- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.268
- Поени од реакции
- 1.024
pisav predhodno .. za zal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебавај жити се, 60% од составот деца, а децата не се како порано за жал. Панионис ова сезона има желба да влези, странците му се страшни, последната сезона за малку не влегоја, ние со комбиниран состав во двете полувремиња, тие се во напредна фаза на подготовки, ние почеток, ова требаше да е последен тест... на местото кај шо се играше, екипите одат во почетна фаза од подготовките, а од таму Шпанија, Италија, Холандија итн. Ираклис беа таму, за некој ден заминват Шпанија мислам... пореално слика ќе биди со Охрид, потоа со Шкендија Арачиново (се чекаја Тиквеш и Струга ТЛ ама ништо) и последна со Новаци.Пред неколку дена Паниониос 2:1 со Тетекс… Значи денес некој добро се офајдил типстерски![]()
Тој е составот кој можеше од клупа плус една две измени децата се тие можи арни за во младинските лиги но во 2лига има да ги газат секаде јас вистина не знам и за шо е филмот со школата ко само треба да препишиме од другите екипи пари се прат од ѓупци за кило ориз од држави каде што има војни во Африка моментално има три четири активни војни и земаш од таму деца ај не можиме сега сме 2лига но не се улај другите ќе се ебаваат со деца по десет години прај давај после да ти замини за џабе плус со правилото до 23 години дека можат како аматери маме ебаа види арсими башкими пола лига не а школи купуваат еден под 21 и уште еден резерва и мирна глата школата треба да биди самоодржлива а не давај прај ради реда и таму да туркаат по тебе по мене играчи ај да имаш смештај да имаш стипендии нешто ко брерра вреди да собериме деца и пробаш нешто но вака е само нерви клавање плус денес му ја дупна глата тој весникот нивни од Камерун 21 година ај децата не можат шо прат тие бившите репрезентативеци и искусни играчи плус денес ги гледав Охрид 1-0 Новаци јас ти велам дека нема да ги тепаме ни нив сите играат фудбал но за денешниот највисок пораз во поновата историја нема никакво оправдување не играа само деца па и деца да беа само требаше да маваат касаат да не се даваат а не 8 да примениш и мува да не те лази ај сега охрид добро охрид ќе прајме пак муабет да видиш дека минчето гацето и голманчето(има надеж) можат сите други нема да можат 2лига а не костир за вгодина и прва лига со други зборој ако не земиме два бека едно крило и шпиц нема шо да се надеваме на прва лига иако пола втора лига нема ни почнато нема да можи да тепаш по селата ќе ти застанат назад и толку оди врти само среќа шо другите се по лоши од нас и сите ќе играат со деца но ако се знај дека преодниот рок е до Септември да земи брерра шо знам работнички некој таму два три играчи и толку од нас ќе си ја чукаме глата нема заебанција плус со ова правилото за 3ца под 21 и 1 под 19 години е мнгоу лошо да чекаме само на тренерот Борче Христов кој му учини на сите ги донесе и исто да чекаме на Масер Омерагиќ и ФФМ да не турнат 1лига само да не биди исто како оваа сезона и да не пуштат по вода значи мора да земат уште играчи ако не чорба и да убо пиша некој убо вака да ни ја дупат глата за да се свестат и видат колку вредат и колку не можат исто со тоа да видат дека фалат играчи а не да си прат лажна слика дека сме јаки за после да нема време и шанса шо да поправиме но морам за тоа да повторам дека се прави истата грешка како лани тренерот сам да решел кој играч му треба и тој да преговара со нив така никаде во светот па ни во Африка нема а посебно не со општински клуб !Не заебавај жити се, 60% од составот деца, а децата не се како порано за жал. Панионис ова сезона има желба да влези, странците му се страшни, последната сезона за малку не влегоја, ние со комбиниран состав во двете полувремиња, тие се во напредна фаза на подготовки, ние почеток, ова требаше да е последен тест... на местото кај шо се играше, екипите одат во почетна фаза од подготовките, а од таму Шпанија, Италија, Холандија итн. Ираклис беа таму, за некој ден заминват Шпанија мислам... пореално слика ќе биди со Охрид, потоа со Шкендија Арачиново (се чекаја Тиквеш и Струга ТЛ ама ништо) и последна со Новаци.

