K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 28 4,7%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,0%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 195 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 31 5,2%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    598
Ке пуштам стрим во ПП, ако некој нема арена фајт. Инаку Топуриа ке го убие Гејџи, пошто овој имаше неколку шанси за појас и не искористи ниедна. Исто драго ке ми е и ако Чама го освои појасот.

Ке пуштам стрим во ПП, ако некој нема арена фајт. Инаку Топуриа ке го убие Гејџи, пошто овој имаше неколку шанси за појас и не искористи ниедна. Исто драго ке ми е и ако Чама го освои појасот.
Mi go ugasija MMASHARE. Kazete druga strana na koja mozam da gi gledam utre borbive.
Poso najverojatno nema da gi gledam live.

Сабсајле од 7 сум на работа али јбг не се пропушта каков евент :)А и возбуда ме фаќа(y)

Руфи е ѕвер! Го излупа скакулецов Чендлер за сите пари. Плус почна да тренира со Волк и неговата екипа , и несомнено ќе го напаѓа појасот. Многу талент има кај овој дечко.

Можеше порано да го нокаутира, намерно го остави за да си игра кур со него

4/4 нокаута

На кој глупак му беше идејава да се стави оваа борба на евентов ? Овој Левис незнам како го станале од кревет да дојде тука

Победи копилево Хокит. Иритантно копиле , али има талент свињата мора да се признае. Доста е подвижен за Хевивејт. Само Дерик Луис( уште повеќе во овој момент од кариерата) не е некое мерило. Ќе го видиме Хокит против врвот. Еве јавно го прозва Чама, и му порача дека сака да и прави Чама на неговата мама :ROFLMAO:

Победи копилево Хокит. Иритантно копиле , али има талент свињата мора да се признае. Доста е подвижен за Хевивејт. Само Дерик Луис( уште повеќе во овој момент од кариерата) не е некое мерило. Ќе го видиме Хокит против врвот. Еве јавно го прозва Чама, и му порача дека сака да и прави Чама на неговата мама :ROFLMAO:
Јас мислам дека он ќе биде проблем за врвот

Си игра кур не знам дали го примети..
Не се ни потруди нешто повеќе да покаже, со Куртис беше каде-каде поактивен

Ауууу Ган го избриша подот со Чама! Каков ќутек му даде , алал вера! Значи ипак интуицијата дека Ган може да го засере Чама не ме прелажа:) Се виде и против Аспинал дека Ган е спремен, и него ќе го победеше таа вечер. Плус Чама дошол на ивентов со стомаче, изгледа мислеше дека само ќе се појави и ќе победи.

Back
На врв Bottom