Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    15
Јас ќе почекам до декември пред да почнам да плукам....или да урамувам слики :kafence:

Јас ќе почекам до декември пред да почнам да плукам....или да урамувам слики :kafence:

Ја пљукам од сега, 0 доверба имам у Аморим, типацот е тешка превара и си нема појма од животот.
200мил евра буџет ќе му дале и ќе се уназади тимов уште едно 2-3 године.

Среќа па навикнавмо више на бантер ера

Сашево почна со кобење уште од сеа, овие уште еден тренинг не направија......

Small Business Win GIF by QuickBooks

Не знам зошто ама за Хименез и за Пулишиќ имам гадно чуство дека ќе испаднат тешки флопови и дека ќе си идат беспари. Двајцата повредени, Хименез дури 3 месеци, додека се опорави додека се врати у каква таква форма (ако и воопшто се врати) ќе фати декември. Другиов слично.

Од останатите вести Бенасер нема да биде откупен од Динамо Загреб и фатил беспари за Емирати. Уште една пропала инвестиција.

Тенисерот имал одврзани раце да одобрува трансфери до 50 милиони, се над 50 милиони ќе треба амин од Кардинале.

Мене ме плаши што нема никакви шпекулации за бековските позиције, не веруем дека се толку ненормални да останат со Сале и Бартесаги.

Штета го испуштија Грималдо, ќе беше ненормален апгрејд за Сале и ќе легнеше убоо у оваја 3-4-3 формација на преварантов

Овие изгледа веќе нашле замена за раперот.

Абе дека буквално секоја дупка ќе ја потполнат летово тоа тешко,ама и јас мислам дека бековите односно лев бек треба да им биде следен приоритет,она пацерчено Бартесаги 8-9 бода ги кошташе сезонава,практично пласман во Л.Ш.
Креативец од тие младите таленти да земат,па нека биде и поскап,се надевам не тој што Ибра го форсира,се виде толку знае играч да погоди,а и еден штопер од тие двајцата на Мендес што не си ја заврши работата а тек треба Леао негде да го однесе.
Зависи и шампионите од шутка дали ќе успеат да ги истребат од тимов,Томориња,Леаовци,Фофани,Лофтус Шитови се тоа треба да си оди,а и Мањан и Рабио се мислеле,добро за нив и има смисла преку 30ка се веќе а не играат Л.Ш. со години,не можеш да ги кривиш ако сакаат да си одат.
Оној Гименез не е лошо ако остане,како резерва за Рамос ќе се најде и онака 34 мил дадоа за него,само да престане да се повредува му ебам тоа нослето. Чуквезе Аморим многу го сакал,така да ете со него и Сале таа десна страна е покриена.

Наводно се интересирале за Дуе сениор од Стразбур што игра на позиција десен бек,

Ќе биде проблем да го истоварат овој, нема интерес од англичаните а како што читав немало интерес ниту од турците, единствена опција се арапите но таму тешко се гради рап кариера, Мендес ќе мора чуда да направи за го прати во некој од Лондонските клубови.

Де Кетеларе излезе играчиште,мораа бај-бек клаузула да опнат кога го продадоа после само една сезона....ако сакаат Аталанта трмпа за Леао :icon_lol:

Back
На врв Bottom