Талески бе братДај бе кажете кој е или бесилка играте собрани негде ме возите мене а?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Талески бе братДај бе кажете кој е или бесилка играте собрани негде ме возите мене а?
хахахахахаха Абе каков Гидсел хахахаТалески бе брат

Затворен е ростерот за следната сезона, единствено Манасков само ако прифати понудениот договор, други играчи нема да се носат. Обична слика со песна, никаква поврзаност со клубот.Прегледај го приврзокот 481996
Брејјј колку и да е забеган малио и лета во некој филмој го обожавам со вакви објави...
Да не испадне дека е баш Mahe(r) во сето ова? Шо и јас не верувам.

Де бре ти само за да кршиш филмој, не го дупи којно уба е песната.Обична слика со песна, никаква поврзаност со клубот.![]()
Можи кај него на личен план нешто убо требало да се деси? Сејте мадруЗатворен е ростерот за следната сезона, единствено Манасков само ако прифати понудениот договор, други играчи нема да се носат. Обична слика со песна, никаква поврзаност со клубот.![]()

Ејјј свести се младо е детето крцкалче е уште. Не го фрлај во непотрбни трошоци од сега и во води кој се потешки за препливување.Можи кај него на личен план нешто убо требало да се деси? Сејте мадру![]()
![]()

Дај Боже да стигниме шо подалеку во ЛЕ и желба ми е ко порано, ко ќе има тренинзи, да пуштат да ги гледаме и она јака атмосфера 300-400 души на тренинг, седиш грицкаш семки гледаш коментираш дофрлашШалтовам по интернетот и waybackmachine,
Nedela, 21.04.2002 god. 11,00 casot nautro - Bitola - ul. Marsal Tito
RAKOMET - Finaleto pocnuva vo 18,30 c.
PELISTER (R.Makedonija)- SKJERN (Danska)
толку на редовни утакмици нема по Македонијава освен ко ке гостуваме ние негде
Мислам дека правилно името му е Марко Трајков. Колку што пратам последнава година беше во Пролет ама не дека нешто многу бранешеНово голманче е договорено за во 2ката
Марио Трајков беше младински репрезентативец со Брестовац и Галевски бо состав. Не знам кај бранеше до сега