Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Svaka cast za @zokiniko,ovde sam dugo na zalost zbog svakojakih kurtona ovo mi treci ili cetvrti nik,sve pohval i zahvale cuo sam o ovome coveku,ja mogu da zahvalim d.sukiju i mileiptv ljudi su uvek bili krajnje korektni ne kurce se kao pojedini ovde u zadnje vreme,da ne imenujem jel nisu vredni sa njihovim scenerima i slikama kako vade liste,mislim smesno a sa druge strane zalosno......

d.suki aka panelrazarac ic se nekurci...haha...art 2 miliona konekcije, dobra zabava 6 miliona konekcija, 2 brata, global, eon, meon...ali kod nego je dobro to sta zna da to je sve sporedna rabota, hobi, zaebavanje za razliku od gazde i reselere koji tu se prikazuju kao sirotinje koi nemaju nista.
Ja sam se zajebao sa jedan takav koji je sjebao odma art.

Znam da nije za mene pisao ali ja cu ipak reci da sam dobio par informacija dobrih i par usera vrhunske i jako dobre liste. Mislim da vrijedi info vise nego lista. Recimo uz pomoc info i malo razmisljanja ja danas dosao do vrijednog naloga. Nepisem nazive namjerno da nevide gazde
Pisem o panel.razaracu

a, kakvi su to arena balkan sport kanali
Автоматски споено мислење:

cujem da ima i neki zonasport kanal

Последно уредено:
Dijelim ja i sad i to dosta samo necu da se zna.Al evo nek se neko javi koji je dobio od mene med zadnjima da ne lazem necu slikat hocu da se neko bas javi i napise dal je tako.
Ja sam dobio super Listu od tebe i radila je odlicno, al nazalost pre koji dan prestala raditi
Zahvaljujem se jos jednom i sve najbolje

Последно уредено:
Back
На врв Bottom