Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За вода плаќаш?Никогаш нема да плаќам за нешто што треба да е стандард.
За вода плаќаш?
Може да ти давам јас 200 денари месечно само да не замараш?Плаќам 1800 и ми бараат 200 за овие канали. Нека се носат у три лепе.
Не бе нема шанси, сигурно оди до Вруток еднаш месечно и полни 50 туби вода, зашо да плаќаш за вода кога имаш бесплатно од мајка Земја?За вода плаќаш?
Сокриен Влав се вика оваНе бе нема шанси, сигурно оди до Вруток еднаш месечно и полни 50 туби вода, зашо да плаќаш за вода кога имаш бесплатно од мајка Земја?
Не бе нема шанси, сигурно оди до Вруток еднаш месечно и полни 50 туби вода, зашо да плаќаш за вода кога имаш бесплатно од мајка Земја?
Кое дерење е 200 денари месечно, не се заебавај. Што ќе купиш со тие пари? Веќе ни за еден оброк не вредат.Водата не е толку скапа. Али за 1800 ова треба да е стандардот а не да те дерат за пари.

Кое дерење е 200 денари месечно, не се заебавај. Што ќе купиш со тие пари? Веќе ни за еден оброк не вредат.
Ти си сигурно од тие ликови под перница што чуваат парите да не им ги земе банката.![]()
Многу сакам Босна да тепа, премногу! На толку лајна шо изедоја Американците, треба кармата да ги мани и да изгубат!Си реков во темата Босна со Америка се анализира ко тоа донации се собирале.
Underrated commentPojkarna gav allt
Олисе е магија од играч, го следев цела сезона и во Бундес зашо мислев дека има повремени блесоци ама дечкото е страшен. Вака од страна кога ќе погледнеш и размислиш баш чудно е како Баерн не издоминира и во ЛШ со онаква навална линија, Кејн-најдобар напаѓач у свет, Олисе- најдобро десно крило во свет, Диаз-едно од најдобрите леви крила во свет, катаљарда дадени голови, ама ете налетаа на тактички јака екипа и испаднаа во полуфинале, башка според мене одбраната ги јебеше доста.
Браво за Дешамп кој конечно реши да ја напушти тактиката со еден сидраш во напад и остави самите играчи да му ја креираат формацијата, а таа е таква каква што треба да биде во моментот, со Мбапе како најистурен со слободна рола во нападот, Дембеле и Дуе/Баркола по крилата и Олисе како плеј позади Мбапе, но исто така со слободна рола во напад. Уживам да гледам вакви версатилни играчи во напад, последно вака имам гледано од Барса во ерата на Меси-Нејмар-Суарез. И не знам зошто ама искрено мене Французите на првенствово не им се ич одвратни, а знам дека се меѓу репрезентациите што највеќе добиваат хејт. Дечките си играат фудбал и си газат, нема преправање, нема глумење, нема его, само си тера машинеријата.
Никој тебе не може да те направи будала колку што можеш самиот.никој мене не ме прави будала, за таа цена очекувам стандард. Не им плаќаш азно и ти даваат трошки.