Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па има Маунт, Далот, Шо, кои треба да си заминат, Мартинез искина со шанса да ни биде најдобар, него ќе го продаваат, па и како што видов 45м , абе улави се, на нас второтимци ни продаваат по 50м, и потенцијали по 80овој во прајм и искуство 45

Koга гледам како завршија Нагелсман и Тухел на светсково, жива среќа што не ги донесоа за тренери.

Богами, како се изглупира утакмицава, буквално им ја предаде што се повлече назад.
Автоматски споено мислење:

Се шушка една непланирана продажба, најверојатно ради Угарте, но се се мислам дека ке биде Мазрауи во Милан.

Рашфорд изгледа нема да оди, чим е тоа работата. Го дисбалансира буџетот + планиран приход од неговиот трансфер. Не гледам друго.

Последно уредено:
Има шпекулации се надевам не се точни.
Налетав на нешто ама беше од некој анонимус, не ни обратив внимание. Треба скроз да се забегани да го продаваат Мартинез. Има вишоци кои се за продажба, ако почнат да продаваат од ваквите играчи на добар пат сме да станеме јојо клуб.
Што спомна Видук, за Мазрауи има од неколку извори што го поврзуваат со Милан, ама јас не сум да се пушти ни тој ова лето.

За Мартинез ако го продават треба да се ненормални. Но од друга страна можеби има нешто во позадина што ние не го знаеме можеби со повредите и има шанса да се повторува истата повреда и да отсуствува повеке месеци и пак ништо нема да видиме од него, но ако е само финансиска причина само лек маж продава играч со квалитетите на Мартинез. , пре би го продал и око нема да ми трепне за Дало, Шо , Зиркзе. Маунт. Они запнале по Мартинез, се надевам дека не се точни тие информации и покушуват можеби да издејствуваат нов побогат договор.

Од друга страна, и играчите (посебно оние со квалитет) кога гледаат дека тимот нема намера да се среди, ќе притискаат за трансфер во попросперитетен тим каде што имаат повеќе шанси за успех и титули. Инаку ќе си останат таленти како Бруно да си ја пое*ат цела кариера во просечен тим и без посериозни титули.

Kaj Мартинез едина замерка е што скина лигаменти, па е помек и агилен од порано (гледав вчера инсерти од првата сезона, прав касап беше тогаш). Апропо муабетот, чим кинат лигаменти, увек има пропратни 2ро степени повреди, без исклучок. Иначе си гази, играчиште.

Kaj Мартинез едина замерка е што скина лигаменти, па е помек и агилен од порано (гледав вчера инсерти од првата сезона, прав касап беше тогаш). Апропо муабетот, чим кинат лигаменти, увек има пропратни 2ро степени повреди, без исклучок. Иначе си гази, играчиште.
Пак ни е најдобар дефанзивец кога е фит.

На Шо, ногата едвај му ја спасија па не го продадоа, си има последици сигурно повредата, ама па и тој одмара една година треба тоа да е сежредено веќе, ја не би го дал, ние изгубивме милиони за џабе кога ни заминаа Санчо и Погба, Линделоф има уште не ми текнува па сега за Мартинез, најстрого против сум секаков трансфер кој вклучува заминување на Лисандро

На Шо, ногата едвај му ја спасија па не го продадоа, си има последици сигурно повредата, ама па и тој одмара една година треба тоа да е сежредено веќе, ја не би го дал, ние изгубивме милиони за џабе кога ни заминаа Санчо и Погба, Линделоф има уште не ми текнува па сега за Мартинез, најстрого против сум секаков трансфер кој вклучува заминување на Лисандро

Шо беше сплет на околности зошто не е продаден, а повредите не го заобиколија. Дури сезонава изигра фул сезона.

Инаку време не помага, во кинење лигаменти, едноставно слаба карика станува. Од лично искуство ти кажувам.

Шо беше сплет на околности зошто не е продаден, а повредите не го заобиколија. Дури сезонава изигра фул сезона.

Инаку време не помага, во кинење лигаменти, едноставно слаба карика станува. Од лично искуство ти кажувам.
Сплетот на околности.

Без лев бек игравме 2 сезони се мило да им се испонаскокам.

Што фајде дека Лисандро ни е најдобар дефанзивец кога го нема по пола сезона? Доколку можат да искешират и да донесат квалитетна замена продавај. Исто и со Де Лихт.

Рашфорд ќе остани според мене...Нема заинтересиран соодветен клуб за него кој ќе плати тоа што го бараме, а и нема клуб кој што ќе му даде приближна плата. Единствена шанса беше во Барса да го дадеме за кило семки, ама пак и тоа не е добар дил за нас.
Објективно и на пазаров не гледам некое екстра лево крило што ќе ни легни како што треба за прифатлива сума на пари. Самервил не ми се свиѓа, Ндијае ќе бара Евертон 70+...

Во однос на средината. Ако спушти Брајтон до 55/60м евра мислам дека ќе тргниме по Балеба, а исто и Коне е опција. Против Шпанија не ме импресионира нешто, ама сите беа дупки кај французите на тој меч.

За Коне треба да го испробаме Зиркзе во приказната. Рома се интересираше за него минатиов период.

Back
На врв Bottom