И како да те свати човек сериозно?

Страствени хејтери ги имаш на форумов ама апсолутно никој како Александар91.
Ја како сум влезен тука пред 12 години а може и више како ден ми текнуваат постовите на Динев91, чист хејт со 0 објективност.
Мислам дека е од таа генерација каде што во Роналдо стил спојувал фармерка и бела кошула со портокалова Меркуриал фејк копачка/патика за на паркет.
И секако 2 туби гел од 60 денари што е пола вода и боцките нагоре и не ебе жива сила. Никогаш нема глеано нит Меси нит Роналдо ама Роналдо е боље.
Те сваќам донекаде што дури и кога седам со помали фанови на Барса и не ми се интересни на муабет, суштината на фудбалот им бега начисто кога пробуваат тој курч да го извадат дека Барселона е најдобрата на сите времиња.
Се што гледаме од модерен фудбал денес е базирано на играта на Пеп и позициите со Меси што ги измислуваше па дури и овој фудбал на Енрике е базиран на Пеп кој истиот го базирал од Кројф. Апсолутно ништо од тоа немаат гледано и само на титулите им се имаат радувано.
И свињата што нема да ја именувам ми е блокнат од сите социјални мрежи од што незнае што лупа.
Меси нема никогаш да го има тој култен статус како Марадона. Баш гледав старо видео од Марадона кое го знаев на времето каде го руга Меси дека нема карактер и премногу тивок бил за разлика од него. Роналдо фанс го извадија тоа аутист дека е и реално Роналдо ми е поголем аутист ако ги гледаш сите видеа и интервјуа на двајцата. Колку си го гледал Меси незнам ама не е така тивок како што се збори туку онака класично латино куренце е што не го интересира ништо освен другари, фамилија и фудбалот. Марадона просто е друга генерација и друга хардкор школа, тие вредности кај фудбалер денешно време несмеат да постојат.
Со Зидан и Меси интервјуто го имам гледано неколку пати и го гледаш и мислиш дека е АИ. Еве го имам пуштено на неколку хејтери негови и го гледаат и општо му се чудат така да и тебе ти го препорачувам да го гледаш. Ако си фудбалски фанатик мислам дека ќе имаш сосема друга перспектива кон Меси,
мене пример ми се смени многу и кон двајцата.
Повеќе мислам дека е до Ла Масија бидејќи како фан на Барса ме интересира се окулу клубот и уште од мали деца ги учат на вредности и дека славата не е се во животот. Еве незнам кажи ми некој освен Меси што го знаеш Барса играч што се замара ексесивно за слава и таблоиди ја незнам ниту еден.
На таа техника и мозок неможе да си толку глуп колку што сака просечен хејтер да го направи, само ми делува на таков што ништо не го допира и не се замара. Незнам до толку што ви сметаше само ќутеше и играше, еве сега Јамал е обратното од него плус црн ене ги немаат раат тие "неутрални" хејтери.
Ама џабе е на таков фокус и такво достигнување мора некаде да има хејт само што не е базиран врз неговата игра туку тоа неговото ќути си дупи си.
И секако го имаш тој другиот ботоксираниот каде што не престанува од 2022 да се глупира и да земеш да копаш наназад ќе видиш сите тие дебати и ривалства он сам ги има потпалувано а јас незнам и немам нитуеднаш видено Меси каде што отворено го дискутира или недајбоже го руга.
2 пати само знам го има пофалено и толку, другиот ене го уште неможе да се помири со реалноста и мали деца се палат и глупаци фанови негови долгогодишни и фала богу дека никогаш нема да има раат од такви стоки.
Мислам дека она најубавото игнор му го има дадено што овој се глупираше на галата за златна топка да имале вечера некогаш заедно.
На тие гомна изедени друже многу јако беше како го игнорираше цела гала и на крај победи и се поздрави само со Ван Дајк овој во средина само правеше фаци.
Истиот третман колку и да пробаш на нивните фанови да го дадеш неможеш бидејќи си црпат инспирација од него да си бидат такви гласни и глупи со веќе завршени дебати што немаат никаква врска. За жал колку потивок си они уште погласни се и животот ќе си продолжи они нема никогаш уста да затворат.