Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Друже незнам дали знаеш али постои друг броузер освен кром, ја гледам на брејв никад не сум имал проблем со реклами.

Дебелкото по навика си спие, затоа зборам мора да се купи квалитетен лев бек, и онака ептен на штедење удрија со трансферите.
Абе знам како не знам, таму и го отворив ама ме заштитуваше и а1 така да баталив.

Како изигра денес нашето most exiting засилување летово? Ќе биде ли свирка од мего?

Абе знам како не знам, таму и го отворив ама ме заштитуваше и а1 така да баталив.
Ондак брат до провајдерот ти е, јас сум на телеком немав никаков проблем.
Да не имаш актививирано safenet или антивирус тоа може да ти ја блокира страната.

една добра сезона и одма 117 милиони .. плус не се спои со топка на светско, ма немој да ме јебеш бре !!!
Две индентични.
25175.jpg

Сега го слушам Романо Вила сакала да го земе Гарначо....

Изгледа Меино повреден.

Последно уредено:
Коби ни на клупа не е за Ангија последнава утакмица, изгледа јако ја спукале со Тухел, а нели имаше најави дека ќе игра оваа утакмица

Коби ни на клупа не е за Ангија последнава утакмица, изгледа јако ја спукале со Тухел, а нели имаше најави дека ќе игра оваа утакмица
Излезе информација федерацијата дека е повреден колку е точно ќе видиме.

Мајну не еповреден , туку несака да влезе,кој го ебе Тухел , бев за да се земе за Јунајтед ама типот е за у бардовци.

Инаку за утакмицата со Врексам , нема позитивни ситуации да кажеш тој беше одличен или добар, сите си беа на ниво ала Аморим, бледо , без компас , без идеја никакви, нека размислат малку директорите дали да се инвестира или не во ДМ, ЛБ, ДБ , и шпиц. Ама додека не цркнат евреите и серкото инвестиции негледаме, можеби морбидно мо вистинито, еден да дигне нозе од евреите Јунајтед ке биде ставен на продажба. Ептен ги мразам не само евреите и серкото.

Челзи ги прави истите грешки како ние со Погба, Антони, Санчо...ќе си го платат данокот со тек на време како што го плаќаме ние.

Вчерашниот меч е само кондиционен вовед на подготовкиве и резултатот треба да е настрана. Добро е да се воочат слабостите пред време и да си се испеглаат до почетокот на сезоната. Не го гледав мечот, ама читам позитивни коментари за Сантос. Се враќал во билдапот на акциите, давал над 90% точни пасови напред, имал добри дуели каде одземал топки...Прерано е ама мислам дека ќе биде од голема корист. Мејно имаше лош период со ова СП така да Тилеманс и Сантос одлично ќе легнат да го премостат период ако има некое разочарување кое можеби би се одразило на перформансите.

И јас го читав извештајот на страницата на МУ, ама тоа е страница на клубот. Ќе видиме понатаму.
Реално вчера играа собрани играчи кои како состав не играле никогаш. За разлика од нив Врексам си играше во нормален состав.
Не е многу за оптимизам, ќе бидеме како лани изгледа, со разлика на ЛШ. Треба да гледаат што порано да испаднат од тие кикирики купови, инаку нема МУ засега тим за три фронта.

Како бе Мартинез 8 натпревар ти е после долга пауза, како? Урок да не му направија некој

Не ми изгледа на сериозна повреда, ама, дур да се врати, Ноември ке фати. Малер тежок.

Јас мислам дека тактичка беше измената, одглуми повреда пошто има жолт и секако ќе го сменеше второ, па за да не губи на измени во второ, излезе во прво пред крај.

Back
На врв Bottom