ТЦК јадат ќотек ко магариња....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со ова темпо не гинат 1000 месечно, не па дневно.Абе гинат уште по 1000ка на ден ко што беше пред некоја година? Им се деси најлошото, научија да живеат со ова и двете страни и да им стане секојдневие.

Овој тренирал бокс или слично, има изработен удар.ТЦК јадат ќотек ко магариња....
ДА!И за ѓубрето во Вардар се криви америте!
Пластични шишиња ни фрлаат од авион!
И што возиме како издрогирани ши*тари сите, и за тоа се криви оти не прскаат од авион!
Сироти ние, се они нешто ни прават!
kolku e lesno da se kaže ova, osloboduvačkiДА!
Несакајчи ама ја погоди работата.
За се, ама за буквално се што ни се случува се криви ЕУСА и за смет и за наркотици и за проституирање кое зема се поголем замав (ова без намера да ги навредам службеничките на најстариот занает, но како култура која зема замав и е вистински проблем)
А виновни се затоа што од 1994 па до денес директно влијаат на политичките токови инсталираат властодршци во сите сфери па дури и во судство и буквално во севкупниот живот, за што од 1994 постојат ДОКАЗИ може и пред тоа биле активни ама се нема печат.
Ако ти и дуги сметате дека учествувате со управувањто на државата преку институт избори или референдум не сум јас виновен.
Што сакаше да ни рече поетот со ова?kolku e lesno da se kaže ova, osloboduvački
Poetot sledniot pat nema da plati za taksi, ke reče deka:Што сакаше да ни рече поетот со ова?
(не грижи се никој од тебе не очекува да напишеш ништо слично во врска со реалноста!)
За се, ама за буквално се што ни се случува се криви ЕУСА и за смет и за наркотици и за проституирање кое зема се поголем замав (ова без намера да ги навредам службеничките на најстариот занает, но како култура која зема замав и е вистински проблем)
А виновни се затоа што од 1994 па до денес директно влијаат на политичките токови инсталираат властодршци во сите сфери па дури и во судство и буквално во севкупниот живот, за што од 1994 постојат ДОКАЗИ може и пред тоа биле активни ама се нема печат.
Ако поетот не сака да плати, таксистот ќе вади хеблатаPoetot sledniot pat nema da plati za taksi, ke reče deka:

Дури не знам ни што да ти одговорам без да бидам саркастичен...ДА!
Несакајчи ама ја погоди работата.
Ако ти и дуги сметате дека учествувате со управувањто на државата преку институт избори или референдум не сум јас виновен.
Дрвиш.Дури не знам ни што да ти одговорам без да бидам саркастичен...
Ништо, уживај, американците се криви што двајца сабајле ми го земаа патот! Еден на кружен, еден на улица со предимство...
btw да те потсетам.. баш бумерите школовани у СФРЈ ги гласаат Курто и Мурто на секои ебани избори од 92-ра наваму...
Вчера слушав еден од ЦИА кој викаше дека у задњиве деценија-две имало две студии на ЦИА од највисока категорија што може да биде (имаше име категоријата, не ми текнува сега), околу Иран и неговото нуклеарно наоружање.Самата команда на Нато во Европа излезе со свое мислење дека Русија нема планови да ги нападне Нато земјите. Е сега тоа не им е доволно на политичката елита на Балтикот, Гермаија и тн пошто мора кеш да се врти.
Ова веќе не со години - со децении се обидувам да го објаснам, и нормално дека е џабе пошто некој за да разбере треба да сака да разбере.А виновни се затоа што од 1994 па до денес директно влијаат на политичките токови инсталираат властодршци во сите сфери па дури и во судство и буквално во севкупниот живот, за што од 1994 постојат ДОКАЗИ може и пред тоа биле активни ама се нема печат.
ТЦК јадат ќотек ко магариња....