Ќе измислат чипирање и трансхуманизам да живееме 150 години да ни ги продолжат маките.
ќе го чипираме @PloTwist ќе му подметнеме една млада сестра да му го смота паметот и да му го убаци чипот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе измислат чипирање и трансхуманизам да живееме 150 години да ни ги продолжат маките.
Не да е весела, него свадбарска. Свадбарско оро, bellydance with Ferus the king.Мене појќе ме „занима„ која а пропорцијата на релација „вработен во реален сектор-вработен паразит (администрација)-пензионер„.
Верувам дека е „весела„...
Да, за некоја година ако Германија го направи тоа.Дали ќе го дочекаме денот кога ќе се изгласа идење у пензија на 70 години со просечен животен век од 72 години? Па нема боље.
Да, за некоја година ако Германија го направи тоа.
фала му на ГосподаЕ сега точката еден е драстично намалена зошто ЕУ и пријателите немаат доволно пари да не финансираат.
Nikoj nisto a ? PrpaMamec za sarenokurtonkovci.
Ajde klencinja da vidime koj prv ke se upeca
Прегледај го приврзокот 480579

.
ДА, треба!Треба укинување на договорот за добрососедство со тоа паѓаат и протоколите.
Грантови, проекти, стотици милиони ма секогаш над 1/2 милијарда бла бла бла блаЕвропски, Амерички, Швајцарски, Невладини итн .. грантови и проекти, чии суми на годишно ниво се во стотици милиони евра, а скоро секогаш се и над пола милијарда евра на годишно ниво. Има причина зошто амбасадорите од време на време знаат да прашаат каде им одат парите. И тоа е и причината зошто подклекнуваме на секој диктат и го прифаќаме секое понижување. Зошто ако не го направат, нема пари.
Шо па ти толку си се загрижил за пензиите?Кој и да е помлад од 45 денес, и очекува дека ќе доживее да зема пензија - во било која држава во светот - живее во дебели делузии.

Грантови, проекти, стотици милиони ма секогаш над 1/2 милијарда бла бла бла бла
Дали си се интересирал КОЛКУ од тие силни милиони навистина завршуваат во Македонија ? ? ?
Или навистина не знаеш како работат или глумиш л...!
Пред некое време баш на Зевзекманија имаше како прилог од наш човек од Македонска Каменица (мислам?), вооедно пожарникар, љубител на олдтајмери и преку некој форум се поврзал со некој Словенец со исто занимање и страст како него, човекот успева да договори старата опрема од словенското гратче да биде целосно донирана во Македонија.Цела пожарникарска опрема ни е донација, најчесто стара опрема од Австрија, Словенија и Норвешка.
Имаме 340 000 пензионери и 130 000 на државно. Вравотено население е 707 000(тука се вклучени и државно). Треба да се бара бројката на осигурени лица што плаќаат пензиски допринос, а таа е 556 000 според гугл статија од денес ми искочи.Мене појќе ме „занима„ која а пропорцијата на релација „вработен во реален сектор-вработен паразит (администрација)-пензионер„.
Верувам дека е „весела„...
Точно, со ова печатење педро$ и лезбо еу, ќе се измислува па некој вирус за депопулација а и кујни за сиромашни...но најголем проблем нема да е гладот туку НЕМАЊЕ квалите5на здравствена заштитаКој и да е помлад од 45 денес, и очекува дека ќе доживее да зема пензија - во било која држава во светот - живее во дебели делузии.