СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

За кои репрезентации навивате на Светското првенство во САД, Мексико и Канада, 2026?

• Алжир

• Аргентина

• Австралија

• Австрија

• Белгија

• Босна и Херцеговина

• Бразил

• Канада

• Зелено'ртски острови (Cabo Verde)

• Колумбија

• Хрватска

• Курасао

• Чешка

• ДР Конго

• Еквадор

• Египет

• Англија

• Франција

• Германија

• Гана

• Хаити

• Иран

• Ирак

• Брег на слонова коска

• Јапонија

• Јордан

• Мексико

• Мароко

• Холандија

• Нов Зеланд

• Норвешка

• Панама

• Парагвај

• Португалија

• Катар

• Саудиска Арабија

• Шкотска

• Сенегал

• Јужна Африка

• Јужна Кореја

• Шпанија

• Шведска

• Швајцарија

• Тунис

• Турција

• САД

• Уругвај

• Узбекистан

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Јебига, може да изгубат, турнирско такмичење е, ама факт е дека се убедливо најдобри на хартија.
И не само на хартија, туку и на терен кого фатија го истероризираа.

Полека со Олисе, многу го величите. Да, јак играч, нетипичен.
Ама мислам дека кога станува тесно, кога на тимот не му оди, кога играат со пата-пата екипа, тогаш ќе видиме колку е и што е.
Сметам дека има психолошка маана, малце е ноншалантен и во ситуации кога губаат, дечкото не е тоа што тврдите.
Баерн - ПСЖ типчето беше невидлив и блед. Единствена маана му е менталитетот во тешки моменти. Исто и со арсенал кога играа беше многу блед.
Едно е да играш со изедначена екипа во квалитет, а друго е да си шљакаш екипи како Маинц, Ст. Паули или резервите на Норвешка. Ама кога дојде заебаното - тогаш ќе видиме што ков е играчот.

Не трескај глупости.

Спомнуваш Баерн - ПСЖ, а ПСЖ - Баерн? А двете утакмици со Реал? Или тоа не се важи? Еве и на најголемата сцена владее, што сакаш повеќе? Дома у двор да ти дојде да си играте 1 на 1 на мали голчиња?
Маана му бил менталитетот во тешки моменти, 3 утакмици немаш изгледано на Баерн.

Цела сезона е најдоброто десно крило во светот, ќе лупаме срања сега, психолошки маани имал.
Јас разбирам дека не ја сакате Бундес и не ја следите, ниту Баерн го следите, ама не лупајте глупости.

До сега Франција не изиграла со „јаките“ нации! Ај да видиме што и како ќе биде, засега покажаа доста инфериорност! Се надевам дека Јамал ќе му ја земи пак мерата( ма да не делуваат како да ќе можат)
А??

Не трескај глупости.

Спомнуваш Баерн - ПСЖ, а ПСЖ - Баерн? А двете утакмици со Реал? Или тоа не се важи? Еве и на најголемата сцена владее, што сакаш повеќе? Дома у двор да ти дојде да си играте 1 на 1 на мали голчиња?
Маана му бил менталитетот во тешки моменти, 3 утакмици немаш изгледано на Баерн.

Цела сезона е најдоброто десно крило во светот, ќе лупаме срања сега, психолошки маани имал.
Јас разбирам дека не ја сакате Бундес и не ја следите, ниту Баерн го следите, ама не лупајте глупости.
извини, не знаев дека имаш фетиш на црнци со дредови.

Неуспехот на Баерн во ЛШ оди на душа на Компани, а не навалната линија. Дадоа голови и повеќе од што треба, ама Компани не знаеше да смени игра, да стабилизира. Цела задна линија 180мин беше напред, а против ПСЖ не можеш така.

Плус одбраната им е лоша на Баерн. Тах е ништо подобар играч од Суле што го имаа, говедо.
Бековите не се на ниво на Баерн.

Не си арен ти.
Јас друго ти пишувам, види што ми враќаш. Види по дома со фетишите, не на мене.
3 пати "не трескај глупости", "лупање срања" и "дома у двор да ти дојде"... и јас не сум арен што ти враќам на твојот сељачизам и ароганција ?
такво понашање по дома кај тебе у двор, со мене, нема да дозволам.
Ако сакаш дебата објективна и со факти, повели...
Прв се чепкаш и на крај ја сум неарен... ебате сељакот некултурен и арогантен.

Ниедна утакмица немам гледано, хоштаплерите сакаат да им плаќам за екстра Арена пакети, никогаш.
Дај бе замоли ги твоите да ти платат за телевизија во детцка, греота си.

Иначе никаде не се плаќа за нив, ти следат и на А1 и на Телеком во бесплатните пакети што се за избор, нормално ако не го одбереш најосновниот пакет од 50ден.
Ама знаејќи те тебе сигурно и за телефон не плаќаш, што кур ќе ти е и така никој не те бара.

Дај бе замоли ги твоите да ти платат за телевизија во детцка, греота си.

Иначе никаде не се плаќа за нив, ти следат и на А1 и на Телеком во бесплатните пакети што се за избор, нормално ако не го одбереш најосновниот пакет од 50ден.
Ама знаејќи те тебе сигурно и за телефон не плаќаш, што кур ќе ти е и така никој не те бара.

Никогаш нема да плаќам за нешто што треба да е стандард.

Никогаш нема да плаќам за нешто што треба да е стандард.
Не мораш да плаќаш, имаш голем број страници на кои можеш да гледаш бесплатно на интернет.

Back
На врв Bottom