Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Tootache повреда, брат и за Мбапе можеш да извадиш вакво нешто у реду е, не го сакаш играчот поради х причина и тоа е ок, зошто мислиш дека Камавинга нема да може да се справи во ПЛ? Па не игра балет, и трча многу, сигурно има изиграно повеќе натпревари од 80посто од нашите играчи му требаат плуќа, кажи си дека не си за играчот дека не ти се сфиѓа не го болело забот повреда, си го удрил малото прсте у натказна повреда. Еве ја мислам дека ќе искине плус у Реал вон позиција го играа некој бек или нешто такво а и не мислам дека со една лоша сезона неговата кариера е завршена, Реал може го продаваат дека имаат премногу квалитет и таков играч не сака да седи на клупа или тие не сакаат да седи на клупа. Ете пример Рашфорд кај нас беше лош ама во другите клубови на позајмици супер изигра.
Автоматски споено мислење:

Кога мислам премногу квалитет мислам на тоа дека планираат Родри да го земат

Другите повреди не ги виде или само првата ја прочита... Дечкото има скинато лигаменти.

Аморим човече...Дури беше кај нас сите утакмици по дуксери, тренерки...едно палто по 100 пати на него. Во Милан на прва пријателска костумосан како за на бал.

Има некоја шпекулација за Воткинс, ама не ми е нешто вака од сериозни новинари. За бекап за Шешко при трансфер на Зиркзе мислам дека би било добро решение.

Аморим човече...Дури беше кај нас сите утакмици по дуксери, тренерки...едно палто по 100 пати на него. Во Милан на прва пријателска костумосан како за на бал.

Има некоја шпекулација за Воткинс, ама не ми е нешто вака од сериозни новинари. За бекап за Шешко при трансфер на Зиркзе мислам дека би било добро решение.
Има шпекулации и за Велбек.

Има шпекулации и за Велбек.
Што коњот пак назад?
Па тој ти е малку поцврст Зиркзе. Ама ако дојде ќе ми биде мерак. Не му се трефна тајмингот кај нас.

За Велбек само за Челзи прочитав, за кај нас нигде не сретнав. Реков уште пред еден месец, за бекап на Шешко и во поглед на плата, трансфер, најдобра опција би бил Велбек.

Де бе, нели може ништо повеќе да му земат? Нека стават и бајбек и % од наредна продажба.

Нема многу логика, ем има потенцијал ем позицијата ни е оскудна... Освен ако не притиска играчот, клупа или зајмица е многу пологична опција.
Ни треба подобар, дури и ако може Шо да го стави на клупа.
Немаме ни време ни простор да развиваме таленти.

Back
На врв Bottom