Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој случајно може да ми каже како е насловот на една трака, слична по ритам на оваа:

https://www.youtube.com/watch?v=kPu2jIHEuYo&list=RDkPu2jIHEuYo&start_radio=1

Беше актуелна во периодот некаде 2010-2015, многу е слична на оваа но не ми текнува воопшто. Во сличен стил е, не се разбирам многу за да ја опишам подетално. Фала!

Дали некој случајно може да ми каже како е насловот на една трака, слична по ритам на оваа:

https://www.youtube.com/watch?v=kPu2jIHEuYo&list=RDkPu2jIHEuYo&start_radio=1

Беше актуелна во периодот некаде 2010-2015, многу е слична на оваа но не ми текнува воопшто. Во сличен стил е, не се разбирам многу за да ја опишам подетално. Фала!
да не е оваа? https://www.youtube.com/watch?v=qMAPdqgvvmg&list=RDqMAPdqgvvmg&start_radio=1

Со преминувањето на Кирил Поп Христов, познат како Кили ми се јави некое сеќавање од него како да беше присутен во некој видео спот од некој рок бенд сниман кај ГТЦ, групата настапуваше на кровот на ГТЦ? Може некој да ми ја посочи песнава или јас имам нешто помешано?

Ви Благодарам

Со преминувањето на Кирил Поп Христов, познат како Кили ми се јави некое сеќавање од него како да беше присутен во некој видео спот од некој рок бенд сниман кај ГТЦ, групата настапуваше на кровот на ГТЦ? Може некој да ми ја посочи песнава или јас имам нешто помешано?

Ви Благодарам
Да не е група ДНО?
Нели брат му беше вокал тамо. Овај да не е? Ама ја не глеам нигде кроф на ГТЦ.

Да не е група ДНО?
Нели брат му беше вокал тамо. Овај да не е? Ама ја не глеам нигде кроф на ГТЦ.

Не е оваа песна, Кили се појавува на почетокот на спотот од страничен агол гледајќи нагоре кон бендот...така барем ме држи сеќавањето

Сам ја разрешив мистеријата, се нешто со бумбари имав асоцијација.

Последно уредено:
Кое е името на песнава и која е пејачката, ова е рефренот
'и може ли секој ден да е толку прекрасен
Каква слика создава пред нас
Слушам тивка музика
Сладок мирис опива
Како магија'

Последно уредено:
Кое е името на песнава и која е пејачката, ова е рефренот
'и може ли секој ден да е толку прекрасен
Каква слика создава пред нас
Слушам тивка музика
Сладок мирис опива
Како магија'
Eye Cue
Prekrasen

На радио денес слушнав една песна па ако ја знае некој да кажи која е, женски вокал рани 2000 поп песна, рефренот вака одеше "Ритамот те крева музика и врева те возбудува"

На радио денес слушнав една песна па ако ја знае некој да кажи која е, женски вокал рани 2000 поп песна, рефренот вака одеше "Ритамот те крева музика и врева те возбудува"
Ако го знаеш радиото и ако е од посаглам радијава пиши им мејл, со временски стамп, ќе ти ги пуштат песните.

Ерзана - 'Ноќна Кралица'?

Дел од текстот на песната е сличен на она што го имаш напишано.

Ако го знаеш радиото и ако е од посаглам радијава пиши им мејл, со временски стамп, ќе ти ги пуштат песните.
Радио 2 беше. околу 12 часот.

Не е та :S

Мене ми личи на песна од Магија. Е сега која е песната уопште не се сеќавам.

Радио 2 беше. околу 12 часот.
Уште полесно, пиши им на фб дата и час со приближни минути ќе ја проверат плејлистата и ќе ти ја кажат песната па ако имаш повратна порака пиши ни овде и мене ме интересира која е.

Пиши му на Товче на Инстаграм, го држи каналот на YT.
Ги знае скоро сите МКД поп песни

Песната е Ребека - “Лето“

Back
На врв Bottom