Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Šta ti znači to 'lista ne mora biti aktivna'? Kako ćeš je isprobati ako MAC nije valjan? Možeš li malo pojasniti šta ti u stvari treba? Inače, koliko znam ne možeš iz MAC-a dobiti m3u link, ranije je to moglo ali odavno više ne. Ako imaš valjan m3u link možeš skinuti listu u txt formatu.
Potrebna mi je skinuta lista, ako je neko uspeo pre da je skine iz validne mac adrese,znaci lista ne mora da bude aktivna ja cu ubaciti moju validnu mac adresu...

Имам сталкер портал МАК листа но немам плеер кој би работел на андроид тв, сега се користи со SFVipPlayer преку лаптоп и HDMI на па ЛЕД ТВ, дали има некоја апп за андроид нешто како STBEmu кај кого неработи?

Имам сталкер портал МАК листа но немам плеер кој би работел на андроид тв, сега се користи со SFVipPlayer преку лаптоп и HDMI на па ЛЕД ТВ, дали има некоја апп за андроид нешто како STBEmu кај кого неработи?
Ја користам tivimate на андроид тв и гледам сталкери.

Па глупи ТВ несака сам да инсталира кажува дека не е поддржан преку гугл плеј, за среќа може преку УСБ стикче апк, само најдов фрее верзија, малку ме зафркава навигацијата ми се јавува да купам премиум ... Но сепак работи, гледам, малку треба да вежбам употреба на апликацијата или да барам друга верзија (платена-пиратска)

@denis1970 je otišao na odmor i tema je otišla na odmor...
Zver.jpg
Ps Gde je onај retardirani da uradi vakvi zvijer:D

Prijatno ljeto.

Od prvata slika zemav test za taa para ima premnogu. Mnogu kanali slika ubava ne secka ima i mnogu filmovi i serii. Mesecno okolu 100 denari ti doagja ne se isplati kompjuter da vklucis.
И што канали има? Мислам дали ги има сите Arena Sport верзии на канали, дали има Sky Sport, Sky филмски канали, HBO, SkyShowtime..

Back
На врв Bottom