Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Haaha Ja vas ozbiljno pitam, a vi se zajebavate.Sad ce uskoro seckat valovi na moru.
Pa naravno da secka nista ne vredi ta lista zbrda zdola nepouzdani strimovi.Haaha Ja vas ozbiljno pitam, a vi se zajebavate.
Vewora i ott global su takođe stabilne.Pa naravno da secka nista ne vredi ta lista zbrda zdola nepouzdani strimovi.
Ja sam rekao dva brata,art i dobra zabava su top liste.
A sta je vewora nego 2brataVewora i ott global su takođe stabilne.
E to nisam znao znam da su kiktvs i ova vewora iste nisam znao da je i 2brata sa istim kanalima.A sta je vewora nego 2brata
Bez obzira sta je,automatski si zasluzio zabranu...
I ti jel lazes da radi obicno bez problema a nije tako. To ti nije uredu samo da znasBez obzira sta je,automatski si zasluzio zabranu...
Jesam li ti ikad postavio neku zamku ili uputio na neki sajt a da ne znas sta je? Je'l od tebe uredu da nesto pitas i,kad dobijes odgovor,jenostavno ignorises?To sto ne vjerujes da li neki server radi je tvoj problem.Uostalom,ne djelujes kao onaj dux kojeg sam poznavao i zato te ne uzimam za ozbiljno.@3
I ti jel lazes da radi obicno bez problema a nije tako. To ti nije uredu samo da znas

Da jeste . To je glavna domena.Jesam li ti ikad postavio neku zamku ili uputio na neki sajt a da ne znas sta je? Je'l od tebe uredu da nesto pitas i,kad dobijes odgovor,jenostavno ignorises?To sto ne vjerujes da li neki server radi je tvoj problem.Uostalom,ne djelujes kao onaj dux kojeg sam poznavao i zato te ne uzimam za ozbiljno.
PS
Cuj,Vewora 2brata!![]()
A na tom balkan serveru radi samo vod a live ima neku vrstu zastite. To cu da ustanovim sta i kako. Da si odmah rekao da je zasticen i na pm poslao kako ili uopce ne poslao. Istedio bi mi velike muke.Jesam li ti ikad postavio neku zamku ili uputio na neki sajt a da ne znas sta je? Je'l od tebe uredu da nesto pitas i,kad dobijes odgovor,jenostavno ignorises?To sto ne vjerujes da li neki server radi je tvoj problem.Uostalom,ne djelujes kao onaj dux kojeg sam poznavao i zato te ne uzimam za ozbiljno.
PS
Cuj,Vewora 2brata!![]()
Bogati a koji je nego dux ti vidis u svakom crne vrane.I ti si mogo nekad prcat sad bogami vise ne mozes.Jesam li ti ikad postavio neku zamku ili uputio na neki sajt a da ne znas sta je? Je'l od tebe uredu da nesto pitas i,kad dobijes odgovor,jenostavno ignorises?To sto ne vjerujes da li neki server radi je tvoj problem.Uostalom,ne djelujes kao onaj dux kojeg sam poznavao i zato te ne uzimam za ozbiljno.
PS
Cuj,Vewora 2brata!![]()
Zasto ne gledas u simple verziji ne browser.Skripta sa koja skeniram daje info za zemlja za mac za sve servere osim nordic.
Zajeban ovaj nordic.
Автоматски споено мислење:
Jel ima u nordic Fox 4k HDR za fudbal kao sinoc sta je imalo na jedna lista ?
Nordic velika lista , ali nisu vise to sta su bili..Bogati a koji je nego dux ti vidis u svakom crne vrane.I ti si mogo nekad prcat sad bogami vise ne mozes.
Автоматски споено мислење:
Zasto ne gledas u simple verziji ne browser.
Simple prolazi oko 95% svi stalkeri, a browser samo 25%.
To ti ogromna razlika.
Treba se prilagodit, a i nedugo sa AL si mogao preuredit sad su zatvorili tu mogucnost iz browsera u simple.
Malo prouci to nije na odmet nesto novo znat.Za vas koji macice ganjate.