K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 28 4,7%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,0%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 195 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 31 5,2%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    598
Ке пуштам стрим во ПП, ако некој нема арена фајт. Инаку Топуриа ке го убие Гејџи, пошто овој имаше неколку шанси за појас и не искористи ниедна. Исто драго ке ми е и ако Чама го освои појасот.

Ке пуштам стрим во ПП, ако некој нема арена фајт. Инаку Топуриа ке го убие Гејџи, пошто овој имаше неколку шанси за појас и не искористи ниедна. Исто драго ке ми е и ако Чама го освои појасот.
Mi go ugasija MMASHARE. Kazete druga strana na koja mozam da gi gledam utre borbive.
Poso najverojatno nema da gi gledam live.

Појма немам искрено, ја гледам на арена цело време

Сабсајле од 7 сум на работа али јбг не се пропушта каков евент :)А и возбуда ме фаќа(y)

Го чекаше две рунди и го начека да се отвори

Секоја чест на Лопез

Најлошо запросување на сите времиња

Кој дибек е овој Руфи :ROFLMAO:

Руфи е ѕвер! Го излупа скакулецов Чендлер за сите пари. Плус почна да тренира со Волк и неговата екипа , и несомнено ќе го напаѓа појасот. Многу талент има кај овој дечко.

Можеше порано да го нокаутира, намерно го остави за да си игра кур со него

4/4 нокаута

На кој глупак му беше идејава да се стави оваа борба на евентов ? Овој Левис незнам како го станале од кревет да дојде тука

Победи копилево Хокит. Иритантно копиле , али има талент свињата мора да се признае. Доста е подвижен за Хевивејт. Само Дерик Луис( уште повеќе во овој момент од кариерата) не е некое мерило. Ќе го видиме Хокит против врвот. Еве јавно го прозва Чама, и му порача дека сака да и прави Чама на неговата мама :ROFLMAO:

Победи копилево Хокит. Иритантно копиле , али има талент свињата мора да се признае. Доста е подвижен за Хевивејт. Само Дерик Луис( уште повеќе во овој момент од кариерата) не е некое мерило. Ќе го видиме Хокит против врвот. Еве јавно го прозва Чама, и му порача дека сака да и прави Чама на неговата мама :ROFLMAO:
Јас мислам дека он ќе биде проблем за врвот

Си игра кур не знам дали го примети..
Не се ни потруди нешто повеќе да покаже, со Куртис беше каде-каде поактивен

Ауууу Ган го избриша подот со Чама! Каков ќутек му даде , алал вера! Значи ипак интуицијата дека Ган може да го засере Чама не ме прелажа:) Се виде и против Аспинал дека Ган е спремен, и него ќе го победеше таа вечер. Плус Чама дошол на ивентов со стомаче, изгледа мислеше дека само ќе се појави и ќе победи.

Back
На врв Bottom