Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Во оваа ситуација јас би го избрал Балеба пред Коне и слични. Прилично млад е, што е најбитно физички е јак ко коњ, ја познава лигата, нема повреди. Тоа што осцилираше претходната сезона не мора да значи ништо посебно, има материјал за работа во него и простор за напредок.
Автоматски споено мислење:

Види го овој па, едно нешто не погоди ова лето, па се исфрустрира.

Изненадувачки трансферт, нетипично реализиран ко за нашиов клуб, без претходна галама, следење на авиони до каде е играчот, па кога прднал, кога му правеле очно, дали девојка му лајкнала нешто на Инста и слично.

Добар играч добиваме, солиден со искуство во ПЛ. Да видиме кој ќе биде следен

Како се менува расположение, до вчера катаклизми денес веќе други ветришта дуваат во темава. Искрено најзагрижен сум за @dantemkd вакви шокови неговото кревко расположение не сум сигурен дека ќе може да ги издржи. А замисли денеска да објават и за Балеба, толку ќе биде од него, наредна станица бардовци.

Како се менува расположение, до вчера катаклизми денес веќе други ветришта дуваат во темава. Искрено најзагрижен сум за @dantemkd вакви шокови неговото кревко расположение не сум сигурен дека ќе може да ги издржи. А замисли денеска да објават и за Балеба, толку ќе биде од него, наредна станица бардовци.
Мене ме интересира какви надимаци ќе добијат новите засилувања од данте, ептен е креативен, “келчото”, “инцестите” и сч. :ROFLMAO:

Фред? Не зезај, изгледа си заборавил. Не дека Фелаини беше некој мајстор, ама Фред од 5 метри подалеку немаше шанса да погоди пас.

Заборавате, но Фред имаше визија и знаеше да пушти и добри пасови меѓу редови (line breaking passes), ко Лича што ги пушта. Кај Фред беше проблем концентрацијата, дел пошто трчаше ко коњ, па знаеше не ретко да посере и глупи пасови.

Фелаини, едно димензионален коњ. Лактот, пас до најблискиот и трчај накај 16ик у случај да долета некој центаршут. Го поштовам пошто секогаш се трудеше, ама да не се лажеме дека бил некаков техничар.

Кога е нешто за пофалба е, кога е нешто за критика треба да се даде.
Ова не им ги пере глупостите од претходно.

Добар е Тилемас бе, секоја утакмица дава максимално , плус искусен во ПЛ. Сега уште еден ДМ ако решат де.

Не плачам по бивши играчи, незнам кој ти го набил тоа. :kafence:

:toe:

1783949578704.png

Муабетот од прееска, видете како се надополнуваат лесно профилите. Секој има некоја специјалност и недостаток, и било кој пар се надополнува. Сантош изненадува тука позитивно, добар е во дефанзива и пасови.

Од Коби очекував малце повеќе тука искрено.

1783949748558.png

Бруно Гимараеш ниво, за упола цена :toe: Убаво рече видук, Тонали го покривал Гимараеш.

Последно уредено:
Единствено повредите ме плашат кај Тилеманс, и последната со Шпанија не беше во состав поради повреда, ваљда е нешто ситно. Ама последните 3-4 сезони редовно е аут по месец, два поради повреда на листот. Последно и со коленото имал проблем.

Трансферот на Тилеманс е за на хартија добар, браво од управата за одлуката, да видиме дали ќе може да го носи дресот зш одамна го сакав во Јунајтед.

Уф колку ми се чини дека си јалнаш со мобилноста на Вортон. Го гледав неколку меча, како со ум покрива простор. Едино што не ми се допаѓаше кај него е што сам си решаваше кога ќе треба да го прескокнат во креација на акција. Едноставно ги наведуваше преку друг да ја тераат. И Вортончо некако повеќе накај осмица ми влече, не на шеска.

Брани транзиции на антиципација, а ла Карик. Проблем е кога треба да трча со играч назад. Налик Касемиро, ако го промаши стартот, противникот прави гол шанса.

Бруно Гимараеш ниво, за упола цена :toe: Убаво рече видук, Тонали го покривал Гимараеш.

Ова, со свој камен, по своја глава... :pos:

Back
На врв Bottom