Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Да, точно тие..

Добро, сум ги погодил. Бев на кратко на објектот, кога беше во почена фаза од градењето па оттаму ми останале во сеќавање...

Многу го тупите, вакви штети од невреме од ветер може и немало Скопје, кој како го осетил или споредил со друг град е негово.
Јас не ни го слушнав невремето а на поткровје сум со лимен кров кај што поголем дожд се осеќа јако, ама кога излегов надвор на секои 50 метри имаше паднато дрво и тоа не старо/исушено.
Во двор кај бабата се откорна слива насадена пред 3-4 години, прва година има фул род.

Druze seker i voda. Sfakjame i so vas sme. Ne se plasi pomina losoto.
Plus to so bese za pagjanje, padna.
Spi mirno .
Sam si go pravish glupiov muabet i si fantazirash, ako ti pomaga da zaspiesh produzhi i posle shekeri i voda iako pochna so dijazepami :toe:

Vo toj faleniot zapad ne smees ni da si se pomocas vo soopstveniot dvor bez da prasas. Oti za toa ne kazite zbor dva. Zamorcijata poke prava imaat od vas.
E jbg nema i kurac u dupe i dusa u raj :toe:
Ја владе кога бев странство два пати им се помочав во море и еднаш во базен. Се важи тоа ?

Da ve predupredam po so vreme deka zaladuvanje ke ima za nekoj den. Psihicki da se podgotvite oti stvarno imam i jas granica kolku stresoj mozam da iskrepam za edna nedela. Imajte milost, ko boga ve molim.

Druze seker i voda. Sfakjame i so vas sme. Ne se plasi pomina losoto.
Plus to so bese za pagjanje, padna.
Spi mirno .
Абе у Гостивар цел месец гомна пиеја... епидемија, илјадници луѓе..
И уште не признаваа, викаа фејковача е тоа за маркетите да продаваат вода!

у Ск невреме 15 минути, прцццц: #preyforSkopje , торнадо, ураган, невиџено, пропаст света..
Автоматски споено мислење:

Мора да им се признае, знаат кој е најбитен у државава..

Pak sam si prasha i sam si odgovori, ah taa polka :sneaky:
Jas ko coek te prasav dali ti ne se ispotresi ?
Sega maz mi se prajs od ko zavrsi nevremeto :cautious:
P.s zatvori gi djamojte, promaja da ne te fati, koj ke cita posle zalopojki kako e promaja vo skopje ko ke fati, kako ne znajme kako e, daleku e Veles, tamu ne fakja takva promaja i slicno.

Jas ko coek te prasav dali ti ne se ispotresi ?
Sega maz mi se prajs od ko zavrsi :cautious:
Остај го човекот..
Сега со најавеново ново невреме... имаш шанса да понудиш смештај и заштита од природна катастрофа на некоја скопјанка ;)
Автоматски споено мислење:

Мада кога ќе размислам... и Велес е доволно далеку и безбедно :rolleyes:

Back
На врв Bottom