Пророкот
Ќе ме биде...
Да, точно тие..
Добро, сум ги погодил. Бев на кратко на објектот, кога беше во почена фаза од градењето па оттаму ми останале во сеќавање...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, точно тие..
Sam si go pravish glupiov muabet i si fantazirash, ako ti pomaga da zaspiesh produzhi i posle shekeri i voda iako pochna so dijazepamiDruze seker i voda. Sfakjame i so vas sme. Ne se plasi pomina losoto.
Plus to so bese za pagjanje, padna.
Spi mirno .

Ја владе кога бев странство два пати им се помочав во море и еднаш во базен. Се важи тоа ?Vo toj faleniot zapad ne smees ni da si se pomocas vo soopstveniot dvor bez da prasas. Oti za toa ne kazite zbor dva. Zamorcijata poke prava imaat od vas.
E jbg nema i kurac u dupe i dusa u raj![]()
Normalno deka Ne.Ја владе кога бев странство два пати им се помочав во море и еднаш во базен. Се важи тоа ?
И така планираа да стаат албански јарбол. Што се секираш.Паднал јарболот со државното знаме кај ист гејт . Лош знак е тоа.
Ti ne se ispotresi od nevremeto ?Sam si go pravish glupiov muabet i si fantazirash, ako ti pomaga da zaspiesh produzhi i posle shekeri i voda iako pochna so dijazepami![]()

Ti ne se ispotresi od nevremeto ?
So si be ti, supermen ?![]()
A sepak traumi za cel zivot vi ostaviNevreme brzo prekina ama pijan choek![]()

Абе у Гостивар цел месец гомна пиеја... епидемија, илјадници луѓе..Druze seker i voda. Sfakjame i so vas sme. Ne se plasi pomina losoto.
Plus to so bese za pagjanje, padna.
Spi mirno .
Pak sam si prasha i sam si odgovori, ah taa polkaA sepak traumi za cel zivot vi ostavi![]()

Jas ko coek te prasav dali ti ne se ispotresi ?Pak sam si prasha i sam si odgovori, ah taa polka![]()

Остај го човекот..Jas ko coek te prasav dali ti ne se ispotresi ?
Sega maz mi se prajs od ko zavrsi![]()

Pak sam si odgovoriJas ko coek te prasav dali ti ne se ispotresi ?
Sega maz mi se prajs od ko zavrsi![]()
..inache ti ako znaesh kaj terash, ama toa e ne si ni prv ni posleden takov sluchaj.