Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Точно, сега се чека одговор уште од средниот бек Kentin Mahé, ама тешко некако..
Nisto ne e tesko uste se vo pregovori, cekame da vidime krajniot ishod! Najgolema greska mu e potpisot na sredniot od partizan, ne znam ni koj go donese, toj ne bese zelba na Lino …

Nisto ne e tesko uste se vo pregovori, cekame da vidime krajniot ishod! Najgolema greska mu e potpisot na sredniot od partizan, ne znam ni koj go donese, toj ne bese zelba na Lino …
Ништо страшно, ако не се покажи до полусезона ке си оди и то е то. Ама јас мислам дека добро ке се покажи. А Махе е под договор со германците до 2027

Кој сака нека е, ама 36 години среден бек шо треба цело време да трча и проигрува и да шутка, не знам колку ќе е мотивиран и ќе има сила посебно за во два правци, а такви средни ни требат пошто нели земаме помлади да ја убрзаме играта шо беше многу трома...

A колку шо знам на Кузмановски му беше понуден 2 годишен договор а на Манасков 1.

Последно уредено:
Кој сака нека е, ама 36 години среден бек шо треба цело време да трча и проигрува и да шутка, не знам колку ќе е мотивиран и ќе има сила посебно за во два правци, а такви средни ни требат пошто нели земаме помлади да ја убрзаме играта шо беше многу трома

Збораме за Мае ликот секоја позиција ја игра, Кил го чува Дувњак и на 40г, Тенерифе просечна возраст 35г го испадна Реал мајмуни ги праеја. Ама тешко да дојди колку шо знам јас, дајбоже да се оствари.

Збораме за Мае ликот секоја позиција ја игра, Кил го чува Дувњак и на 40г, Тенерифе просечна возраст 35г го испадна Реал мајмуни ги праеја. Ама тешко да дојди колку шо знам јас, дајбоже да се оствари.
Истото мислење го имам и јас ко можи маќеда за киелце на 38години да прај растур бомбач во лајпцинг сам врши 36ес не па Мае во македонската лига ако дојди би било убо и ако вистина потпиши фитилјо убав тим можи да се напрај и серафимов е тука искиство за младите ке има огромно плус старио
@Незнам Шо Знам шо вика до 2027ма имал договор епа ако можи оштета да се плати за татар зошто да не и за мае ке придонеси многу некни го гледав последната за гузембрах машина е на 35ет сеа планојте си пстанват на управата тие с знат .

Абе тој лета во Гумезбарх, ама во Пелистер можи да ја укочи играта хахаха
А Котар без разлика дали е на одлука на Лино или не, ќе видите дека не е грешка, шо вели Голич Кабадаја, ќе прајме муабет ќе видите.

Кој сака нека е, ама 36 години среден бек шо треба цело време да трча и проигрува и да шутка, не знам колку ќе е мотивиран и ќе има сила посебно за во два правци, а такви средни ни требат пошто нели земаме помлади да ја убрзаме играта шо беше многу трома...

A колку шо знам на Кузмановски му беше понуден 2 годишен договор а на Манасков 1.
Da ama mu podpisa samo edna, Manaskov nema nisto uste podpisano ponuden e dogovor so 1000€ mesecno pomalce od ova godina, toj nema nisto uste podpisano, i nema da mu odgovara na Lino, Lino ima mnogu silni treninzi a na Manaskov ne mu se trenira taka da ke ima cistenje mnogu vo klubot ☘️

Da ama mu podpisa samo edna, Manaskov nema nisto uste podpisano ponuden e dogovor so 1000€ mesecno pomalce od ova godina, toj nema nisto uste podpisano, i nema da mu odgovara na Lino, Lino ima mnogu silni treninzi a na Manaskov ne mu se trenira taka da ke ima cistenje mnogu vo klubot ☘️
Ова се тие експертски анализи

Кажи уште нешто брату, Чупич ваму шо тренинзи има? Борката од кај слугите и за него кажи, просветлине.

Од тоа што го знам јас, кратко траеа преговорите со Мае, брзо ги откачил, останува Германија или Данска.

Кој шо сака си пиши овде и кој шо сака профили си прај.Глупости се тресат ненормални
A cekaj ti si nekoj ? Jas kazvam to so znam pratam mnogu vreme rakomet i znam kako bese vo metalurg! Ajde paljba sega
Автоматски споено мислење:

Ова се тие експертски анализи
Tebe samoto ime ti kazva kolkav kabaet si so samo ti sakas da si eksperten analiticar
Автоматски споено мислење:

Кажи уште нешто брату, Чупич ваму шо тренинзи има? Борката од кај слугите и за него кажи, просветлине.
Mnogu si interesen ke kazev uste nesto

Последно уредено:
Back
На врв Bottom