Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување

:cool: (y)

ne znam oti pak so istite muabeti i nikako da sfatime dete na 20 godini ako ne e spremno za vo prvata ekipa nikogash nema da bidi igrac, zaro celo vreme velam deka ranime propalici vo vtora ekipa, nieden igrac nemat proturnato od vrorata vo prvata sho uspeal oti ne gi gleate rabotite, nashite ambicii za sport kako rakometot se pogolemi oti se frlat znacitno pari za ovaj sport i poarno e da platish stranci sho nekade delele primer deca od slovenija i hrvatska, nie nemame talenti ekstra gleate deka nashite reprezentacii isto kako i seniorskata nikoj ne pobeduvaat samo ebivetar selekcii mozat da pobedat, to znaci deka od tie igraci verojatno nisto i ne biva
treba da se troshat ovie pari od dvojkata sho gi lupat na deca od 12-13 godini da gi soberish od mk najdobrite za da znajs na 16 i 17 dali ke go biva i da mu go ispratish patot cao cao nema sho da te plakjam jas da se pijancis raskorak, nieden igrac asolen nemame od nashata shkola proizlezeno, na 18 se znaj dali ke bidi igrac kadaren da igra liga evropa ili ls se drugo nikoj ne mozi da me ubedi, igrac na 21 godina ne e mlad igrac tuku propadnat

Edno ke kazam vo najmizerni uslovi gi izvadivme kako igraci Fitiljot i Drogata. Sega na ovie uslovi po 22 godini napraja da gi pustis vo prva ekipa ke se isposerat.
Po ventijagi treniraja ej taja mizerija da ne se povotri nadvor -20, vsala -35. Na dusmano ne mu posakvam takva mizerija ko so bevme vo rakometo ama pak imase nekoj inaet ljubov to ne odrza da opstojme kako klub.

SE KE SE SMENI KE PROPADNAT I BIZNISI I POLITICARI, AMA RK I FK PELISTER NIKOGAS NEMA DA ZGASNAT!!!

Edno ke kazam vo najmizerni uslovi gi izvadivme kako igraci Fitiljot i Drogata. Sega na ovie uslovi po 22 godini napraja da gi pustis vo prva ekipa ke se isposerat.
Po ventijagi treniraja ej taja mizerija da ne se povotri nadvor -20, vsala -35. Na dusmano ne mu posakvam takva mizerija ko so bevme vo rakometo ama pak imase nekoj inaet ljubov to ne odrza da opstojme kako klub.

SE KE SE SMENI KE PROPADNAT I BIZNISI I POLITICARI, AMA RK I FK PELISTER NIKOGAS NEMA DA ZGASNAT!!!
НЕМА ПРЕДАВАЊЕ!!! :uzi:

:rolleyes:

Attachments

• zp5-56.jpg
    zp5-56.jpg
    90,9 KB · Прегледи: 33
Последно уредено:
Od 17h mu pocnuvat treningot I mene me faka esta da odam da gi pogledam pred da zaminat vo Slovenija
Автоматски споено мислење:

Mislam deka toj format plej-ofot ke bidi od sezona 2027/2028 ne od ovaa
Автоматски споено мислење:

Uste sum za da se spojat dvojkata I kecot I so 400 000 evra plus vo budzetot ke donesime dvajca ekstra nadvoresni igraci,na primer bek bombarder I plej magionicar.
Се што би се добило е губење на ваучерот на 2ката (пто е голем % од сумата што ја пиша) и губење на можноста младите играчи да играат против суперлигашки екипи. Тоа според мене е катастрофално сценарио. Нула бенефит, само штета.

Тоа што треба е да се забрани носење на искусни појачувања што ќе им ја земаат минутажата на оние што треба да се развиваат. Ова е развоен клуб, пласманот треба да е во втор план, клучен треба да е развојот на играчите. А ако се развиваат добро играчите, секако ќе има резултати...

So vi smeta dvojkata nezz bas golem kejf e i ke idat site drugi ekipi do Bitola. Kako mozi vo skopje da ima 100 kluba tuka nemozelo ili neznam so...

p.s. nie samite so sebe se nejkime ama drugite ni se krivi stalno ;) KOGA KE POCNIME DA SI GLEDAME SAMO VO NASIOT DVOR KE NE BIDIIIIIII ! ! !

Се што би се добило е губење на ваучерот на 2ката (пто е голем % од сумата што ја пиша) и губење на можноста младите играчи да играат против суперлигашки екипи. Тоа според мене е катастрофално сценарио. Нула бенефит, само штета.

Тоа што треба е да се забрани носење на искусни појачувања што ќе им ја земаат минутажата на оние што треба да се развиваат. Ова е развоен клуб, пласманот треба да е во втор план, клучен треба да е развојот на играчите. А ако се развиваат добро играчите, секако ќе има резултати...
I vaka benifitot e 0 ama aj,samo edno nemie jasno.Ako rezultatite se vo 2-or plan zosto togas paga me vo nesvas koga dvojkata ispadna od super liga?

Марин Крстески од Мулти во двојката. Одличен среден бек, тука на позицијата среден се плус Илиески и Шулески. Некако ова е плеј-оф екипа, 5-6 место.

Ovie decata super so idat ne znam purino dali gi lazi ili sami sakaat za da rabotat so Lino no ke bidi interesno I so reloja ponazad bas mi e krivo so ne mozam da odam na trening da go vidam stariot so praj I da kartire se dzabe treba da se kupat

Ovie decata super so idat ne znam purino dali gi lazi ili sami sakaat za da rabotat so Lino no ke bidi interesno I so reloja ponazad bas mi e krivo so ne mozam da odam na trening da go vidam stariot so praj I da kartire se dzabe treba da se kupat
А можи да се оди на тренинг така? Дозволено е?

Back
На врв Bottom