dantemkd
demon hunter
Има шпекулации се надевам не се точни.Каков Атлетико бе Мартинез, ваљда нема никој толку ненормален да го продаде него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има шпекулации се надевам не се точни.Каков Атлетико бе Мартинез, ваљда нема никој толку ненормален да го продаде него.
Koга гледам како завршија Нагелсман и Тухел на светсково, жива среќа што не ги донесоа за тренери.
Се шушка една непланирана продажба, најверојатно ради Угарте, но се се мислам дека ке биде Мазрауи во Милан.
Налетав на нешто ама беше од некој анонимус, не ни обратив внимание. Треба скроз да се забегани да го продаваат Мартинез. Има вишоци кои се за продажба, ако почнат да продаваат од ваквите играчи на добар пат сме да станеме јојо клуб.Има шпекулации се надевам не се точни.
Пак ни е најдобар дефанзивец кога е фит.Kaj Мартинез едина замерка е што скина лигаменти, па е помек и агилен од порано (гледав вчера инсерти од првата сезона, прав касап беше тогаш). Апропо муабетот, чим кинат лигаменти, увек има пропратни 2ро степени повреди, без исклучок. Иначе си гази, играчиште.
На Шо, ногата едвај му ја спасија па не го продадоа, си има последици сигурно повредата, ама па и тој одмара една година треба тоа да е сежредено веќе, ја не би го дал, ние изгубивме милиони за џабе кога ни заминаа Санчо и Погба, Линделоф има уште не ми текнува па сега за Мартинез, најстрого против сум секаков трансфер кој вклучува заминување на ЛисандроKaj Мартинез едина замерка е што скина лигаменти, па е помек и агилен од порано (гледав вчера инсерти од првата сезона, прав касап беше тогаш). Апропо муабетот, чим кинат лигаменти, увек има пропратни 2ро степени повреди, без исклучок. Иначе си гази, играчиште.
На Шо, ногата едвај му ја спасија па не го продадоа, си има последици сигурно повредата, ама па и тој одмара една година треба тоа да е сежредено веќе, ја не би го дал, ние изгубивме милиони за џабе кога ни заминаа Санчо и Погба, Линделоф има уште не ми текнува па сега за Мартинез, најстрого против сум секаков трансфер кој вклучува заминување на Лисандро
Сплетот на околности.Шо беше сплет на околности зошто не е продаден, а повредите не го заобиколија. Дури сезонава изигра фул сезона.
Инаку време не помага, во кинење лигаменти, едноставно слаба карика станува. Од лично искуство ти кажувам.