СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Аргентина

Гласови: 0 0,0%
  • Шпанија

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    0
  • Гласањето е завршено на .
Какви муабети се вртеа по интернетов деновиве мислиш Франција глобтротерс треба да играат против 11 чувари од островот на Епстин а не против екипа што редовно ги плеска у последниве 2-3 години.

Фудбалски идентитет, тактичка и техничка дисциплина >>> 4 напаѓачи шо знаат да праат финти

Лекција по фудбал.

Околу Дешамп

-Второ место на ЕП 2016 со пораз дома од просечна Португалија каде беа фаворити
-Светски првак во 2018
-1/8 финале на ЕП 2021 со испаѓање од Швајцарија каде беа фаворити
-Второ место на СП 2022 каде беа фаворити
-Полуфинале на ЕП 2024
-Полуфинале на СП 2026

Мораше уште некоја титула да земи според мене
И ова им е многу , имаа среќа Хрватска да им се падне у финале 2018 место Англија .. се друго изгубија ама со мецеси - секој ден слушам како сигурно ќе победат овојпат :ROFLMAO: и сеа наеднаш на исите тие што ги хајпаа ќе им текне дека постои земја која се вика Шпанија и е моментален европски првак , оти никој за Шпанија цела година 24/7 не збори :coffee: како муви на гомно испаднаа со муабетиве Франција сигурен победник на светсково

Многу ќе навиваме сега за Англија, можда на форумов си има доста Барса и Меси фанс, но општо гледам многу ги сакаат Англија пред Аргентина и Шпанија. Реванш од европското , и тоа да видиме.
Иначе сеа знаете зашто Возиња има 25м следачи на инстаграм :icon_lol:
Нема да биде све така црно за каталончињата. Ако освои Англија ете Гордон ќе го крене пехарот.

Нема да биде све така црно за каталончињата. Ако освои Англија ете Гордон ќе го крене пехарот.
Ај вкревет пушти мозоко на пасење почна да се губиш.

Докторска тимска игра на Јамал

Да бидам искрен, мислев дека Французиве ке идат на картата да дадат повеќе голови, ама ова денес беше тактичко шамарање. На моменти, Шпанија изгледаа како да имаат играч повеќе. Оваа коцка на Дешамп со 2-ца класични средњаци и трет играч од навала да помага во средина се покажа како тотална утка. До 70-та минута Франција немаше шут во гол.

Шпанциве можеа до прекоутре да се додаваат. А кога ке тргнеа во напад, секој играч воигран и знае што треба да прави. Тактички многу зрела партија. За мене, победникот од денес ке е новиот шампион, и кој и да помине од Англија-Аргентина, мислам дека нема теорија 90 минути да изиграат тактички како Шпанциве вечерва.

Какви муабети се вртеа по интернетов деновиве мислиш Франција глобтротерс треба да играат против 11 чувари од островот на Епстин а не против екипа што редовно ги плеска у последниве 2-3 години.

Фудбалски идентитет, тактичка и техничка дисциплина >>> 4 напаѓачи шо знаат да праат финти

Лекција по фудбал.

Никогаш немаше да го примат вториот гол ако не се повредеше Салиба. Секако, не е тоа оправдувањето, диносаурусот на клупата е најголем проблем.

Многу малку памнат, но оваа генерациска Франција јака ја постави Лорен Блан, дојде говедото на готово, со сите противници финалиња и полу, Швајцарија бламот не го споменувам. Имаше среќа Хрватска им се падна у финале, немаше како да не добијат.

3 по ред СП и секако со хендикипираната репка на Португалија требаше да освојат ЕП.

Не дека е Зизу страшен стратег, секоја чест за 3те ЛШ, но барем има аура.

Навивам Англија да освои сега после црнциве, ама чувството ми вели Меси ќе освои уште едно СП.

Околу Дешамп

-Второ место на ЕП 2016 со пораз дома од просечна Португалија каде беа фаворити
-Светски првак во 2018
-1/8 финале на ЕП 2021 со испаѓање од Швајцарија каде беа фаворити
-Второ место на СП 2022 каде беа фаворити
-Полуфинале на ЕП 2024
-Полуфинале на СП 2026

Мораше уште некоја титула да земи според мене
Odamma velam deka im e problem, staromoden trener e, na francija i treba ona sto psg go napravi so enrike. Evropskoto 2021 progleduvanje niz prsti, trebaa da presecat posle svetskoto, sve drugo bese preterano so nego, i netipicno e bi rekol nekoj tolku dolgo da e na edna repka, narocito vakva koja ima odlicna generacija na fudbaleri i vazi uvek za glaven favorit kade i da igra.

Zidan se spomenuva za naslednik, fantasticen bese so Real, znae kako so tim kade i kvalitetot i egoto se pusteni na max.

Последно уредено:
Да бидам искрен, мислев дека Французиве ке идат на картата да дадат повеќе голови, ама ова денес беше тактичко шамарање. На моменти, Шпанија изгледаа како да имаат играч повеќе. Оваа коцка на Дешамп со 2-ца класични средњаци и трет играч од навала да помага во средина се покажа како тотална утка. До 70-та минута Франција немаше шут во гол.

Шпанциве можеа до прекоутре да се додаваат. А кога ке тргнеа во напад, секој играч воигран и знае што треба да прави. Тактички многу зрела партија. За мене, победникот од денес ке е новиот шампион, и кој и да помине од Англија-Аргентина, мислам дека нема теорија 90 минути да изиграат тактички како Шпанциве вечерва.
Аргентина би имала повеќе шанси.
Англија е претенка и играчки и тактички за оваа Шпанија.
Само имај на ум, тешко се врзуваат две утакмици на вакво ниво.
Да видиме утре до кога Гаучосите ќе се вадат на Меси и Англија на Кејн и Белингам.
Автоматски споено мислење:

Дилема за неутралните, сакате Шпанија или Аргентина да победи, па филевци да ве отечат или Англија и Костич да го урне форумот?

Капа доле на сите што ја предвидоа Шпанија. Буквално ги уништија денеска Французите.
Јас сеуште мислам дека Англија ќе земе поради Тухел и неговата тактичка маестралност. Но за нив прво треба со Аргентина да излезат на мегдан. Шпанија вака е фаворит со одличен ростер и супер тактичар.

Olise posle duelot so PSG kade pod pritisok izigra kako papak, eve uste eden mech kade izigra apsolutno nisto. Ne go krivam za porazov, da ne bidam pogresno sfaten, site me svesni za individualni kvaliteti na Olise i Mbappe i Doue i kako si igraa so protivnici do sega, kade bea mechov? Znaci pod pritisok nula od igraci..

Back
На врв Bottom