ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
vi kazav pa ajde pak ke vi kazam povelite u fanclub - Shvercerat Shkup! Ne ste za nigde upizdumater neznam kako uste navivat, i salvoite sto si prakjas tuku (Shkupi) ne ste rekviziti od Shvercerat Shkup. Ajde sega caoПрегледај го приврзокот 483816
Нека ме поправи некој ако грешу, али ја како да прочита дека и овј бубањ не е земен навивачки него дечки од комити га оставиле негде да га поправив и некои улегнале сс пиштољи да га опљачкав тој место, после тој некако магично бубањ се нашија у руке на шверцери.

Attachments

• Screenshot_20260729_093932_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20260729_093932_Samsung Internet.jpg
    114,6 KB · Прегледи: 88
Нека ме поправи некој ако грешу, али ја како да прочита дека и овј бубањ не е земен навивачки него дечки од комити га оставиле негде да га поправив и некои улегнале сс пиштољи да га опљачкав тој место, после тој некако магично бубањ се нашија у руке на шверцери.
Не е тапанот на Комити, туку на постари луѓе што одат на југ со знаме Стара Гарда.
Оставен да се поправи во Чаршија, го виделе дека е таму шипците, влегле со оружје и го ограбиле.

точно е

Attachments

• BDE2964B-62B2-410C-8A19-C90C53B54C45.jpeg
    BDE2964B-62B2-410C-8A19-C90C53B54C45.jpeg
    623,8 KB · Прегледи: 71
  • IMG_9012.png
    IMG_9012.png
    634,4 KB · Прегледи: 71
Не е тапанот на Комити, туку на постари луѓе што одат на југ со знаме Стара Гарда.
Оставен да се поправи во Чаршија, го виделе дека е таму шипците, влегле со оружје и го ограбиле.
Не само што го украдоа тапанот, туку четворица тепаа СЕДУМДЕСЕТ И ЧЕТИРИГОДИШЕН човек кој беше сопственик и работеше во дуќанот.
FB_IMG_1785312089501.jpg

Oooo ekspertuuu pak li se opravduvas deka ne bile vasa podgrupa stara garda.

Oooo ekspertuuu pak li se opravduvas deka ne bile vasa podgrupa stara garda.
Алооо дружее опљачкани су, не сте могале да га земете навивачки како што на вас ви га бутнава транспарент па морате сс оружје, па каква група сте ви?

Алооо дружее опљачкани су, не сте могале да га земете навивачки како што на вас ви га бутнава транспарент па морате сс оружје, па каква група сте ви?
Ooo more kopuk vie i navivacki zemeno transparent e daleku kako nebo i zemja.
A vie vojvodite se najposledni da zboruvate za toa ,koga vo sred vasiot stadion gi ostaivte sve sto imate pa vo zivo vi go zapalivme(kako sto nie tradicijata i na vasite brakja vi go zapalivme vo zivo) taka da vie ste naj ama najposledni da zboruvate za nas pozdravv.

Ooo more kopuk vie i navivacki zemeno transparent e daleku kako nebo i zemja.
A vie vojvodite se najposledni da zboruvate za toa ,koga vo sred vasiot stadion gi ostaivte sve sto imate pa vo zivo vi go zapalivme(kako sto nie tradicijata i na vasite brakja vi go zapalivme vo zivo) taka da vie ste naj ama najposledni da zboruvate za nas pozdravv.
Ја у Војводи? Хахахахахахахах друже за вас свите Македонски навивачки групе су исти

Back
На врв Bottom