Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
-Што е логика?
-Логика е да не фатиш женска што сака луто.

:pos: :pos: :pos:
Во сезона на пинџури тешко у мк, затоа велам нека гледа бар шо ручкала момичката да не му гори после на жешково.:sneaky:

Во сезона на пинџури тешко у мк, затоа велам нека гледа бар шо ручкала момичката да не му гори после на жешково.:sneaky:
А што да кажат тие во Мексико? Тоа мексиканките имаат убави газиња...

А што да кажат тие во Мексико? Тоа мексиканките имаат убави газиња...
Од кога газот е за ебање? Ја сум старомодна изгледа, не ми замеравајте, да земам да везам гоблени треба изглеа..
Автоматски споено мислење:

Се тоа се става во фолдерот "латентни хомосексуалци"

Пази на семчиња од љути пиперки, кога ја ораш во чмарот, пецкаат на куре. Не зборам од искуство мислам читав негдее се жалеа:rolleyes::свиркам:

Клизма-чистење, да свети дупо, немаме такви инциденти :D старо аро не љубомори те моЉим

Пази на семчиња од љути пиперки, кога ја ораш во чмарот, пецкаат на куре. Не зборам од искуство мислам читав негдее се жалеа:rolleyes::свиркам:
Da da, citase :sneaky:

Од кога газот е за ебање? Ја сум старомодна изгледа, не ми замеравајте, да земам да везам гоблени треба изглеа..

Се тоа се става во фолдерот "латентни хомосексуалци"
Стара турска: Гз за мерак, путка за деца.

Иди у партија пердаши се, ем ќеф ќе им праиш, абе жените немаат простата па да уживаат во тоа.

У бразил тоа е нормата, таму жените цела рака си ја ставаат до лакт. За гигантски краставици и тиквици да не правиме муабет. За нив тоа е нешто најубаво.

Патем, го даваа филмот КонТики, за норвежанецот кој 1947со брод од трски од Перу дојде до Полинезија...Највпечатливо беше што ни еден од групата не се врати ДОМА, си најдоа жени од Полинезија, дури и тие што беа женети и деца имаа !!!!!!!!!!!!

:icon_mrgr: Стара турска: Гз за мерак, путка за деца.
Хрватски археолог во Чиле откри пред 15тина години зошто ИЗУМРЕЛЕ ИНКИТЕ ?
на некој му текнало ако годината е сушна и има слаби приноси на житарки, да се користи анален секс, како кинтрацешција :icon_mrgr:...арно ама изгледа им се Уарнило, па речиси само тоа користеле, се намали Наталитетот и изумреле. Кога сме кај изумирањетои Хелените ќе изумреа пошто имаа мали п3ниси, од 4 инчи, па имаше и култ на малите пениси, види скулптурите; т.е. пошто жените почнаа да се дебелат во газовите наталитетот опадна, има легенда за дебелогазната ЛИСИСТРАТА која ги одбива хеленските војници...Веројатно притекнале во помош Илирите , кој имале пениси од по 8 инчи, па се мешале и сега модерните грци нормално кало сите имаат алат од 6 инчи

Последно уредено:
Back
На врв Bottom