Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.682
- Поени од реакции
- 23.559
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
како сме тргнале со трансфериве, изгледа само нов клубски готвач и чистачка ќе потпишеме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нека дадат и пола од тоа.Раши даде гол , сега на Твитер, Раши мора да остане мора да му се даде шанса , Раши е маестро, Раши е класа, Раши е легенда ,Раши е бог итн итн. Камо некој да се залети да даде 50м шубаво би ни легнале мислам за газдите не за некој да потпишат.
Рашфорд испадна стварно добар играч, ако сме реални, на него му требаше овој реалити чек, за да си ги засука ракавите и почне да работи, штета што нашиот клуб е колатералната штета тука, Рашфорд е завршена приказна за Јунајтед, неможеме ние да му посветиме на него внимание тој да функционира или бејбиситинг ние сме во транзиција. Нешто ми вика ќе заврши во Арсенал ама да почекамеРаши даде гол , сега на Твитер, Раши мора да остане мора да му се даде шанса , Раши е маестро, Раши е класа, Раши е легенда ,Раши е бог итн итн. Камо некој да се залети да даде 50м шубаво би ни легнале мислам за газдите не за некој да потпишат.
Ајде нека даде уште еден- два па да го шитнеме во Њукасл за 5-60м.Раши даде гол , сега на Твитер, Раши мора да остане мора да му се даде шанса , Раши е маестро, Раши е класа, Раши е легенда ,Раши е бог итн итн. Камо некој да се залети да даде 50м шубаво би ни легнале мислам за газдите не за некој да потпишат.
Од управата Baleba it is.![]()
Некако многу неодлучно ми делувате. 
Знаеш дека мајтап играм за ситуацијата така?Нели скап беше Фернандеш ?Некако многу неодлучно ми делувате.
![]()