Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Аха аха чекај до првото фијаско што ќе ни се случи па да видиш овој како мења мислења, Карагер нека си збори за Ливерпул.

Отиде и Витек нет спендот ни спадна на 22 мил а нашите експерти уште тактизираат.

Еве и детаљи за трансферот ма да знаевме се.

Последно уредено:
аматерска или не, играчиште е и тоа не може да му го одземе никој.
Друже некни му оставија цела вечност да се намести и да ја спука како знае. Во ПЛ тешко ќе има такви моменти, 2 секунди му се целиот луксуз тука.
Не викам дека не е супер играч, најверојатно би бил и подобар да останеше кај нас. Сега игра поставен на левел 3 и уво не го боли. Се заеба дечкото со тоа женчето, ама тоа е суЃбина, а не зезна и нас у некоја смисла.
Автоматски споено мислење:

Ах нема врска тогаш грешка сум разбрал , мада некогаш со очекувањата и сам се фаќам како да сум во Ферги времето.
Нема МУ фан кој бар пола од времето не е наштелуван на Ферги ерата. Па и не е лошо да ти кажам искрено. Ние може и не сме најдобар тим моментално, ама бар имаме и на што да се сетиме и да се надеваме. Освен Пул, све друго мафта прашина по витрините или ги преместува трофеите секоја недела, да изгледа дека ги има повеќе.
Конкретно за годинава, ако завршат со овие појачувања, страв ме фаќа. Чаре е да испаднат од тие куповите одма и да пробаат да држат ниво во ПЛ и ЛШ донекаде.
Автоматски споено мислење:

Отиде и Витек нет спендот ни спадна на 22 мил а нашите експерти уште тактизираат.

Еве и детаљи за трансферот ма да знаевме се.
Пак ти биди против Керик :D

Последно уредено:
Еве го Маунт , пак се повреди. Да им ебам племето на тие пто го купија.

А типував фит до прва репрезентативна да е...
Вакви играчи ги продаваш одма за семки , битно да се оттарасиме од него, но напротив ние го чуваме како бела мечка, никаков бенефит од него ништо 0 . Сезоната битно интересна ке е плус и документарецот ке биде траги-комедина.

Вакви играчи ги продаваш одма за семки , битно да се оттарасиме од него, но напротив ние го чуваме како бела мечка, никаков бенефит од него ништо 0 . Сезоната битно интересна ке е плус и документарецот ке биде траги-комедина.
А кој мислиш дека ќе го земе со таа плата?

Aко има една добра работа од ова со Маунт, тоа е дека ваљда ке увидат дека не може да се ослонат на него за ништо, и ке купат играч плус.

И јас тоа го помислив и добро е што се случи сега.

Го темпираа Маунт-Сантос за првиве кола како двоец, ама еве се распадна уште од почеток. Сантос е солиден според мене на припремиве и ми влева надеж детево. Да видиме Тилеманс како ќе се покаже во второво.

Ни треба на лев бек продорен и експлозивен бек видливо е ....

Со оглед на Родри во Барса, мислам Чуамени е сигурно невозможна мисија. Сакам ПЛ играч на таа позиција зошто нема играчи надвор од ПЛ како Касе на пазарот кои ќе се вклопат одма.

Не ги пратам мизерни е каде и со кого играат припремиве случајно разбрав дека ми играат до гз што се вика
Отварам да видам карти се распродадени само неколку раштракани вип имаше
Пуштам на ТВ стадионот полу празен :(

Дајте некој саглам стрим ако гледа некој, мојов се опра паѓање.

Back
На врв Bottom