Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Во старт 5 минус ќе кажуваме, за таман да си бидиме. Хаха.
Znaci ti od start ke recis deka si 35 kg :D
Автоматски споено мислење:

Немам што со градилиште, си бркам своја работа со високо образование.
А колешките си добија за казна наградни задачи, плус од следен месец им е средено уште работни задачи да добијат.
Gi nakodosi be :pos:

Па ништо не работи таа дотичната ниту на работа а и по дома слабо.
И на пауза од 30 минути ретко излегува да прошета во 5 денови дали во 1 ден од седмицата ќе излезе на пауза, страв и е ќе изгуби некоја калорија. :pos:
На работа по 2 пати минимум јаде а претежно 3 пати на работа јаде во тие 8 часови од работно време.
По 3 пати на ден на работа кафе пие, плус и чај, оди во тоалет по 6-7 пати додека е на работа, уште со тие ,, сељанките '' коментираат која колку пати оди во тоалет. Одвратно и погано.
И нормално дека ќе е како мечка. :D
По цел ден храна, кафе и чај и кисела вода и јогурти употребува.
Брат заеби тоа за масажите што ти кажав..!
Освен ако не си љубител на китови :rolleyes:

Мене само мозокот ми тежи 35 кг. :D
Види... да не те разочарувам...
Ама нас полесно ни е беспамет ако сте :P

Е сега има авантуристи како мене што ментални случаи управаа.. ама јбг, па и тоа е интересно некогаш :D

Немам што со градилиште, си бркам своја работа со високо образование.
А колешките си добија за казна наградни задачи, плус од следен месец им е средено уште работни задачи да добијат.
Пријателе, многу озбилно ги сфаќаш нештата, што бауштела што масажа. Масажа? Каква масажа бе батка, тоа е јавен повик за мрсни работи ;)

Мене само мозокот ми тежи 35 кг. :D
Оууу, интрига богати:D

Znaci ti od start ke recis deka si 35 kg :D

Gi nakodosi be :pos:

Секој/ секоја си добива што заслужува.

Пријателе, многу озбилно ги сфаќаш нештата, што бауштела што масажа. Масажа? Каква масажа бе батка, тоа е јавен повик за мрсни работи ;)

Оууу, интрига богати:D

Е многу мрсно ќе ми биде со онаа од 90 килограми.
Ќе топам чварки од тоа нејзиното сало. :D

Оууу, интрига богати
Нели гледаш дека они визуелизираат само, овие младиве мажи. Ако ти кажам колку ми имаат пишано колку ми се убави ноктите, колку убав фустан сум носела, а ниту еден човек не ми кажал браво Ацесо имаш два грама мозок.

Небитно е тоа, затоа на форумов си го мериме паметот, а не физикусот.

Секој/ секоја си добива што заслужува.

Е многу мрсно ќе ми биде со онаа од 90 килограми.
Ќе топам чварки од тоа нејзиното сало. :D
Пази што пишуваш, ако те прочита колешката, ќе те стопи на лице место :D

Види... да не те разочарувам...
Ама нас полесно ни е беспамет ако сте :P

Е сега има авантуристи како мене што ментални случаи управаа.. ама јбг, па и тоа е интересно некогаш :D
Не ме разочаруваш. Јас сум одамна повлечена од излегувања за викенди и такви ствари.

Пред недела излегов (со разведената пријателка), и се покајав. Ми се тупи едно 20 годишно дете, да идеме во дискотека, еднаш се живеело. :D
Тешки маки за менаџирање, другаркава заглави во муабет со еден чуден лик што смрдеше на алкохол на три метри, па детево ми беше по safe опција некако отколку неговите колеги. Ама искрено, одамна не сум си поминала толку ужасно.

Така што, јас сум само за вечера/кафана, кај што се седи, се јади и се ужива. Нема да правам веќе вакви екскурзии. И нема ништо поубаво од пешачење навечер кога сите лумпуваат.

Нели гледаш дека они визуелизираат само, овие младиве мажи. Ако ти кажам колку ми имаат пишано колку ми се убави ноктите, колку убав фустан сум носела, а ниту еден човек не ми кажал браво Ацесо имаш два грама мозок.
Пак се сведува на тој клише муабет: џабе се шминкате, џабе фризури, ние пак само во цицките и газот ве гледаме :D
Тоа со мозок е за стални врски, вака лаф муабет и лесен флерт секогаш се сведува на куртоанзни комплименти.

јас не давам комплименти, она мене треба да ми дава комплименти. Како Султан Сулејман да ме гледа :kafence:

И нема ништо поубаво од пешачење навечер кога сите лумпуваат.
Во ова има некоја вистина...
Или не мора и пешачење да е.
Вчера поминав низ центар.. кафиќите преполни, коњопои полни, музика трешти од сите страни... народ како зомбија по улици (црно е во мода)...

Визирот спуштен, во опрема, не ме занима кој (нема да) ме види, звукот на машината ми беше побитен од сета галама...
завртев и си продолжив на отворен пат да кулирам!
Плус жешко од бетонот, надвор на брзина веднаш се осеќа ладен воздух...

Како од затвор да сум избегал :D

Back
На врв Bottom