kano
Farang
Ја веќе купив уште пред ти профил да отвориш на форумов, туку дај бе одјеби веќе озбилно, неможам ништо да постирам на темава, без ти да ми се закачиш како крлеж на опашка.
toj so gluvcite ili drug?

postiraj de, nikoj ne ti brani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја веќе купив уште пред ти профил да отвориш на форумов, туку дај бе одјеби веќе озбилно, неможам ништо да постирам на темава, без ти да ми се закачиш како крлеж на опашка.

Кај си видел ти во стан глувци, куќа е тоа.toj so gluvcite ili drug?
postiraj de, nikoj ne ti brani
Се пуштаат муабети одново да се пресмета данок на имот. Што всушност и во право се... Не може за стан од 3360 евра квадрат, да се плаќа данок со цена на квадрат утврдена од 1991 година...Ај честито 3360 квадрат.
Кај мене и на двете места пред година дена качија за 100%Се пуштаат муабети одново да се пресмета данок на имот. Што всушност и во право се... Не може за стан од 3360 евра квадрат, да се плаќа данок со цена на квадрат утврдена од 1991 година...
Изглеа етапно одат, во Кавадарци веќе го качиле за 100%Кај мене и на двете места пред година дена качија за 100%
Реално да. Јас на времето во Источна Македонија реално си ја пријавив куќата. Гледам колегата кој имаше дупло поголема куѓа ја пријавил дупло помалку. Е си викам, добри сме. И што е поинтересно, тој работеше во општината, јас приватно т.е јас дупло казнет, тој дупло награден.Изглеа етапно одат, во Кавадарци веќе го качиле за 100%
А ако не пикнат сосила во ЕУ, прикаската уште побетер ќе биде... Сеуште плаќаме малце данок
Претпоставувам зборува за зградата на ЗСФ на Прашка.Како имаш имаш паркинг место ама имаш рампа па кој прв го фати?
Ако на имотен лист е тоа мое место нека се паркира кој сака, ама колата после не ја вади од таму.
Тоа нишо не им значи на тие што купуваат станови, пак сиромашното население ќе страда.Изглеа етапно одат, во Кавадарци веќе го качиле за 100%
А ако не пикнат сосила во ЕУ, прикаската уште побетер ќе биде... Сеуште плаќаме малце данок
Треба со даноците да се иде со формула базирана на колку луѓе во семејство и колку квадрати, за секој нареден стан поголем данок, а за празен стан уште повеќе. Не може штекање станови да биде инвестиција, тоа е најголемиот проблем.Се пуштаат муабети одново да се пресмета данок на имот. Што всушност и во право се... Не може за стан од 3360 евра квадрат, да се плаќа данок со цена на квадрат утврдена од 1991 година...
Никој нормален освен ако не е мафиозо, неможе ниту по сегашните цени да купи, а не па така да дојде, нормални луѓе се иселуваат од мк, не размислуваат за купување на скапи неквалитетни гипс картонски станови во вукојебината северна, полна со ѓубре, стаорци, нечиста канализација што тече од чешма вода, и мораш да ја користиш за основни потреби, готвење, хигиена и слично, глутници раздивени кучишта по улици и така натака..Ako eventualno vo narednite 4-5 godini dojdeme do 5000 € m2 definitivno zasluzuvame nuklearka.
Гипс картонски станови? Малку ја претеруваш со зборовиве. Кажи во странство од што се прават зградите? Ти гарантирам повеќе цигла и бетон се става во МК.Никој нормален освен ако не е мафиозо, неможе ниту по сегашните цени да купи, а не па така да дојде, нормални луѓе се иселуваат од мк, не размислуваат за купување на скапи неквалитетни гипс картонски станови во вукојебината северна, полна со ѓубре, стаорци, нечиста канализација што тече од чешма вода, и мораш да ја користиш за основни потреби, готвење, хигиена и слично, глутници раздивени кучишта по улици и така натака..