kako i site 20 mozi i poke predhodniМачење ќе е и сезонава

Има публика на фб за на стадион малку по тешко за карти уште потешко но и реално чудо е како и таа оди на овие глупости последните 80 години а дека има неколку будали и болни за клубот шо оставаат жени деца и ја пикаат глата вторба има тоа е разликата и плус Чкембари односно тие се чекмбари и за тоа оти уште врви зборот но до кога е прашање на време за тоа освен инфраструктура терени треба да се најди трајно решение приватник оти вака нема да издржиме многу мене ко ми се одмилва шо останва за другите се држиме на сила и вештачки оди тепај се моли коли за други да земат плати и заминат од клубот и да не стапнат на стадион дури тие не бидат во некоја комбинација но како и да е ќе речам ние сме криви не се другите шо не гледаат како попатна станица или само за пари а за публиката баш ме интересира сега колку сезонски ќе се купат и дресој си викам барем за еден по салам играч да платиме ако не нешто поќе тогаш ќе збораме за публика и гледачи а навивачите се знај пак иста приказна по сите градови и села наместо европа да хараме и шетамеДобро и позитивно е шо Битола како град има публика која стој зад клубот + Чкембари, па нема да дозволат да го пуштат клубот јабана, иначе да бевме како Велес и Прилеп истата судбина ќе не снајдеше како Борец и Победа.
Мачење ќе е и сезонава....![]()
80 е точната бројка за жалkako i site 20 mozi i poke predhodni![]()
bek.Vo sekoj slucaj silata ke ja vidime so Ohrid ovaj Petok vo Bitola, koj ke bidat najseriozen konkurent za prvoto mesto vo vtorata
Da i minatata sezona nemase da otpadni, ne veruvajte na sarenite lagi VMRO,FFM i dr.So doveduvanjeto na Kapsarov sme tuka nekade Ohrid imaat podobar sreden a nie odbrana i napad.Пелистер ќе заврши прв 101%, Охрид ќе се борат за второ место.
Ќе видишDa i minatata sezona nemase da otpadni, ne veruvajte na sarenite lagi VMRO,FFM i dr.So doveduvanjeto na Kapsarov sme tuka nekade Ohrid imaat podobar sreden a nie odbrana i napad.

Go vratija Petar Petkovski ne sakal nikoj drug da dojdi, a go zedoa i najdobriot od Bregalnica prethodnata sezona Kostadin Kapsarov. Trenerot glumi ludilo pa za toa tesko mozi da najdi igraci, no I da go pofalam go vrakja Mrmacovski kako bek so e spas za karierata negova. Se ocekuva da go potpisat toj sto e na proba David Ivanovski cist prosek i ako najdat stoper ako ne mozi bek.Vo sekoj slucaj silata ke ja vidime so Ohrid ovaj Petok vo Bitola, koj ke bidat najseriozen konkurent za prvoto mesto vo vtorata liga.
Novaci pravi interesen sostav mnogu ke pomognat za nase vrakjanje vo prva liga.
Ne smeeme da gi potcenime Pope I Rabotnicki koj redovno igraa prva liga so godini ke gledaat da iskoristat I najmala sansa kako I nezgodnite Kamjane.
Kurvite od FFM dali napravija licenciranje na Baskimi,Aracinovo i Skopje e prasanje za million dolari?
Da i minatata sezona nemase da otpadni, ne veruvajte na sarenite lagi VMRO,FFM i dr.So doveduvanjeto na Kapsarov sme tuka nekade Ohrid imaat podobar sreden a nie odbrana i napad.