Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pozdrav drugovi

mozeli koja lista sa ALB kanalima samo da nije sa 1konecija
da bi pratio utakmice

hvala unapred

@3

I ti jel lazes da radi obicno bez problema a nije tako. To ti nije uredu samo da znas
Jesam li ti ikad postavio neku zamku ili uputio na neki sajt a da ne znas sta je? Je'l od tebe uredu da nesto pitas i,kad dobijes odgovor,jenostavno ignorises?To sto ne vjerujes da li neki server radi je tvoj problem.Uostalom,ne djelujes kao onaj dux kojeg sam poznavao i zato te ne uzimam za ozbiljno.
PS
Cuj,Vewora 2brata! o_O

Jesam li ti ikad postavio neku zamku ili uputio na neki sajt a da ne znas sta je? Je'l od tebe uredu da nesto pitas i,kad dobijes odgovor,jenostavno ignorises?To sto ne vjerujes da li neki server radi je tvoj problem.Uostalom,ne djelujes kao onaj dux kojeg sam poznavao i zato te ne uzimam za ozbiljno.
PS
Cuj,Vewora 2brata! o_O
Da jeste . To je glavna domena.
Автоматски споено мислење:

PS
Cuj,Vewora 2brata! o_O
A na tom balkan serveru radi samo vod a live ima neku vrstu zastite. To cu da ustanovim sta i kako. Da si odmah rekao da je zasticen i na pm poslao kako ili uopce ne poslao. Istedio bi mi velike muke.

Последно уредено:
PS
Cuj,Vewora 2brata! o_O
Bogati a koji je nego dux ti vidis u svakom crne vrane.I ti si mogo nekad prcat sad bogami vise ne mozes.

Skripta sa koja skeniram daje info za zemlja za mac za sve servere osim nordic.
Zajeban ovaj nordic. :D

Jel ima u nordic Fox 4k HDR za fudbal kao sinoc sta je imalo na jedna lista ?
Zasto ne gledas u simple verziji ne browser.
Simple prolazi oko 95% svi stalkeri, a browser samo 25%.
To ti ogromna razlika.
Treba se prilagodit, a i nedugo sa AL si mogao preuredit sad su zatvorili tu mogucnost iz browsera u simple.
Malo prouci to nije na odmet nesto novo znat.Za vas koji macice ganjate.

Последно уредено:
Bogati a koji je nego dux ti vidis u svakom crne vrane.I ti si mogo nekad prcat sad bogami vise ne mozes.

Zasto ne gledas u simple verziji ne browser.
Simple prolazi oko 95% svi stalkeri, a browser samo 25%.
To ti ogromna razlika.
Treba se prilagodit, a i nedugo sa AL si mogao preuredit sad su zatvorili tu mogucnost iz browsera u simple.
Malo prouci to nije na odmet nesto novo znat.Za vas koji macice ganjate.
Nordic velika lista , ali nisu vise to sta su bili..

P.s. moze posle 5 - 6 godine i nase prehvalene servere da ubace ovakvo nesto sta ce aktivirati na tv...
Нјј.jpg

Pozdrav drugari...
Potrebna lista na mac adresu
clientportal.link
Lista ne mora biti aktivna,znaci ne na user/pass vec na mac adresu, naravno ako neko ima posto nikako ne uspevam da skinem listu,niti da pokrenem u nekom plejeru...

Back
На врв Bottom