IMAX (и останати премиум формати)...

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
У што?
Има еден барем од овие срања со цигани и педерлана што успеа?
:ROFLMAO: Еве на пример еве ако направи дупло од буџетот (250м) во бокс офис (значи 500 мил) јас ти бирам профилна слика 6 месеци. Ако направи x3 (750 мил) тогаш година дена. Милијарда или поише 2 години.
Ако не стигне до 500мил тогаш јас ставам слика ти што ќе ми одбереш колку време сакаш. Ок?

:ROFLMAO: Еве на пример еве ако направи дупло од буџетот (250м) во бокс офис (значи 500 мил) јас ти бирам профилна слика 6 месеци. Ако направи x3 (750 мил) тогаш година дена. Милијарда или поише 2 години.
Ако не стигне до 500мил тогаш јас ставам слика ти што ќе ми одбереш колку време сакаш. Ок?
Прифаќам опклада само да го пљукаш Рашфорд у фан клуб. :gjavol:

@dantemkd Стои кладбава или пупу не важи? :icon_mrgr:

Што не важи уште не се ни на финансиска 0.
Колку им требаат за финансиска 0 професоре? Буџет им беше 250м, они се близу 700 во први 2 недели. Не се бламирај повеќе жити се. :pos:

Колку им требаат за финансиска 0 професоре? Буџет им беше 250м, они се близу 700 во први 2 недели. Не се бламирај повеќе жити се. :pos:
Укључи гугал и прашај, до 750 им треба да се покријат.
Пред да се излеташ и лупаш глупости провери двапати.

Да дојде на нула денес, уопште не значи буџетот да го стигне.

@dantemkd признај пораз!
Мислам дека јасен бев, било кој филм се рачуна за успех кога имаат у плус со приходи. Незнам зошто би бил овој различен.
ПС оди на тоа дека најверојатно ќе ја изгубам кладбата.

Последно уредено:
Мислам дека јасен бев, било кој филм се рачуна за успех кога имаат у плус со приходи. Незнам зошто би бил овој различен.
ПС оди на тоа дека најверојатно ќе ја изгубам кладбата.
Веќе имаш загубено, прашање е само со колку разлика :pos:

FB_IMG_1785726417656.jpg

Извор?
Како што гледам 725 до сега.

Тоа беше пред некој ден, да не мислиш дека ќе застане на 725? Не е ни почнат да се прикажува во Кина. Во имакс го продолжија до средина на септември.

Тоа беше пред некој ден, да не мислиш дека ќе застане на 725? Не е ни почнат да се прикажува во Кина. Во имакс го продолжија до средина на септември.
Гз им вадат увек надвор од Америка, домашните кина одвај вадеа финансиска нула.

Back
На врв Bottom