Фан клуб - РК Вардар

Искрено јас не сум баш оптимист, мислам дека поверојатно сценарио е да завршиме со 6/6 порази, отколку да ја поминеме групата, се надевам дека ќе бидам демантиран.
Мислам дека нема да завршиме толку трагично - 6/6 порази, али во секој случај предизвикот ќе биде огромен. Едноставно немаме доволно играчи со искуство на ова ниво.

Ждребот е по мене во сличен „стил“ како минатата сезона во ЛЕ. Извлековме непопуларни, но во исто време силни противници, против кои можеме да играме, но тимот е во таков стадиум во кој што може и да изгуби од сите условно кажано.

Последно уредено:

Спремни.
Мал проблем е што дијаспора ќе се врати тој период назад (или доле ко што милуваат да кажат) :D
Кој би сакал да пропушти концерт на Дејвид Гета? :D

Гета не, ама има свадби доле:Dперидот. Како и да е ќе има доста народ.

Касел домашен терен полека станува, секоја сезона што се вика таму играме.
Овој пат 300+ очекувам.

@RedBlack розо спремен ли си?

Спремни.

Гета не, ама има свадби доле:Dперидот. Како и да е ќе има доста народ.

Касел домашен терен полека станува, секоја сезона што се вика таму играме.
Овој пат 300+ очекувам.

@RedBlack розо спремен ли си?
Ala ala spremen. Pocna vekje organizacijata so mislese ti :)

Нант се тука негде со Монпеље (можеби за нијанса подобри)
Мелсунген не се толку добри ко што се збори на темава, ќе се покаже тоа уште во Германија
Со Висла живи и здрави да сме :icon_mrgr:

Нант
Мелсунген
Висла
Вардар
Нант
Вардар
Мелуснген
Висла

Конечниот изглед на групата по сите одиграни кола. Нека стои запишано.
Автоматски споено мислење:

Мелсунген не се толку добри ко што се збори на темава, ќе се покаже тоа уште во Германија
Истото мислење го имам.

Нант
Вардар
Мелуснген
Висла
Висла последни :eek:?
Автоматски споено мислење:

1.Веспрем, Фуксе
2.Алборг, ПСЖ
3.Барса, Монпеље
4.Висла, Нант/Вардар
5.Спортинг, Пик Сегед
6.Магдебург, Киелце

Последно уредено:

Брат Нант се доста појаки од Монпеље, многу поубоит ракомет играат. Ама тоа не значи дека ќе излеземе со спуштени гаќи :D.Има да се игра до крај на секој натпревар. Очекувањата не треба да бидат преголеми, прво да видиме како ќе се вклопат новите момци , па ондак ќе си кажеме очекувања. Сепак ова е ЛШ , кремот е собран , треба и да се биде реален. Ја лично ќе уживам во секој натпревар од ЛШ, ептен ми фалеше :D

Висла е лузерска екипа редовни пациенти ни се.
Остај ти тоа шо ги изгазија губитниците пд Битола прошла сезона
Mene iskreno mn minsensvigja ekipava. Se pojacavme takan sto ni treba. Imame penaldzija sto mn ni falese. Ke vidime pripremive.
Da ne znae nekoj koga e turnirot vo Ohrid ?

Mene iskreno mn minsensvigja ekipava. Se pojacavme takan sto ni treba. Imame penaldzija sto mn ni falese. Ke vidime pripremive.
Da ne znae nekoj koga e turnirot vo Ohrid ?
Резерви фалат :D

Од 18 до 22 август е турнирот во Охрид.

Брат Нант се доста појаки од Монпеље, многу поубоит ракомет играат. Ама тоа не значи дека ќе излеземе со спуштени гаќи :D.Има да се игра до крај на секој натпревар. Очекувањата не треба да бидат преголеми, прво да видиме како ќе се вклопат новите момци , па ондак ќе си кажеме очекувања. Сепак ова е ЛШ , кремот е собран , треба и да се биде реален. Ја лично ќе уживам во секој натпревар од ЛШ, ептен ми фалеше :D
Најдобриот играч им отиде, нема да ја гледаме истата екипа што се бркаше со Магдебург и што ги тепаше Псж дома/гости..
Утакмицата со Монпеље во Скопје е добар пример за да знаеме до кај сме што сме..

И тоа доста осакатени влеговме во двомечот, не заборавајте!

Јас мислам дека не е нешто научна фантастика за да пројдеме во наредна фаза, само треба јако дома да ги згазиме и се е можно

Ја мислам дека ќе победиме некоја, ама не поминуваме група.

doma mozi i dve pobedi da imate realno uba zdrepka, na gosti kje ve tovarat klasika makedonska

Back
На врв Bottom