Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Кај и да е ќе излезе ваква бува и за Тонали и за Фернандез. :D

Последно уредено:

Кај и да е ќе излезе ваква бива и за Тонали и за Фернандез. :D
Пред некоја страна пишав дека ке се откажеме од Хол , ете тоа и се случи, каде и да е исто и за Фернандеш ке пишува дека сме се откажале , и еве ти го Балебаааа со некој анонимус како 4та опција. Убавина е да си фан на Нунајтед.

| JUST IN:

Real Madrid WOULD CONSIDER offers for Aurélien Tchouaméni. He could be of interest to Manchester United.

[@TheAthletic]
После последните шпекулации се совневам дека ќе одиме по него, плата не им се дава голема на управата, а он сега е на 220к неделно.

Последно уредено:
Како папагали се повтараат овие utdreport, два-три твита ги вртат цел месец. Еден дека Јунајтед не се откажува од Фернандес и еден дека Тотенхем кај и да е ќе прати понуда за Фернандес. Толку.

Сеа следно чекаме твит како не се откажуваме од играчот… сморови

Ич не ги ни читам повеќе. Се што се пишува се е лага за повеќе кликови.

Иако не се земе тоа што треба само да се заштеди на пари вистина посакувам да испаднеме од лигата

Ако завршиме со Чуамени/ Тонали, Едерсон и некој поевтин ќе се исплатат шпекулациите, ако пак завршиме до Фернандез/Скот, Едерсон и некој поевтин, лошо ќе биде за Карик.

Изгледа почна PR-от и околу Фернандеш. Прескап бил. Од опција А, на опција Б, до опција Ф, се дур не го најдеме играчот што сака да игра само за Јунајтед, и да е во склоп на цената која му ја имаат ставено од управата. Со среќа во потрагата, ке им треба.

Изгледа почна PR-от и околу Фернандеш. Прескап бил. Од опција А, на опција Б, до опција Ф, се дур не го најдеме играчот што сака да игра само за Јунајтед, и да е во склоп на цената која му ја имаат ставено од управата. Со среќа во потрагата, ке им треба.
Нека не очекуваат резултати без да инвестираат. Не сакале да дадат над 200к плата, не сакале ова не сакале тоа. Нас ни требаат квалитетни играчи а не само кој сака да игра за нас тој. И јас сакам еве да играм па нека ме земат.
Во денешно време така ќе тапкаат само во место.
Подобро да преплатам нешто за 15-20% него ли да купам 3-4та варијанта.

И пред да ми го спомне некој Салах за Ливерпул како бил 4та опција, такво нешто се погодува еднаш во 100 случаеви.

Андерсон беше опција а, Тоанли опција б , Фернандеш опција ц , сега Чуамени но највероватно и од него нема да биде ништо оти имал голема плата, така да може да се размислува за опција ш,ѓ, ч. Деуго нема.

Нека не преплаќаат сега, ама кога ќе почни хаосот ноември/декември треба цела фан база нив да им еби мамицата.

Сега Чуамени демек за 90/100 е подобро од Фернандес за 85м фунти ќе е приказната.

Сега Чуамени демек за 90/100 е подобро од Фернандес за 85м фунти ќе е приказната.
Па и би платил 100че за Чуамени ич око нема да ми трепне ако се се тие двајца у конкуренција.

И јас мислам дека повеќе вреди 100м за Чуамени од 85 за Фернандес. Ем е 6ка и ја покрива позицијата што ни е најдефицитарна, ем е веќе изграден играч, за разлика од другиов.

Back
На врв Bottom