Темата за Тетово е замрена и нема посетеност па ќе пишам тука. Конкретно ќе пишам за реновирањето на булеварот Борис Кидрич кај што се повеќето кафиќи и ресторани во Тетово. Ме интересира мислења и од луѓе кој живеат во други градови. Дали ова е одлична замисла?

Планот првичен беше во средина да има пешачка зона и плус дел за велосипеди а од страните да езеленило веројатно со дрвја. Е сега мене ми се допаѓа ова до некаде ама за жал многу малку зеленило.

Месецов што измина во средина делот кој е наменет за шеталиште се ставаат плочки. Мене ми се допаѓа ова до некаде ама за жал многу малку зеленило има, само еден мал дел е каде ќе се дрвја некој и малку тревичка.

Помеѓу улицата Борис Кидрич и Благоја Тоска се направи и кружен тек

Кога ќе најдам или фотографирам од таму ќе ви ставам уште слики.

Планот првичен беше во средина да има пешачка зона и плус дел за велосипеди а од страните да езеленило веројатно со дрвја. Е сега мене ми се допаѓа ова до некаде ама за жал многу малку зеленило.

Месецов што измина во средина делот кој е наменет за шеталиште се ставаат плочки. Мене ми се допаѓа ова до некаде ама за жал многу малку зеленило има, само еден мал дел е каде ќе се дрвја некој и малку тревичка.

Помеѓу улицата Борис Кидрич и Благоја Тоска се направи и кружен тек

Кога ќе најдам или фотографирам од таму ќе ви ставам уште слики.
Последно уредено: