СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои мундијалот во САД, Мексико и Канада 2026.

• Бразил

• Германија

• Англија

• Аргентина

• Португалија

• Колумбија

• Шпанија

• Франција

• Белгија

• Холандија

• Уругвај

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Многу сме блиску до "три корни пенал" и "штом ми пцуеш мајка не ти давам да играш, моја е топката"

едит:
...не знам дали само кај мене е ова или болдираново не го копира, па еве слика:

Прегледај го приврзокот 479104
Ова ќе биде ептен јако правило исто:

1780524038137.png

Ќе биде јако да се види кој прв играч ќе биде суспендиран за расизам пошто на Гус Тил му рекол "Врати се во Замбија, ти ебам тоа Африканецот глуп"

Или јако ќе биде кога ќе направат пауза за ВАР да се чита од усти на некој дали рекол "Ти си глуп белец" или "Ти си глуп кепец" за да знаеме дали било расправање на основа на висина (што е дозволено) или расправање со расна позадина (што не е дозволено)

Ова ќе биде ептен јако правило исто:

Прегледај го приврзокот 479240

Ќе биде јако да се види кој прв играч ќе биде суспендиран за расизам пошто на Гус Тил му рекол "Врати се во Замбија, ти ебам тоа Африканецот глуп"

Или јако ќе биде кога ќе направат пауза за ВАР да се чита од усти на некој дали рекол "Ти си глуп белец" или "Ти си глуп кепец" за да знаеме дали било расправање на основа на висина (што е дозволено) или расправање со расна позадина (што не е дозволено)
Али затоа ќе им дозволат на шпоните да летаат.

file-000000003e98720ab256869c790688a7.png

На Винициус ќе му се укочат рацете од иксови правење насекое
Автоматски споено мислење:

Не ми текнува на некоја друга репрезентација, која што имала толку голем талент во напад, како Франција за ова СП, единствено Бразил на СП 2002 (и уште еден Бразил е во игра, но тој е подалечна историја)
Тројца ѓупци во еден напад кур ќе навинат, па колку сака нека се талентирани. Бразил беа господа за овие уфилманите, Мбапе дно опипа со Реал поради неговото понашање, Олисе против ПСЖ умре

Навивам за Босна на ова првенство и сакам што подалеку да стигнат.
А од фаворитите за Шпанија, нема да ми е криво да освои Англија греота се на толку изгубени финалиња, нека се усреќат ајде

Навивам за Бразил на секое светско, ама цигани се и пак ништо нема да направат. Далеку се овие играчи од оние од 1998ма, 2002.

Не најдов веб апп да се типуваат мечевиве од групиве. Има нешто такво? Да направиме една лига.

Не најдов веб апп да се типуваат мечевиве од групиве. Има нешто такво? Да направиме една лига.
Јас ќе ја играам, поразлична е од класичните предиктор игри, па кој сака нека се приклучи на играта и на лигата Кајгана

Еве ги и правилата

За жал нема да можам да останувам до касно, да ги гледам раните мечеви, но може да станам во 4,5,6 да ги гледам Прајм Тајм ноќните мечеви. Веројатно ова е знак дека сум остарел :)

Меси ќе го стигне Клосе, што мислите?
Многу веројатно и он и Мбапе, би рекол.

Со оглед на тоа што повеќе екипи играат на СП и што се менуваат правилата и ќе има повеќе натпревари, мислам голем успех е за Клосе и до сега што се држеше на прво место, очекувам после свеското 2034 Клосе можеби да не биде и во топ 5 на листата

----
Воедно, ќе има подфорум за светсково? Во темава ќе се коментира се? Сеедно ми е, само да си прашам ја :D

---

Инаку за друго дојдов, кога веќе постирам нови работи што ќе ги гледаме на првенствово

1780616540936.png

FIFA has unveiled a new World Cup pre-match ceremony.

All players in the matchday squad—including substitutes—will line up around the centre circle before the national anthems. Teams will also enter through a dedicated arch, with extra-large national flags displayed on the pitch.

1780616566016.png

Воедно, за луѓе чии екипи не играа на СКП лани, спремете се и за ова:

1780616621699.png

Правилава, термините, квалитетот на дел од репрезентациите, социо-политичката состојба во светот, времето и уште пар работи собрани се во едно може да го направат ова едно од нај....ај да не кажам лоши, ама специфични Светски првенства до сега...

Мислам дека има голема шанса и некоја политичка драма да се случи во САД... Од тој аспект ако глдаме, ќе бидам задоволен ако првенствово заврши и најголема драма е тоа што Аргентина во секој меч добила пенал или ВАР им поништил чист гол на Панама

Хајлајт на некои од нај "зашто сум буден и го гледам ова" натпревари:

1780616916532.png
1780616926035.png
1780616935338.png
1780616944302.png
1780616962604.png
1780616970379.png
1780616978511.png
1780617005358.png
1780617015108.png

Многу веројатно и он и Мбапе, би рекол.

Со оглед на тоа што повеќе екипи играат на СП и што се менуваат правилата и ќе има повеќе натпревари, мислам голем успех е за Клосе и до сега што се држеше на прво место, очекувам после свеското 2034 Клосе можеби да не биде и во топ 5 на листата

----
Воедно, ќе има подфорум за светсково? Во темава ќе се коментира се? Сеедно ми е, само да си прашам ја :D

---

Инаку за друго дојдов, кога веќе постирам нови работи што ќе ги гледаме на првенствово

Прегледај го приврзокот 479312

FIFA has unveiled a new World Cup pre-match ceremony.

All players in the matchday squad—including substitutes—will line up around the centre circle before the national anthems. Teams will also enter through a dedicated arch, with extra-large national flags displayed on the pitch.

Прегледај го приврзокот 479313

Воедно, за луѓе чии екипи не играа на СКП лани, спремете се и за ова:

Прегледај го приврзокот 479314

Правилава, термините, квалитетот на дел од репрезентациите, социо-политичката состојба во светот, времето и уште пар работи собрани се во едно може да го направат ова едно од нај....ај да не кажам лоши, ама специфични Светски првенства до сега...

Мислам дека има голема шанса и некоја политичка драма да се случи во САД... Од тој аспект ако глдаме, ќе бидам задоволен ако првенствово заврши и најголема драма е тоа што Аргентина во секој меч добила пенал или ВАР им поништил чист гол на Панама

Хајлајт на некои од нај "зашто сум буден и го гледам ова" натпревари:

Не би требало да има подфорум, онака не верувам дека многу ќе се коментира, што би коментирале за овие утакмици како Конго и Узбекистан. Доволен ни е овој форум и за ростери и за групите и нокаут фаза.

Какви само смешни голови паѓаат на Чешка - Гватемала и Мексико - Србија. :facepalm:

Back
На врв Bottom