Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Па да, едно од 2 е, или ќе го разбере хуморот или ти ќе разбереш како се осеќа струен удар од околу 1500 волти. У секој случај ќе има нова информација за некого :D

Батка, многу си се исплашил од жениве. Никогаш не мораш да бидеш совршен. Ако те свиѓа не е проблем пристапот, ако е магарица ништо не бива колку и да се трудиш.

Не, нема да запалам цигара во живот, ми пречи страшно чадот и ме пече на очите и тешко дишам од чадот од цигарите. Како алергија ми е тој чадот.
А за чешкањето после забавната активност, јас ептен сум влакнест и во градите и на грбот, тоа во друга тема го пишував. А не сакам влакна, подобро крв ќе гледам отколку влакна.
Инаку добро масирам, дури имав комуникација со змиите од колешки на работа во канцелариите ги масирав и колешките беа многу задоволни од масажите.
За масажи можам. :)
Автоматски споено мислење:

Како Јаник Синер да го масираат со забранетата супстанца ,, клостербол" и Владе ќе лета од енергија. :D
Леле леле како ми треба една масажа ме боли грбот и рамото, ќе си платам ако треба.
Автоматски споено мислење:

Од стотина клипови гледање на тема машко-женски односи и разни стручњаци со нивниот наратив игнорирај ја и ја добијаш 100%.. Ја обично налетувам на некои прототипови на кои со игнорирање само ја одалечуваш од тебе и ако ја игнорираш една година оваа е у состојба 10 год.да ти врати а кога и правиш муабет ја приближуваш,омекнува,се влажни и полека се спрема да ти рашири нозе доколку види дека го проаѓаш нејзиниот мини тест дека не сакаш само да ја легнеш..А не знае дека сум добро стоички поткован и дека нема да ме боли долниов доколку излезе ситуација да не ми даде..
Понекогаш се дешава и само на муабет да останеш и тоа со години, ова ме потсети на еден случај на фб си чатав со типот години уназад и на крај се изнервира дека многу време изгубил со мене во муабет и ништо не добил, хелоууу мислам а што очекуваше ти бе златен. Не е гаранција ти велам.

Леле леле како ми треба една масажа ме боли грбот и рамото, ќе си платам ако треба.
Мислам дека во валијант нудат масажи. Имаат попуст за пар. Ако најдеш некоја пријателка ќе фанеш и попуст :D

Мислам дека во валијант нудат масажи. Имаат попуст за пар. Ако најдеш некоја пријателка ќе фанеш и попуст :D
Само да не јадат лути пиперки...

А што ти прави тебе разлика? Лупни им се таму као да не знаеш и готово :D
Разлика ми прави овака нешо
200.gif

А баш сакав да пишувам за сливи и смокви... Ама ај, ќе си премолчам

Исто така имам приметено жена ако и купат стан или по некоја среќа сама купи вечна ливадарка ќе остане. Све и е под ниво. Нема да иде у туѓа куќа. Огромна грешка на родителите.

Све и е под ниво.
У право си, посебно ова што на денешниве "све им е под ниво"!
Ако имаш кола, зошто имаш од 3000€, ако имаш куќа, зошто живеат старите...
Ако зимаш 700€ плата, зошто не зимаш 1400!

Ама стопати е правен муабетов за нереалните барања што ги создадоа соц.мрежите и интернетот!
Видела жабата го потковуваат коњот, и она нога кренала!

Back
На врв Bottom