Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Абе јас ги сакам работите се додека не можам да ги имам, но штом може да ги имам, одма губам интерес. Јас сум како куче што брка коли, не би знаел што да направам ако фатам една. :P
Штета вот, а многу сакам да се дружиме. Не знам како не го гледав твоето внимание до сега. Да знаеш дека ќе те барам постојано.
Автоматски споено мислење:

Инаку на руски папучар е "подкаблучник" т.е. ставен под штикла(каблучок-штикла). Така да нашиов израз е мек некако, таму жива перверзија :D ;)
Знају. :D

Последно уредено:
Саашко a. k. a. @Magic Mike кога би бил лик од цртаните филмови.

Буквално ова ни е се дешава у фан клуб само што не можеме ние да го затнеме па треба да го молиме ио соно, а он се вади цело време дека зафатен е и слави титули.
Сега по ново почнал и хајлатси да гледа.

Кога @Ocajna је ја фати паника дали мажот ѝ ја изневерува.

1000052073.jpg

... намали тоа со шмркањето линии, ти делува лошо на перцепциија! :toe:
Намали сс филмови у главу дека си кукла, само затој што мислиш дека цела Куклица е тфоја и наплаќаш улаз на странци.

Намали сс филмови у главу дека си кукла, само затој што мислиш дека цела Куклица е тфоја и наплаќаш улаз на странци.
... жената има проблем со штитната жлезда која ја прави како што ја прави дебела поради спор метаболизам, да се смееш на некој што има здравствен проблем не е добро пошто преку ноќ не знаеш што ќе ве стрефне, а тоа што наплаќала туристички карти или други незаконски работи во Кратово има кој да ја тужи и кривично ТРЕБА да одговара, не си ти тој што ќе го каже тоа, ти се изјасни дека така ме замислуваш и тука завршува приказната на ова тема!

... жената има проблем со штитната жлезда која ја прави како што ја прави дебела поради спор метаболизам, да се смееш на некој што има здравствен проблем не е добро пошто преку ноќ не знаеш што ќе ве стрефне, а тоа што наплаќала туристички карти или други незаконски работи во Кратово има кој да ја тужи и кривично ТРЕБА да одговара, не си ти тој што ќе го каже тоа, ти се изјасни дека така ме замислуваш и тука завршува приказната на ова тема!
Боли ке куе и за жлезду и за вас две, битно ти си тај на слику, а ја не сам шмркаја годину д'на.

Back
На врв Bottom