Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Дали ги даваат на Арена сите Атп турнири, видов дека го има Вашингтон, но не го видов тој во Мексико, и тој во Мемфис за жени што е. На Спортклуб ги даваат сите турнири.

И Драган Николовски во арена.
Очекувано, после тргањето од главен и одговорен уредник на прв програм на мрт :)

Златко Андоновски не го слушам од светското па натаму да коментира на арена?

Не го пренесуваат Динамо, изгледа немаат дозвола од Србите, Несторовски е во прв состав за Славен Белупо. А овие Родина одат на два канала еден на српски и еден на македонски пренос.

Не го пренесуваат Динамо, изгледа немаат дозвола од Србите, Несторовски е во прв состав за Славен Белупо. А овие Родина одат на два канала еден на српски и еден на македонски пренос.

Не ја даваат Спортинг - Нотингем пријателската нашите шо иде на премиум 3 србија, руско влијание :D

Златко Андоновски не го слушам од светското па натаму да коментира на арена?
Сега видов кај него на профил покрај што е во Arena Sport, води и ФФМ поткаст.

Од Arena Sport може земал некој одмор, може чека појаките лиги да почнат или напуштил.

Туку има некој сега нови или уште се тие истите? Нели нови спортски новинари имаше на обука и што не коментираа светско. Јас не пратам фудбал па не сум во тек.

Мене ми е безвезе тоа што Arena Sport најмалку инвеатира во останатите Arena Sport особено во босанската и македонската. Бар да им обезбедат слични услови како што има српската верзија.

Последно уредено:
Eve posle vo 13:30 casot igraat Manchester City- Inter prijatelska, na srpkata arena premium 1 ke ja davaat a nasite ne

Eve posle vo 13:30 casot igraat Manchester City- Inter prijatelska, na srpkata arena premium 1 ke ja davaat a nasite ne

Не се тачни , земале на тројката полско првенство пуштиле. Пола од утакмиците полско ги пренесуваат , мислиш скршивме нозе да го гледаме тоа споро првенство. На другите јасно ми е одбојката и Македонија ракомет имаат приоритет.

И денеска дупење. Нема да пренесуваат ПСВ - АЗ Алкмар пак за сметка на глуп полски фудбал и нема да даваат пријателска на Ливерпул за сметка на реприза. Ваљда нема кој да коментира пошо се 10 преноси, а 9 коментатори и си ги тргаат тие шо идат на српските премиуми. Јако дупење следи и кога почиња најакото, принудени сите да бараат IPTV.

Е грешка сте сега 12 коментатори имаат хахаха

Back
На врв Bottom