Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Ja mislam i kaj nas ke ja zatemnuvaat moze ne od ovaa trka ama od narednite sigurno koja e poentata da ima na makedonski komentar f1 ako ostane srpskiot komentar baska tuka pocna i nasi reklami da pustaat taka da prasanje na vreme koga ke zatemnat

Ja mislam i kaj nas ke ja zatemnuvaat moze ne od ovaa trka ama od narednite sigurno koja e poentata da ima na makedonski komentar f1 ako ostane srpskiot komentar baska tuka pocna i nasi reklami da pustaat taka da prasanje na vreme koga ke zatemnat
Ве молам не давајте идеи! Аман!

На крај на ден и операториве ќе губат кај и така доста више имаат ИПТВ и уште ова фали…

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Ne e toa ideja toa po logika taka bi trebalo da bide inace koja e poentata da ima arena na makedonski?

Ne e toa ideja toa po logika taka bi trebalo da bide inace koja e poentata da ima arena na makedonski?
А која е поентата да пренесуваат нив што им текне? Еве сега ќе гледаме на Адреналин денес, утре на нашиве пошо нашиве утре одлучиле дека ќе пренесуваат само? Боже мој. Осакатени сме. Буквално, осакатени.

А која е поентата да пренесуваат нив што им текне?
Затоа што така они олучиле. Сопственици се Arena и може да им текне што сакаат да прават.

А стварно нема поента да постои македонска Arena а исто време истата програма да се емитува во Македонија и на српски Arena канал. Нормално и логички напраено е на македонски за да се гледа на македонски во Македонија.

Ima razlika.. Abe znaat li nashive deka ima svetska liga na nacii

Attachments

• IMG_20260612_162816.jpg
    IMG_20260612_162816.jpg
    776,9 KB · Прегледи: 38
  • IMG_20260612_162802.jpg
    IMG_20260612_162802.jpg
    979,5 KB · Прегледи: 38
Затоа што така они олучиле. Сопственици се Arena и може да им текне што сакаат да прават.

А стварно нема поента да постои македонска Arena а исто време истата програма да се емитува во Македонија и на српски Arena канал. Нормално и логички напраено е на македонски за да се гледа на македонски во Македонија.
Па ајде тогаш да ги намалат претплативе операториве може? Еве вчера ништо немаше преноси освен СП. Буквално ништо. Еве зошто? Не се спремни? Упалете коментари било каде, ова едноставно е најголем downgrade што ни се случил. Не знам како воопшто ова има поминато во Србија. Еве не зборувам квалитет на коментирање, организационо зборам, од прв ден пропуштени преноси од прв ден неорганизираност. Тие до сега ако не напле коментатори, сега ќе најдат ли?
Автоматски споено мислење:

А па кога сме тема на коменататори: :pos::pos::pos::pos:
IMG_5951.jpeg

Има ли некаде најава на програма на овие М Премиум каналите? На сајтот нема, било каде некаде да објавуваат? Фејсбук, ЕПГ на некој оператор (Телекабел проверено нема)?

Барам информации за постар човек што сака да гледа тоа Лига Нации одбојките и е збунет после промената.

Има ли некаде најава на програма на овие М Премиум каналите? На сајтот нема, било каде некаде да објавуваат? Фејсбук, ЕПГ на некој оператор (Телекабел проверено нема)?

Барам информации за постар човек што сака да гледа тоа Лига Нации одбојките и е збунет после промената.
Неколку пати им пишав на Фејсбук порака никој не чита ниту одговара.

Абе и Југо го собрале на М премиумиве.
Не го видов на веста на сајтот нивен кај шо ги имаа набројувано коментаторите. Еве го лабаво си коментира ПСЖ - Рен :D

Абе и Југо го собрале на М премиумиве.
Не го видов на веста на сајтот нивен кај шо ги имаа набројувано коментаторите. Еве го лабаво си коментира ПСЖ - Рен :D
МРТ да распише конкурс за нови спортски новинари само за пренос олимписки игри.
Автоматски споено мислење:

Онака бе, прашувам само :)
Ако прашај.

Back
На врв Bottom