СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
За вода плаќаш?
Не бе нема шанси, сигурно оди до Вруток еднаш месечно и полни 50 туби вода, зашо да плаќаш за вода кога имаш бесплатно од мајка Земја?

Не бе нема шанси, сигурно оди до Вруток еднаш месечно и полни 50 туби вода, зашо да плаќаш за вода кога имаш бесплатно од мајка Земја?

Водата не е толку скапа. Али за 1800 ова треба да е стандардот а не да те дерат за пари.

Водата не е толку скапа. Али за 1800 ова треба да е стандардот а не да те дерат за пари.
Кое дерење е 200 денари месечно, не се заебавај. Што ќе купиш со тие пари? Веќе ни за еден оброк не вредат.

Ти си сигурно од тие ликови под перница што чуваат парите да не им ги земе банката. :D

Кое дерење е 200 денари месечно, не се заебавај. Што ќе купиш со тие пари? Веќе ни за еден оброк не вредат.

Ти си сигурно од тие ликови под перница што чуваат парите да не им ги земе банката. :D

никој мене не ме прави будала, за таа цена очекувам стандард. Не им плаќаш азно и ти даваат трошки.

Си реков во темата Босна со Америка се анализира ко тоа донации се собирале.
Многу сакам Босна да тепа, премногу! На толку лајна шо изедоја Американците, треба кармата да ги мани и да изгубат!

Underrated comment
Олисе е магија од играч, го следев цела сезона и во Бундес зашо мислев дека има повремени блесоци ама дечкото е страшен. Вака од страна кога ќе погледнеш и размислиш баш чудно е како Баерн не издоминира и во ЛШ со онаква навална линија, Кејн-најдобар напаѓач у свет, Олисе- најдобро десно крило во свет, Диаз-едно од најдобрите леви крила во свет, катаљарда дадени голови, ама ете налетаа на тактички јака екипа и испаднаа во полуфинале, башка според мене одбраната ги јебеше доста.

Браво за Дешамп кој конечно реши да ја напушти тактиката со еден сидраш во напад и остави самите играчи да му ја креираат формацијата, а таа е таква каква што треба да биде во моментот, со Мбапе како најистурен со слободна рола во нападот, Дембеле и Дуе/Баркола по крилата и Олисе како плеј позади Мбапе, но исто така со слободна рола во напад. Уживам да гледам вакви версатилни играчи во напад, последно вака имам гледано од Барса во ерата на Меси-Нејмар-Суарез. И не знам зошто ама искрено мене Французите на првенствово не им се ич одвратни, а знам дека се меѓу репрезентациите што највеќе добиваат хејт. Дечките си играат фудбал и си газат, нема преправање, нема глумење, нема его, само си тера машинеријата.

кхм, кој е тренер на ПСЖ а кој на Баерн?

ПСЖ и Баерн беа играчки 50/50, тоа што победија ПСЖ беше само заради тактиката и тренерите.

Не може megamind да се надигрува со Енрике, го прочита како буквар.

Па 2 или 3 репрезентации се што можат да ја урнат Франција тактички или некој глупав црвен картон во рана фаза на натпревар а го имаат и Упамекано кој е склон на такви глупости.

никој мене не ме прави будала, за таа цена очекувам стандард. Не им плаќаш азно и ти даваат трошки.
Никој тебе не може да те направи будала колку што можеш самиот.

Back
На врв Bottom