Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
De mi molim te reci koji je to moderniji način za xtream servere? Uzgred, sve su podvrste xtream servera. Osim Ministre naravno. Ja nikoga ne dovodim u zabludu niti imam namjeru. Svako ko ima 2 čiste u glavi razumije da se ne možeš tek tako ušetati u neki server. Na slici koju sam objavio nigdje nema nikakve naznake da se skida sa ip i port nešto. Sasvim je normalno da moraš imati pristup. I još nešto, taj pristup ne možeš naći u nekim logsima makar ih masno platio...

hajde budite pajdasi pa mi javite koji nas server ima U/P tipa MirkoSlavko:SlavkoMirko i to gotovo kao pravilo, naravno na PM.
LP

A jel ima netko dobar dream da se mogu poljepiti ti nastavci?
Zaboravio sam kako se tovradi? Moze netko da me posjeti. Sve sam bio pobrisao i sta sada da radim? Htio bi isprobati dobre neke nastavke a neznam kako. Jbg zaboravio

Jel ima ne konverter u koji mogu pastat skruptu koja je pisana u starom pythonu 2.7 i da mi je konvertira makar na trojku.
Probao sam nesto na nekom onlajn ali nije to dobro.

Jel ima ne konverter u koji mogu pastat skruptu koja je pisana u starom pythonu 2.7 i da mi je konvertira makar na trojku.
Probao sam nesto na nekom onlajn ali nije to dobro.
To se moze uradit... Mozda nije to problem, vec putanja nove verzije python-a. Preporucujem da ne instaliras sa Microsoft Store.
PS Kao sto rece kolega prije mene.Nema veze koji je laptop,portable verziju mozes koristit.

Последно уредено:
Back
На врв Bottom