Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
За жаааал.

Да. И штиклите ми ги имаат искоментирано. И не дека забележале дека се сребрени и дека ми одговараат на нешто, туку поентата им е да ми кажат дека забележуваат детали, и дека јас ќе летнам во облаци заради таа забелешка. Евтина психологија брате. Не ги ни интересираат штиклите, само е тоа изговор/алатка, за да ти се пикнат под кожа.

Патоказот е тој. Комплимент за физички изглед, ти леташ во облаци од суета, и после малку треба, ако си добар менаџер ќе имаш добар исход.

Се е евтин театар. :D
Stikli?
Kade to :cautious:
Автоматски споено мислење:

а ниту еден човек не ми кажал браво Ацесо имаш два грама мозок.
Oti sme iskreni, nejkime lice da ti prajme :D

Така што, јас сум само за вечера/кафана, кај што се седи, се јади и се ужива.
Ke recis ako nema carsavce na masa, ne sednuvas. Karirano ;)

Пак се сведува на тој клише муабет: џабе се шминкате, џабе фризури, ние пак само во цицките и газот ве гледаме :D
Ne e klise muabet tuku fakt. Zensko se oblekva za drugite zeni. Maz osven ako ne e buljas niti znae, niti go interesira dali lakot na noktite treba da bidi vo nijansa so mesecinata ili so so vekje trebase da bidi, ili dali stiklata treba da odgovara so canteto. Toa samo zena ke zabelezi na druga zena i nikoj drug :toe:
Od druga strana pak ako dojdi rabotata dottamu i ako zabelezis deka prslukot i e od ist komplet so gakjite , taa vekje resila kako ke zavrsi vecerta ;)

Зависи кој како го доживува тоа... Вака на некои жени им го хранат и креваат егото до облаци...
Celta go opravduva deloto :toe:

Последно уредено:
Stikli?
Kade to :cautious:

Oti sme iskreni, nejkime lice da ti prajme :D

Ke recis ako nema carsavce na masa, ne sednuvas. Karirano ;)

Ne e klise muabet tuku fakt. Zensko se oblekva za drugite zeni. Maz osven ako ne e buljas niti znae, niti go interesira dali lakot na noktite treba da bidi vo nijansa so mesecinata ili so so vekje trebase da bidi, ili dali stiklata treba da odgovara so canteto. Toa samo zena ke zabelezi na druga zena i nikoj drug :toe:
Od druga strana pak ako dojdi rabotata dottamu i ako zabelezis deka prslukot i e od ist komplet so gakjite , taa vekje resila kako ke zavrsi vecerta ;)

Celta go opravduva deloto :toe:
Владе, стварно многу паметни работи напиша сега.. Алал вера!

Kolku memorijata me sluzi jas nigde ne rekov deka baram za petok:cautious:
Не туку мрдај лево десно. Прашањето беше како си помина? Машко ли си што ли си, пофалисе баго ;)

Туку @мкд владе сега кога знаеме дека @Aceso не е мажена... шу прајме ја и ти?

Ова дека сака чаршавче на маса, одма минус поени се за мене :cautious:
Црна кожна јакна нема да сака да облече.. (по штиклите е..)

Јбг, ја отпаѓам :unsure:
Имаш благослов од мене :cool:

Bitno e zosto si fake licnost so lazni prikazni i identitet, I i e greska sto dobivash tolku mnogu vnimanie.

Nek ti bide, vaka od strana imam druga percepcija za nejze, nekako vo mnogu temi ne pasuva i ne e kompatibilna so licnosta sto ja bilda tuka, da ne bides iznenaden posle ali ok, fer, ne e moj problem sekako.
So te gledam cuden.
5 zeni se na forumot, deset preku sila.
Mora djentlmeni da bidime, da gi tintrame. Da imase forumot vrati ke im gi otvoravme, ali posto nema jbg.
Ili toa ili ke bistrime politika ili tamu vo temite za sport i ribolov ke se nadmudruvavme :toe:

Туку @мкд владе сега кога знаеме дека @Aceso не е мажена... шу прајме ја и ти?

Ова дека сака чаршавче на маса, одма минус поени се за мене :cautious:
Црна кожна јакна нема да сака да облече.. (по штиклите е..)

Јбг, ја отпаѓам :unsure:
Имаш благослов од мене :cool:
Ti pa odma se otkazvas :mad:
Prasaj si, so te kosta :)
1000008094.jpg
1000008091.jpg

Attachments

• 1000008091.jpg
    1000008091.jpg
    707,1 KB · Прегледи: 10
Последно уредено:
Kolku memorijata me sluzi jas nigde ne rekov deka baram za petok:cautious:
Dajte preporaki za dobar restoran vo Skopje, so parking, labava atmosfera za muabet, imam dejt vo petok i baram nekoe prikladno mesto, moze bilo kade, samo da ne e nekoja shabanarija ili birtija:D
Posleden pat izleguvano vo SK e pred povekje od 10 godini a koga ke razmislam togas i posleden pat sum bil:))
Сега кажи како си помина и дали има некој љубовен проблем да решаваме?

Да. И штиклите ми ги имаат искоментирано. И не дека забележале дека се сребрени и дека ми одговараат на нешто, туку поентата им е да ми кажат дека забележуваат детали, и дека јас ќе летнам во облаци заради таа забелешка. Евтина психологија брате. Не ги ни интересираат штиклите, само е тоа изговор/алатка, за да ти се пикнат под кожа.

Патоказот е тој. Комплимент за физички изглед, ти леташ во облаци од суета, и после малку треба, ако си добар менаџер ќе имаш добар исход.

Се е евтин театар. :D
Еееј некој маж сакал да се упознае со тебе, скраја да е пу пу. Е заради ваквиот поглед кон мажите како на непријател демографијата паѓа. А и вие што знаете што сакате, не приоѓаат, биле педери и феминизирани, приоѓаат, приодот бил евтин театар и евтина психологија. Што не пријдете вие на маж некогаш, да видиме ремек дело од зборови, без евтини театри и психологии? А вака од страна ја знам и за овие у премиер дур ги глеам да кажам какви камења се. Од страна додека чекаш и гледаш лесно е.

Сега кажи како си помина и дали има некој љубовен проблем да решаваме?
Можеби нема да му се јави пак. Но барем знае дека светот го водат илуминатите.

Еееј некој маж сакал да се упознае со тебе, скраја да е пу пу. Е заради ваквиот поглед кон мажите како на непријател демографијата паѓа. А и вие што знаете што сакате, не приоѓаат, биле педери и феминизирани, приоѓаат, приодот бил евтин театар и евтина психологија. Што не пријдете вие на маж некогаш, да видиме ремек дело од зборови, без евтини театри и психологии? А вака од страна ја знам и за овие у премиер дур ги глеам да кажам какви камења се. Од страна додека чекаш и гледаш лесно е.

Тие што ги прават овие муабети, тие се за ебавање...

Не, поентата ми е дека тоа е патернот за упознавање жени генерално. Мажите визуелизираат и тоа е тоа. Не сме ние глупи суштества или паднати од марс. Тука нема потреба од такви ствари.

Back
На врв Bottom