Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Recimo 70% imaju to...evo ove nabrzina proverio ....crvеnikriz, luzer. smartntv...moze li mi neko reci, u kojoj listi ima HRT2 HD sa 50 frame rate
Pridruzujem se pozdravu za covjeka. Nisam mu skoro ni trazio covjek je vise nego pomogao.Samo da pozdravim @zokiniko čoveka koji mi je baš pomogao dosta, inače ako budeš nekad raspoložen javi se.
cekacemo ...nego sta se desilo sa tvoj profil, zasto novi ?Dijelim ja i sad i to dosta samo necu da se zna.Al evo nek se neko javi koji je dobio od mene med zadnjima da ne lazem necu slikat hocu da se neko bas javi i napise dal je tako.
cujem da ima i neki zonasport kanal
Ja sam dobio super Listu od tebe i radila je odlicno, al nazalost pre koji dan prestala raditiDijelim ja i sad i to dosta samo necu da se zna.Al evo nek se neko javi koji je dobio od mene med zadnjima da ne lazem necu slikat hocu da se neko bas javi i napise dal je tako.
Dobio sam i ja super lista bila samo vise neradiDijelim ja i sad i to dosta samo necu da se zna.Al evo nek se neko javi koji je dobio od mene med zadnjima da ne lazem necu slikat hocu da se neko bas javi i napise dal je tako.