Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Раши даде гол , сега на Твитер, Раши мора да остане мора да му се даде шанса , Раши е маестро, Раши е класа, Раши е легенда ,Раши е бог итн итн. Камо некој да се залети да даде 50м шубаво би ни легнале мислам за газдите не за некој да потпишат.

Раши даде гол , сега на Твитер, Раши мора да остане мора да му се даде шанса , Раши е маестро, Раши е класа, Раши е легенда ,Раши е бог итн итн. Камо некој да се залети да даде 50м шубаво би ни легнале мислам за газдите не за некој да потпишат.
Нека дадат и пола од тоа.

Рашфорд испадна стварно добар играч, ако сме реални, на него му требаше овој реалити чек, за да си ги засука ракавите и почне да работи, штета што нашиот клуб е колатералната штета тука, Рашфорд е завршена приказна за Јунајтед, неможеме ние да му посветиме на него внимание тој да функционира или бејбиситинг ние сме во транзиција. Нешто ми вика ќе заврши во Арсенал ама да почекаме

Како што реков трансфери се прават како скаусерите, си ќутиш и одиш за 24 часа имаш играч.
Овие нашиве аматери само прашина дигаат со ПР тимот.

Ајде нека даде уште еден- два па да го шитнеме во Њукасл за 5-60м.

Рашфорд е завршена приказна, искрено не сакам да го видам ни во близина на стадионот а не пак да игра во дресот на Манчестер Јунајтед.
За да станат работите појасни :
Today marks a full-circle moment for me, from despair to jubilation. Missing out on that [2024] Euros squad helped me grow both as a player and a person, and most importantly, gave me a goal to work towards. Thank you so much for this opportunity, and I can’t wait to pull on the shirt at the World Cup.
Special thanks to Unai, Hansi, Thomas, Aston Villa, Barcelona and England for believing in me when things got tough.
I was showing gratitude to the clubs and coaches that I have worked with over the past 18 months.
They have played a big role in this [England] call-up.

Во превод, крив е Манчестер Јунајтед за мојот очај и им благодарам на сите останати кои ми помогнаа да излезам од тој очај. Нигеррррр

Последно уредено:
Абе каков Рашфорд, скроз лабилна личност. Може има талент и шут, ама нема мозок. Дечкото кај и да отиде после година две ќе пропадне во депресија зашто некој го погледнал на криво. Неможе да се одлучи дали сака да биде Маркус детето што сонувало да стане играч на Јунајтед, Мајка Тереза со оброците за деца или Нигаз ин Париз со сите црнчуги. Мани го таму со среќа нека му е, колку сака нека е добар кога у главата нема расчистено.

Муабетот ми беше Англичаните ке го хајпнат до плафон, Имаше изјава дали е релевантна незнам но сакал остантиот договор со Јунајтед да го испочитува до крај. Никој не му ја дава таа плата што ја зима кај нас затоа и тие муабети се движат по социјалните мрежи.

Ако нешто добро направи Аморим е тоа што ги изрита тие лигушу отровите во соблекувалната за еден пак да сака да се врати. Јас лично не би го зел ни да тренира со првиот тим , нека си плаќа приватни тренери па нека си бира кај сака да биде продаден само не во Барса. Мора да му се каже дека иднина нема кај нас.

Нели скап беше Фернандеш ? :D Некако многу неодлучно ми делувате. :toe:
Знаеш дека мајтап играм за ситуацијата така?
Да прескап е од 60 повеќе не вреди.

Ќе кој знае, 1 од 10 врши работа од овие анонимуси еве го Хејван.

Се надевам само со шпекулацииве со Самервајл се неточни. Стерлинг од Тему со неконстантни изданија во ПЛ. 50м фунти за таков играч се премногу. Попрво би го задржал и трпел Рашфорд отколку вакви играчи.

Diomande за 100че не сакале да чујат Лајпциг. Вака во ек на СП нашиве ќе купат само некои Ц, Д, Е опции, не им се даваат пари.

Back
На врв Bottom