Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora bas ovaj portal...Moze i neka druga, a moze i MAC ex-yu lista. Hvala.Da li moze neko da mi posalje tv.luzer.org m3u listu sa 2-3 konekcije? Hvala.
Jel imas drim nastavci za ovaj mrak ?

nastavaka koliko volis, a drimova malo, heheA jel ima netko dobar dream da se mogu poljepiti ti nastavci?
Zaboravio sam kako se tovradi? Moze netko da me posjeti. Sve sam bio pobrisao i sta sada da radim? Htio bi isprobati dobre neke nastavke a neznam kako. Jbg zaboravio
Pa ako radi u python 2.7 ne treba ti konverzija nikakvaJel ima ne konverter u koji mogu pastat skruptu koja je pisana u starom pythonu 2.7 i da mi je konvertira makar na trojku.
Probao sam nesto na nekom onlajn ali nije to dobro.
To nema veze sa promenom laptops, tia instaliras na primer 3.11.9 kao glavni python, s stavis portavble 2 7 i gotovo. A ako hoces da be koristis na novom laptopu i python 2.7 to je druga stvar. Poshalji mi na poruku skriptu i ja cu ti napraviti.A tko ce naci pip kad promjenim laptop?
To se moze uradit... Mozda nije to problem, vec putanja nove verzije python-a. Preporucujem da ne instaliras sa Microsoft Store.Jel ima ne konverter u koji mogu pastat skruptu koja je pisana u starom pythonu 2.7 i da mi je konvertira makar na trojku.
Probao sam nesto na nekom onlajn ali nije to dobro.
Sad ce uskoro seckat valovi na moru.Jel vam secka/prekida lista ova na telefonu http://gledaj.vip
iliti kako je svi nazivaju zvrk?
Ima.Radi odlicno bez ikakve fore.Jel ima netko mac koji radi za.
mag.tvbalkanserver.info
Koja je fora? S tim
Ako imas viska, moze MAC lista za taj portal?Ima.Radi odlicno bez ikakve fore.