dantemkd
demon hunter
За кого оправдување, кој ку*ац се инцестите па да ги правда некој?Интересно какво предвреме изградено алиби и оправдување за евентуален неуспех.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За кого оправдување, кој ку*ац се инцестите па да ги правда некој?Интересно какво предвреме изградено алиби и оправдување за евентуален неуспех.![]()
И не само на хартија, туку и на терен кого фатија го истероризираа.Јебига, може да изгубат, турнирско такмичење е, ама факт е дека се убедливо најдобри на хартија.
Полека со Олисе, многу го величите. Да, јак играч, нетипичен.
Ама мислам дека кога станува тесно, кога на тимот не му оди, кога играат со пата-пата екипа, тогаш ќе видиме колку е и што е.
Сметам дека има психолошка маана, малце е ноншалантен и во ситуации кога губаат, дечкото не е тоа што тврдите.
Баерн - ПСЖ типчето беше невидлив и блед. Единствена маана му е менталитетот во тешки моменти. Исто и со арсенал кога играа беше многу блед.
Едно е да играш со изедначена екипа во квалитет, а друго е да си шљакаш екипи како Маинц, Ст. Паули или резервите на Норвешка. Ама кога дојде заебаното - тогаш ќе видиме што ков е играчот.
Само ако ја бенчнат козата.Portugal osvaja

А??До сега Франција не изиграла со „јаките“ нации! Ај да видиме што и како ќе биде, засега покажаа доста инфериорност! Се надевам дека Јамал ќе му ја земи пак мерата( ма да не делуваат како да ќе можат)
извини, не знаев дека имаш фетиш на црнци со дредови.Не трескај глупости.
Спомнуваш Баерн - ПСЖ, а ПСЖ - Баерн? А двете утакмици со Реал? Или тоа не се важи? Еве и на најголемата сцена владее, што сакаш повеќе? Дома у двор да ти дојде да си играте 1 на 1 на мали голчиња?
Маана му бил менталитетот во тешки моменти, 3 утакмици немаш изгледано на Баерн.
Цела сезона е најдоброто десно крило во светот, ќе лупаме срања сега, психолошки маани имал.
Јас разбирам дека не ја сакате Бундес и не ја следите, ниту Баерн го следите, ама не лупајте глупости.
Мислев на „јакиве“ репрезентации, не на Франција!
извини, не знаев дека имаш фетиш на црнци со дредови.
3 пати "не трескај глупости", "лупање срања" и "дома у двор да ти дојде"... и јас не сум арен што ти враќам на твојот сељачизам и ароганција ?Не си арен ти.
Јас друго ти пишувам, види што ми враќаш. Види по дома со фетишите, не на мене.
Дај бе замоли ги твоите да ти платат за телевизија во детцка, греота си.Ниедна утакмица немам гледано, хоштаплерите сакаат да им плаќам за екстра Арена пакети, никогаш.
Дај бе замоли ги твоите да ти платат за телевизија во детцка, греота си.
Иначе никаде не се плаќа за нив, ти следат и на А1 и на Телеком во бесплатните пакети што се за избор, нормално ако не го одбереш најосновниот пакет од 50ден.
Ама знаејќи те тебе сигурно и за телефон не плаќаш, што кур ќе ти е и така никој не те бара.
Не мораш да плаќаш, имаш голем број страници на кои можеш да гледаш бесплатно на интернет.Никогаш нема да плаќам за нешто што треба да е стандард.