"Гејминг" лаптоп до 30 000?

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.930
Поени од реакции
1.851
Знам дека цената е многу ниска за да се зборува за профи гејминг лаптоп, но би сакал на внук ми да му одберам најдобро што може за парите.

Ако може некој да ми препорача нешто би ми значело многу.

Благодарам однапред!

Нема шанси со овие цени на компонентите да најдеш гејмерски за таа цена. Ако накачиш буџет избегавај Леново, не се веќе таа марка што беа, во спротивно ќе се замараш со пали, ама има црн екран багови и слични тракатанци.

ако ти е за да игра детето можеби би било добро да размислиш да му купиш конзола за играње, како што ти рекоа и погоре за тие пари тешко дека ќе најдеш некој лаптоп што ќе тера посериозна игра а детето секако ќе сака да игра и такви.

Зошто било кој би купувал лаптоп за играње ? Ем се поскапи од десктоп PC ( зборувам за исти гејмерски конфигурации лаптоп vs РС ) , ем РС-то ќе си го поврзиш на колку сакаш голем монитор . Во случајов со внук ти поарно земи му РЅ 4 или некоја друга конзола и ќе си поминиш ем поефтино од 30 000 ем попрактична е од лаптоп за играње .

Зошто било кој би купувал лаптоп за играње ? Ем се поскапи од десктоп PC ( зборувам за исти гејмерски конфигурации лаптоп vs РС ) , ем РС-то ќе си го поврзиш на колку сакаш голем монитор . Во случајов со внук ти поарно земи му РЅ 4 или некоја друга конзола и ќе си поминиш ем поефтино од 30 000 ем попрактична е од лаптоп за играње .

Да е за мене знам како треба, али сакаат лаптоп јбг

океј, добив update дека може да се оди на десктоп варијанта. Може да оди под клуч темата, или во канта.

Back
На врв Bottom