Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, по тренерки бешеda ne odam of topic vo fk kaj so ti e pisano
ako se sekavam na ova slucka ubo zecevic sakase da vlezi po trenerski rascekor ama karmata ne mu dozvolvase i ako ne se lazam se skaraja na vrata i ovie nasite go natepaja zecevic pederski 4vs1
mislam deka bese taka
se sekavas tocno ?
тогаш стрикно ципела требаше за расчекор, а камоли тренерки, мислам дека настапваше Ребека, не сум сигурен, а Зеко беше на проверка да види кој се е внатре, е сега како шо рече по тренерки можи и да не влезе, не се сеќавам точно, знам само дека нареден ден бруеше градо за ова случка, ова треба да е негде после Лемго, 96-та ко веќе беше решено и првенството мислам.Ако ме држи памтењето,Да, по тренерки бешетогаш стрикно ципела требаше за расчекор, а камоли тренерки, мислам дека настапваше Ребека, не сум сигурен, а Зеко беше на проверка да види кој се е внатре, е сега како шо рече по тренерки можи и да не влезе, не се сеќавам точно, знам само дека нареден ден бруеше градо за ова случка, ова треба да е негде после Лемго, 96-та ко веќе беше решено и првенството мислам.

Овај малио за во двојката го барат или зс првиот тим?Rumour
Diego Bassanese je hrvatski rukometaš koji primarno igra na poziciji desnog vanjskog, iako se u mlađim dobnim kategorijama snalazio i na poziciji srednjeg vanjskog.
Дечкото има 18 години вкупно со се таткому можи за во 2ката да го баратОвај малио за во двојката го барат или зс првиот тим?
Првиот тим.Овај малио за во двојката го барат или зс првиот тим?

Инкер одмори малку бе мајку му стара. Одмори аман. На секое лонче капаче му ставаш.Значи овај е играчот шо го потпишаја на десен бек.
Се надевам старио знај шо прај, оти почна да ме фаќа страв од засилувањата.
Да не завршиме 4ти наредна сезона со буџет од над 2М еур и да глеаме слично сценарио како во фк Пелистер.![]()
Имаш опција "игнорирај". Искористи ја и нема да ме читаш. Или модераторот нека ме банира, пријави ме кај него.Инкер одмори малку бе мајку му стара. Одмори аман. На секое лонче капаче му ставаш.
Нема потреба интересен си и вака.Имаш опција "игнорирај". Искористи ја и нема да ме читаш. Или модераторот нека ме банира, пријави ме кај него.
Зато спортот во Битола а и градот е на нивото шо е моментално, како селска паланка. Ќе дојди ноември, после два порази од конкурентите има мамицата да му ја ебите тука на сите по ред и на Фитиљ и Червар и Стерјеви и на овие младите дечки шо тука ги носат ни криви ни должни.Сиктер бе лешинар
Автоматски споено мислење:
И не ми ги бришете мислењата против ова глупото погоре шо ги пишам
Ти ќе бидиш тој шо ќе плука ко шо прајш цело времеЗато спортот во Битола а и градот е на нивото шо е моментално, како селска паланка. Ќе дојди ноември, после два порази од конкурентите има мамицата да му ја ебите тука на сите по ред и на Фитиљ и Червар и Стерјеви и на овие младите дечки шо тука ги носат ни криви ни должни.
После оти бегале тренерите... Е ќе бегат, не е нормално да се работи во таква нездрава атмосфера.
@ZelenoBel Блокирај ми го профилот или пиши ми во инбокс како да го деактивирам. Или кој е админ на форумот, прати му го моето барање за деактивација.
Поќе овде нема простор за здрава дискусија.
Најди кај имам плукано по играчите или тренерот и постирај тука. Критика е едно, хејт е друго.Ти ќе бидиш тој шо ќе плука ко шо прајш цело време
Автоматски споено мислење:
И башка то, не можиш да имаш здравa дискусија со сдс бот прогресивец