- Член од
- 8 јуни 2026
- Мислења
- 5
- Поени од реакции
- 10
Filip Kuzmanovski uste edna sezona vo RK Pelister 26/27 ☘️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно, сега се чека одговор уште од средниот бек Kentin Mahé, ама тешко некако..Filip Kuzmanovski uste edna sezona vo RK Pelister 26/27 ☘️
Nisto ne e tesko uste se vo pregovori, cekame da vidime krajniot ishod! Najgolema greska mu e potpisot na sredniot od partizan, ne znam ni koj go donese, toj ne bese zelba na Lino …Точно, сега се чека одговор уште од средниот бек Kentin Mahé, ама тешко некако..
Ништо страшно, ако не се покажи до полусезона ке си оди и то е то. Ама јас мислам дека добро ке се покажи. А Махе е под договор со германците до 2027Nisto ne e tesko uste se vo pregovori, cekame da vidime krajniot ishod! Najgolema greska mu e potpisot na sredniot od partizan, ne znam ni koj go donese, toj ne bese zelba na Lino …
Кој сака нека е, ама 36 години среден бек шо треба цело време да трча и проигрува и да шутка, не знам колку ќе е мотивиран и ќе има сила посебно за во два правци, а такви средни ни требат пошто нели земаме помлади да ја убрзаме играта шо беше многу трома
Истото мислење го имам и јас ко можи маќеда за киелце на 38години да прај растур бомбач во лајпцинг сам врши 36ес не па Мае во македонската лига ако дојди би било убо и ако вистина потпиши фитилјо убав тим можи да се напрај и серафимов е тука искиство за младите ке има огромно плус стариоЗбораме за Мае ликот секоја позиција ја игра, Кил го чува Дувњак и на 40г, Тенерифе просечна возраст 35г го испадна Реал мајмуни ги праеја. Ама тешко да дојди колку шо знам јас, дајбоже да се оствари.
Da ama mu podpisa samo edna, Manaskov nema nisto uste podpisano ponuden e dogovor so 1000€ mesecno pomalce od ova godina, toj nema nisto uste podpisano, i nema da mu odgovara na Lino, Lino ima mnogu silni treninzi a na Manaskov ne mu se trenira taka da ke ima cistenje mnogu vo klubot ☘️Кој сака нека е, ама 36 години среден бек шо треба цело време да трча и проигрува и да шутка, не знам колку ќе е мотивиран и ќе има сила посебно за во два правци, а такви средни ни требат пошто нели земаме помлади да ја убрзаме играта шо беше многу трома...
A колку шо знам на Кузмановски му беше понуден 2 годишен договор а на Манасков 1.
Ова се тие експертски анализиDa ama mu podpisa samo edna, Manaskov nema nisto uste podpisano ponuden e dogovor so 1000€ mesecno pomalce od ova godina, toj nema nisto uste podpisano, i nema da mu odgovara na Lino, Lino ima mnogu silni treninzi a na Manaskov ne mu se trenira taka da ke ima cistenje mnogu vo klubot ☘️
Кој шо сака си пиши овде и кој шо сака профили си прај.Глупости се тресат ненормалниОва се тие експертски анализи
Кажи уште нешто брату, Чупич ваму шо тренинзи има? Борката од кај слугите и за него кажи, просветлине.Da ama mu podpisa samo edna, Manaskov nema nisto uste podpisano ponuden e dogovor so 1000€ mesecno pomalce od ova godina, toj nema nisto uste podpisano, i nema da mu odgovara na Lino, Lino ima mnogu silni treninzi a na Manaskov ne mu se trenira taka da ke ima cistenje mnogu vo klubot ☘️
toj barem kazva nesto za razlika od nekojКажи уште нешто брату, Чупич ваму шо тренинзи има? Борката од кај слугите и за него кажи, просветлине.

Од тоа што го знам јас, кратко траеа преговорите со Мае, брзо ги откачил, останува Германија или Данска.Nisto ne e tesko uste se vo pregovori, cekame da vidime krajniot ishod! Najgolema greska mu e potpisot na sredniot od partizan, ne znam ni koj go donese, toj ne bese zelba na Lino …
A cekaj ti si nekoj ? Jas kazvam to so znam pratam mnogu vreme rakomet i znam kako bese vo metalurg! Ajde paljba segaКој шо сака си пиши овде и кој шо сака профили си прај.Глупости се тресат ненормални
Tebe samoto ime ti kazva kolkav kabaet si so samo ti sakas da si eksperten analiticarОва се тие експертски анализи
Mnogu si interesen ke kazev uste nestoКажи уште нешто брату, Чупич ваму шо тренинзи има? Борката од кај слугите и за него кажи, просветлине.