Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тројца од нашите желби завршија во друг клуб. Останува уште Чуамени.
Ако не успеат да го земат, алтернативните опции се Скот, Балеба, и Берге.
Со нив господ нека ни е на помош.
Управата за сега една голема НУЛА!!

Тројца од нашите желби завршија во друг клуб. Останува уште Чуамени.
Ако не успеат да го земат, алтернативните опции се Скот, Балеба, и Берге.
Со нив господ нека ни е на помош.
Управата за сега една голема НУЛА!!
Не само во друг клуб, туку во еден ист клуб и тоа факинг Тотенхем...

Го нема братот @dantemkd, а немаше ништо по црна хроника за исчезнати луѓе ....

@dantemkd братот, откако ке види дека отидоа трите примарни трансфер мети, и дека се поблиску сме до неговата теорија за Балеба и Скот.

@dantemkd братот, откако ке види дека отидоа трите примарни трансфер мети, и дека се поблиску сме до неговата теорија за Балеба и Скот.

Искрено и мое предвидување беше тоа дека на крајот ке ги земеме Едерсон и Балеба , но ајде се залажавме со ПРот ептен на најјако уклучен.

Идеално ке беше да ги донесеме Фернандеш и Тонали , но тоа е што е. Ке чекаме подобри времиња. Само ми е криво за Бруно што не се закити со ПЛ трофеј , ако не беше ТХ со двата купа ни тие немаше да ги освои а неверувам ниту во иднина да земеме некој трофеј со амбициите кој ги има клубот.

Нека поспијат уште малце, на крајот и Брајтон ќе не поебат за Балеба ќе побараат 80 милиони.
Ене ги Сити се пуштиле по Камавинга, ако го продадат него, тешко дека ќе го пуштат и Чуамени. Значи екипите што веќе зеле еден салам играч во средина гризат за втор, за трет, легендите наши кур ги боли за се, се понашаат ко шерифи на пазарот.
Ова ти доаѓа исто ко да немаш кров над глава, одиш да купуваш стан и им велиш на инвеститорите абе преголема е цената, 1200 евра од квадрат давам јас, ако ви чини арно. Ова е стварно ненормална работа.

Да да , као Јунајтед да се прашува и за Скот и Балеба нека видат сеа со Борнмут и Брајтон колку ќе ги коштаат

Последно уредено:
Зашто, и онака Балеба е бољи мотор бил според некои... :D

ПС нека почекаат уште малце и Чуамини да се продаде, па ќупче злато ќе даваат за просеци.

Повеќе работа за нашите проблеми од минатите сезона две (ДМ и слаба дефанзива + нозе), би ни завршил Балеба него Фернандеш. Факт. Дали Балеба е долгорочното решение, е друг муабет.

Лично би се фокусирал на два ДМ, доколку Едерсон е профилиран како 8ца.

Повеќе работа за нашите проблеми од минатите сезона две (ДМ и слаба дефанзива + нозе), би ни завршил Балеба него Фернандеш. Факт. Дали Балеба е долгорочното решение, е друг муабет.

Како ќе ни заврши работа играч кој не е стартер ни у Брајтон?

Да видиме дали ќе одат по Чуамини, али како што гледам нема заинресираност за трансфери, барем не за брзо пред сезонските припреми ќе ги почнеме со деца.

Најверојатно сега калкулираат и чекаат како ќе се одвива работата со Чуамени, ама во оваа ситуација ако можат да го договорат Балеба за некои 55-60 милиони, нека го пакуваат, оти ако дојде ситуација да го бараат во август кога ќе нема друго чаре, ќе ги одерат и Брајтон со цена од 80+ сигурно.

Најверојатно сега калкулираат и чекаат како ќе се одвива работата со Чуамени, ама во оваа ситуација ако можат да го договорат Балеба за некои 55-60 милиони, нека го пакуваат, оти ако дојде ситуација да го бараат во август кога ќе нема друго чаре, ќе ги одерат и Брајтон со цена од 80+ сигурно.
Прекасно е за било какви калкулации, ако мислеа да го земат требаше да пресечат порано сега Брајтон ќе им каже 80 или више.
За Чуамини премногу им била платата, кои кловнови го водат клубот.

Прекасно е за било какви калкулации, ако мислеа да го земат требаше да пресечат порано сега Брајтон ќе им каже 80 или више.
За Чуамини премногу им била платата, кои кловнови го водат клубот.
Моментално на Чуамени плата му е 210к фунти неделно. Јас стварно не знам нашиве што имаат во тоа главите, дека играчиве ќе дојдат да играат кај нас за кило семки ли? Очекуваат од играч што има освоено Ла Лига, Лига шампиони, купови, супер купови дека ќе им дојде да игра туку така? Еден од најдобрите на негова позиција. Тек ако освои сега светско, нека турат крст дека ќе го донесат за помала плата од моменталната.

Аргументот ние сме Манчестер Јунајтед и само играчи што горат од желба да играат кај нас само тие такви ќе земаме е НАЈГЛУПАВИОТ некогаш. Ваша работа како управа е да убедите играчи да дојдат да играат кај нас, да преговарате за нив. Што кур ќе го донесат Балеба а типот у Брајтон сезонава резерва му беше на Паскал Грос, е такви играчи сакаат да носат, ама битно имале желба. Еве имам и јас желба да играм, каде да се пријавам?

Ако мислат дека сега Скот, Балеба или друг везњак ќе донесат цена што на нив им одговара се заебале гадно. Сите сега ќе им ебат мамата со сумите што ќе им ги кажат пошто знаат дека им гори.
Какви некомпетентни кловнови не водат мене сеуште не ми е верно.

Последно уредено:
Моментално на Чуамени плата му е 210к фунти неделно. Јас стварно не знам нашиве што имаат во тоа главите, дека играчиве ќе дојдат да играат кај нас за кило семки ли? Очекуваат од играч што има освоено Ла Лига, Лига шампиони, купови, супер купови дека ќе им дојде да игра туку така? Еден од најдобрите на негова позиција. Тек ако освои сега светско, нека турат крст дека ќе го донесат за помала плата од моменталната.

Аргументот ние сме Манчестер Јунајтед и само играчи што горат од желба да играат кај нас само тие такви ќе земаме е НАЈГЛУПАВИОТ некогаш. Ваша работа како управа е да убедите играчи да дојдат да играат кај нас, да преговарате за нив. Што кур ќе го донесат Балеба а типот у Брајтон сезонава резерва му беше на Паскал Грос, е такви играчи сакаат да носат, ама битно имале желба. Еве имам и јас желба да играм, каде да се пријавам?

Ако мислат дека сега Скот, Балеба или друг везњак ќе донесат цена што на нив им одговара се заебале гадно. Сите сега ќе им ебат мамата со сумите што ќе им ги кажат пошто знаат дека им гори.
Какви некомпетентни кловнови не водат мене сеуште не ми е верно.
Немаат проблем со платите лани од топ 6 имавме најмал payroll, али овие се прават како да плаќаме највеќе.
Само пробуваат да ги фарбаат фановите.

Многу сакам играчиве што треба да ни се мотор во тимот како Бруно, Мбеумо, Шешко да си договорат трансфери во други тимови, и да им речат во управа со други зборови: пошто си играте курташак со непочната сезона, ние си идеме во посаглам тим.

Бар нема ни да се тресеме за место во ЛШ следна сезона.

А и што ако го добиеме тоа место? За титула не сме конкурентни во никој случај, едино повеќе дивиденди ќе си делат тие горе, а ние ќе се дробиме по форуми.

Back
На врв Bottom