Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Гледам многу млади на запад во последно време и баш ми е мило,децата од Илинден и Драчево ги заборави последнава утакмица и они имаа објавено слики и добро е тоа.Иднината ни е во младината.Младите екипи на Комити Маџари и Кисела Вода имаат многу голем потенцијал.
И покрај разочарувачката ситуација во клубот, последнава година еден куп деца од овие две населби почнаа активно одат секоја утакмица на трибина и вадат добри бројки.
Јас дека сум од Маџари, имам чувство како да има права експлозија кај децава кога е во прашање навивање, мислам дека скоро секое дете што го гледам низ населба од генерациите родени од некаде 2010 до 2013 година доаѓа на запад.
Многу веројатно и токму овие деца се резултатот на групата за добрите изданија кога игравме на нивата во Маџари.
Се надевам дека ова нема да биде само почетен бум каде во еуфорија сите одат на утакмици покрај другарите.
Ако останат барем дел од овие деца активни, западната трибина ќе има светла иднина.
pa kako ke glumat posle deka se najdobri navivaci edno gostuvanje na komiti vo cair ke im ja zavrsi cela farsa deka se nesto opasniВо нормална ултрас сцена сите групи би застанале заедно за да се тргнат забраните за гостувања. Ама не можеш да се обединиш со Чаир, Арачиново, Тетово, Куманово... итн.
Odi so 7 dushi kako shto odevte ovaa sezona vo Struga i Bitolapa kako ke glumat posle deka se najdobri navivaci edno gostuvanje na komiti vo cair ke im ja zavrsi cela farsa deka se nesto opasni
Ti li najde da zboris za ovaa be kolku pati imate vie projdeno od cair ajde kazi mi koga posleden pat istoto go prasav tuka vasite clenovi napisaa deka gusto e cair opasno e ona ova.Site ama site desavki se napraveni nadvor od cair nitu ednas vasite nemaat dojdeno vo cair da pravaat nekoja akcija ona ova.İsto vo 2020ta godina ni bese zabraneto vo lisice nie dva pati patuvavme ednas policajcite ne zabranija i ne vratija vo sred aerodrom a ednas so glaven udaren transparent navivavme 90 minuti a vie samo od televizorot mozevte da ne gledate i da pisuvate tuka deka navivame tamu so udarniot transparent(prigledaj drugata tema navivacki grupi vo mk).Zatoa zatvori ja taa mucka i teraj so druga diskusija.pa kako ke glumat posle deka se najdobri navivaci edno gostuvanje na komiti vo cair ke im ja zavrsi cela farsa deka se nesto opasni
Ве чекавме во Струмица,ве чекавме во Ново Лисиче нигде ве нема а притоа вие бевте домаќини на двете утакмици.Ti li najde da zboris za ovaa be kolku pati imate vie projdeno od cair ajde kazi mi koga posleden pat istoto go prasav tuka vasite clenovi napisaa deka gusto e cair opasno e ona ova.Site ama site desavki se napraveni nadvor od cair nitu ednas vasite nemaat dojdeno vo cair da pravaat nekoja akcija ona ova.İsto vo 2020ta godina ni bese zabraneto vo lisice nie dva pati patuvavme ednas policajcite ne zabranija i ne vratija vo sred aerodrom a ednas so glaven udaren transparent navivavme 90 minuti a vie samo od televizorot mozevte da ne gledate i da pisuvate tuka deka navivame tamu so udarniot transparent(prigledaj drugata tema navivacki grupi vo mk).Zatoa zatvori ja taa mucka i teraj so druga diskusija.
Ti li najde da zboris za ovaa be kolku pati imate vie projdeno od cair ajde kazi mi koga posleden pat istoto go prasav tuka vasite clenovi napisaa deka gusto e cair opasno e ona ova.Site ama site desavki se napraveni nadvor od cair nitu ednas vasite nemaat dojdeno vo cair da pravaat nekoja akcija ona ova.İsto vo 2020ta godina ni bese zabraneto vo lisice nie dva pati patuvavme ednas policajcite ne zabranija i ne vratija vo sred aerodrom a ednas so glaven udaren transparent navivavme 90 minuti a vie samo od televizorot mozevte da ne gledate i da pisuvate tuka deka navivame tamu so udarniot transparent(prigledaj drugata tema navivacki grupi vo mk).Zatoa zatvori ja taa mucka i teraj so druga diskusija.
Znaevte deka nema da gostuvame bojkotirame i se pojavivte.Ti odgovori mi na moite prasanje sto vi gi prasavВе чекавме во Струмица,ве чекавме во Ново Лисиче нигде ве нема а притоа вие бевте домаќини на двете утакмици.
posleden pat samo vo gostilnacata b**** so rekviziti vasite stari bea so eden albanec od cair a boga mi i go pamtat denot kako pominal imase i snimki i sve ne zboruvame bez dokazi inace za akcii vo cair od vasa strana nikogas ne sum slusal pa ne sum vidol eve ti rekov kaj gostilnicata b**** imase dojdeno da jadaat da pijat vasite so vasi rekviziti i go pamtat denot uste den denes inace fala ti za poobjektivna perspektiva od strana na drugite vo forumotИмаат Комити дојдено во Чаир и акции правено, знаат некој други ако не знаеш ти. Точно дека Чаир е збиена населба густо населена, мнозинство Албанци и секако дека е како гето, лесно за домашните лесно да се соберат дека сите живеат близу.
Se gledase vo snimkata koj kako mava i pozadinata go znaeme dojdoa vasi iskusni stari so eden albanec da jadaat da pijat vo gostilnicata i pominaa kako pominaa so nasite mladi 19-20 godisni deca a sve se desavase spontano koga nekoi od nasi clenovi gi videle niv so rekviziti tamu pozdravВо гостилницата во Чаир, има дојдено до пресметка, кај што двете страни учествуаат активно и двете страни маваат.

Sme dosle i vo aerodrom i segde o more ekspert kade sto segde go pikas nosot veke i tvoite ne te sakaat tuka samo pred nekolku nedeli imase vo Baking bread so nas rekvizit vo rekord.İ sega sto sednele tvoite vo gostilnica a posle sto se desavase znaat oni pa neka pisuvaat i tuka od mladi deca kako kjotek jadaat.Ti bese najrazocaran koga se vadese udarniot transparent vo lisice,nonstop pisuvase tuka zosto nena reakcija ona ova od nasa strana vo drugata tema.Ajde cim ne cuval ebr zosto togas i koga uptauvavme vo lisice ednas koga ne vratija policajcite od aerodrom samo gledavte od terasite.Седнете вие еднаш во гостилница во Аеродром или Кисела Вода на пример, ама со реквизити. Еве не мора ни да седнете, само поминете еднаш со видлив реквизит и да не е во 2-3 сабајле
Утакмицата во Лисиче каде што стои ваше знаме се играше без публика во време корона. Омер беше управа и со неколку души само го имаа закачено знамето. Ни сте дошле да навивате, ни бутур. Цело ЕБР го обезбедуваше стадионот.
Сте дошле жими куровSme dosle i vo aerodrom i segde o more ekspert kade sto segde go pikas nosot veke i tvoite ne te sakaat tuka samo pred nekolku nedeli imase vo Baking bread so nas rekvizit vo rekord.İ sega sto sednele tvoite vo gostilnica a posle sto se desavase znaat oni pa neka pisuvaat i tuka od mladi deca kako kjotek jadaat.Ti bese najrazocaran koga se vadese udarniot transparent vo lisice,nonstop pisuvase tuka zosto nena reakcija ona ova od nasa strana vo drugata tema.Ajde cim ne cuval ebr zosto togas i koga uptauvavme vo lisice ednas koga ne vratija policajcite od aerodrom samo gledavte od terasite.