Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред некоја страна пишав дека ке се откажеме од Хол , ете тоа и се случи, каде и да е исто и за Фернандеш ке пишува дека сме се откажале , и еве ти го Балебаааа со некој анонимус како 4та опција. Убавина е да си фан на Нунајтед.
Кај и да е ќе излезе ваква бива и за Тонали и за Фернандез.![]()
После последните шпекулации се совневам дека ќе одиме по него, плата не им се дава голема на управата, а он сега е на 220к неделно.| JUST IN:
Real Madrid WOULD CONSIDER offers for Aurélien Tchouaméni. He could be of interest to Manchester United.
[@TheAthletic]
Нека не очекуваат резултати без да инвестираат. Не сакале да дадат над 200к плата, не сакале ова не сакале тоа. Нас ни требаат квалитетни играчи а не само кој сака да игра за нас тој. И јас сакам еве да играм па нека ме земат.Изгледа почна PR-от и околу Фернандеш. Прескап бил. Од опција А, на опција Б, до опција Ф, се дур не го најдеме играчот што сака да игра само за Јунајтед, и да е во склоп на цената која му ја имаат ставено од управата. Со среќа во потрагата, ке им треба.
Па и би платил 100че за Чуамени ич око нема да ми трепне ако се се тие двајца у конкуренција.Сега Чуамени демек за 90/100 е подобро од Фернандес за 85м фунти ќе е приказната.