СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    103
Да бе.
И за пресврти на Супер Боул, па продужи со цицката.
И притоа кажа: "СЛУЧАЈНО ИЛИ НЕ и излезе едната града на Џенет Џексон.

Не бе не, по многу параметри заслужи да биде стрелан коментаторот вечерва.

После ќе речет ми пречат македонски коментатори,србомани,стално туѓото е повредно од нашето,хејтери бла бла. Абе ликовите незнаат кај тераат овој преска незнаеше на која планета е и на Хрт имат лапсузи и на Арена и на секоја ама ова од овие е испод секое професионално ниво значи ова е багра собрана ко во цело општество наше е шо е слика и прилика. Ликов прееска неможеше да се составит со себеси Мартинели го замена на Куња овој урлат Куња асистент,За првиот гол од Бразил пак ги измеша стрелците,за голот од Јапонија еве го Бразил во контра напад, еднаш за некој рече Французите, на крај тропаше дека фудбалот бил игра на грешки од грешки се давале голови. Кој ви даде вас телевизија да водите ја незнам оној пак во Ффм шо беше тој пак изглеа е исклоцан од таму во студиото све некој прашања глупај тресит глупости. Негледливо е дури и одвратно и ќе морам јас со овие идиоти и Премиер Лига,и Калчо и Ла лига да пратам и Лш чак и други спортови сум осуден со овие назнајковци да глеам.

Јас сумњам дека со исклучени монитори и екрани коментираат.

Сега Браун го направија Сане. Од десно крило - магично отиде лев бек.

Германците со Парагвај осеќам ќе тераат до пенали...

Е говнари чекаа да изедам гомна.

Ништо ова, дајте нешто конкретно, како на пример ова

Ја видов оваа вчера, само +18 беше постот не остааше да го оставам.

Еве ја оваа ОФ модел има пари колку сениор девелопер што цела кариера нема да напраив во САД.

Да да ќде господ да отпаднат по 90 минути. Матер им ебам германска.

Back
На врв Bottom