Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
како тогаш случката Зечевич кога беше ренер на ракометниот клуб му влезе во расчекор па ги фати со се цигари со се алкохол па 10 души не можеа да го изват
da ne odam of topic vo fk kaj so ti e pisano
ako se sekavam na ova slucka ubo zecevic sakase da vlezi po trenerski rascekor ama karmata ne mu dozvolvase i ako ne se lazam se skaraja na vrata i ovie nasite go natepaja zecevic pederski 4vs1
mislam deka bese taka
se sekavas tocno ?

da ne odam of topic vo fk kaj so ti e pisano
ako se sekavam na ova slucka ubo zecevic sakase da vlezi po trenerski rascekor ama karmata ne mu dozvolvase i ako ne se lazam se skaraja na vrata i ovie nasite go natepaja zecevic pederski 4vs1
mislam deka bese taka
se sekavas tocno ?
Да, по тренерки беше :) тогаш стрикно ципела требаше за расчекор, а камоли тренерки, мислам дека настапваше Ребека, не сум сигурен, а Зеко беше на проверка да види кој се е внатре, е сега како шо рече по тренерки можи и да не влезе, не се сеќавам точно, знам само дека нареден ден бруеше градо за ова случка, ова треба да е негде после Лемго, 96-та ко веќе беше решено и првенството мислам.

Да, по тренерки беше :) тогаш стрикно ципела требаше за расчекор, а камоли тренерки, мислам дека настапваше Ребека, не сум сигурен, а Зеко беше на проверка да види кој се е внатре, е сега како шо рече по тренерки можи и да не влезе, не се сеќавам точно, знам само дека нареден ден бруеше градо за ова случка, ова треба да е негде после Лемго, 96-та ко веќе беше решено и првенството мислам.
Ако ме држи памтењето,
Мислам дека тој настан во Расчекор беше во вториот мандат на Зечевиќ во Битола,
Во сезоната 99/00, есенскиот дел, после за пролетниот дел, ко се смена управата на Циле и дојде Спиро го избркаја Зечевиќ и дојде Цане Цауро и ја освои титулата, петта по ред, понатаму се е историја.:facepalm:
Пред утакмицата со Ватростална во Битола, ко ги тепавме 10 разлика.
Целиот со фластери на глата беше Зечевиќ.:boksix:
Па се скандираше в сала во прво полувреме "Играјте Пијаници", во моментите ко губевме, па кладоја после во брзина нашите и ги демолираа гостите, па после се смена скандирањето "МАЈСТОРИ ПИЈАНИЦИ".
Ја имав и снимката на VHS, треба да избуричкам во архива, да се потсетам на тие убај деној.:tvg:
Секој ден киснев на тренинзи таа сезона, без промаш.
Голмани- Мисовски, Дивио и Тосето
Леви крила- Аљушо и Злате Рамбо
Леви бекој- Раде Стојановиќ, Игор Тодоровски, Ќани ( дефанзивец),
во есенска полусезона имаше еден Србин, Стевановиќ, солиден шут имаше, па го избркаја после ко се смена управата.
Среден бек- Кире Поповски
Десни бекој- Кире Лазаров, Златко Апостоловски
Десни крила- Иве Марковски, Влатко Темелков
Пикери- Заре, Колтовски ( мислам дека беше )
и Папата ако не се лажам тогаш се пробиваше од младинци.

П.С.
Околу Зечевиќ.
Салам ќотек му даде на тие од Металопластика, уште го памтат, а уште појќе го памтат и Цане Цауро.:cool:
РУКУМЕТНОЈ ВАШАРИ У БИТОЉ:gjavol:

https://metaloplastika.wordpress.com/2016/05/13/secanja-pelister-metaloplastika-opsta-tuca/

Последно уредено:
Значи овај е играчот шо го потпишаја на десен бек.

Се надевам старио знај шо прај, оти почна да ме фаќа страв од засилувањата. :cautious:
Да не завршиме 4ти наредна сезона со буџет од над 2М еур и да глеаме слично сценарио како во фк Пелистер. :D

Значи овај е играчот шо го потпишаја на десен бек.

Се надевам старио знај шо прај, оти почна да ме фаќа страв од засилувањата. :cautious:
Да не завршиме 4ти наредна сезона со буџет од над 2М еур и да глеаме слично сценарио како во фк Пелистер. :D
Инкер одмори малку бе мајку му стара. Одмори аман. На секое лонче капаче му ставаш.

Инкер одмори малку бе мајку му стара. Одмори аман. На секое лонче капаче му ставаш.
Имаш опција "игнорирај". Искористи ја и нема да ме читаш. Или модераторот нека ме банира, пријави ме кај него.

Колку шо успеав да пронајдам за него важи за еден од најдобрите младински хрватски ракометари, во Умаг го викаат нивниот дијамант, минатата година беше избран за најдобар хрватски десен бек до 17 години и некои хрватски тренери се сигурни дека во иднина би бил меѓу првите опции на десен бек во репрезентацијата на Хрватска.
Червар ќе го бруси идниот Мартиновиќ изгледа.

Сиктер бе лешинар
Автоматски споено мислење:

И не ми ги бришете мислењата против ова глупото погоре шо ги пишам
Зато спортот во Битола а и градот е на нивото шо е моментално, како селска паланка. Ќе дојди ноември, после два порази од конкурентите има мамицата да му ја ебите тука на сите по ред и на Фитиљ и Червар и Стерјеви и на овие младите дечки шо тука ги носат ни криви ни должни.

После оти бегале тренерите... Е ќе бегат, не е нормално да се работи во таква нездрава атмосфера.

@ZelenoBel Блокирај ми го профилот или пиши ми во инбокс како да го деактивирам. Или кој е админ на форумот, прати му го моето барање за деактивација.

Поќе овде нема простор за здрава дискусија.

Зато спортот во Битола а и градот е на нивото шо е моментално, како селска паланка. Ќе дојди ноември, после два порази од конкурентите има мамицата да му ја ебите тука на сите по ред и на Фитиљ и Червар и Стерјеви и на овие младите дечки шо тука ги носат ни криви ни должни.

После оти бегале тренерите... Е ќе бегат, не е нормално да се работи во таква нездрава атмосфера.

@ZelenoBel Блокирај ми го профилот или пиши ми во инбокс како да го деактивирам. Или кој е админ на форумот, прати му го моето барање за деактивација.

Поќе овде нема простор за здрава дискусија.
Ти ќе бидиш тој шо ќе плука ко шо прајш цело време

И башка то, не можиш да имаш здравa дискусија со сдс бот прогресивец

Ти ќе бидиш тој шо ќе плука ко шо прајш цело време

И башка то, не можиш да имаш здравa дискусија со сдс бот прогресивец
Најди кај имам плукано по играчите или тренерот и постирај тука. Критика е едно, хејт е друго.

Најголемите критики мои тука се против управата, ради нивните аматерски потези шо се влечат 6 сезони уназад а хејт во мојте излагања тука нема. Најди еден и постирај.

А хејт е то шо го прат тие шо му пцујат жена и деца на играчите и управата на утакмици и по коментари на социјални мрежи.

Ко ќе прајш дистинкција помеѓу овие две работи, ќе ти стани јасно.

Не ми реплицирај поќе, за многу кратко време нема ни да ме читаш поќе.

Back
На врв Bottom