Криминалци и криминални групи во МК

Znam drugar me interesirat mislenje od drugi... kako za ljacot,ico,slavekopiljak,major,misko siskata i red drugi..nesesekjavam kazete i drugi..
Drugar, site ovie i drugi od vremeto vo Ohrid, se veke diskutirani tuka na forumov mnogu porano.

Abe koj drugi tie se istite.Za mene majoron e vreden za komentirajne coek bez strav vo pomladi godini monstrum od coek

Abe koj drugi tie se istite.Za mene majoron e vreden za komentirajne coek bez strav vo pomladi godini monstrum od coek
Pa neznam bas to.. imalo od vlaskamala i velgosti i so pojke muda i pojaki..
Автоматски споено мислење:

A aj od novava ekipa kazi nekoj gleam imas prasano za mladive kojse ohrid

Последно уредено:
Светиниколската екипа дилери

Разбрав дека моментално во Свети Николе имало екипа, која многу долго време ја држела шемата со дрога во градот, извесни Ангел Гишпер, Лазе Желка, Пиџо и уште малкумина долго време при секоја власт останувале безбедни, инаку честа појава во помалите места, досега апсени биле дел од нивните дилери само кога им вртеле грб за сите овие години, занаетот го учеле во Франкфурт Мафија каде имаше ваков тамошен огранок, кога здрма акцијата Диригент пред многу години, од Свети Николе уапсен беше, извесен лик на социјалните мрежи пишан Слон Мамут, памтев комплет име презиме туку и срчов зеза работа, мислам деке беше спомнат убаво, значи надополнувајте и поправајте слободно отвараме нов правец ни требаат многу повеќе информации сега.

Пишете нешто за Славе Мандолина од Трубарево, еве го седиме во кафана сака да види дали бил јак.
Најјак е. Прашај го вечер што ја има пишано Шпанија - Уругвај.

Tret akaunt mi e, zaboravam pasvordi i sekoe idenje mora da prolistam da se potsetam hahaah da si ebes forumot gluposti ama jaki

Tret akaunt mi e, zaboravam pasvordi i sekoe idenje mora da prolistam da se potsetam hahaah da si ebes forumot gluposti ama jaki
па смени го ебате, не мора да правиш нови профили, ако не знаеш како, ПРАШАЈ, затоа сме тука, ќе ти помогнеме

Back
На врв Bottom