UEFA Champions League - Season 2025/26

• Креатор на темата Креатор на темата ComfortablyNumb
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе освои?

• Вкупно гласачи
    207
  • Гласањето е завршено на .
Тоа е и до тренерот и тактиката, ма да француска лига тоа дозволува.
2 години по ред, Енрике ги "штеди" прва полусезона, се штити од тешки повреди и слично и Февруари директ у 5та нагазува...
Од друга страна и тоа е нож со 2 острици, али ете нив им успева.
По оваа логика Баерн треба секоја година да игра финале, кај нив пред да почне сезоната се знае. :D

Последни 3 порази на Арсенал во ЛШ:
29.04.2025 - против PSG 1:0
❌️

07.05.2025 - против PSG 2:1
❌️

30.05.2026 - против PSG - пенали
❌️

Тешка либтардско - комуњарска глупост напиша. Типично левичарско релативизирање.
Белците т.е. жолтите елеци а и сите предходни белци на овие, го палеле Париз поради неправди од владејачката каста.
Племињава афрички како пустински така и џунгларски го палат затоа што не е нивен град и IQ 60 е просекот.

Буквално во Франција бев вчера. Намерно избрав да не одам Париз за да избегнам нереди ама џабе, и таму кај што бев исто срање. Пред мои очи белци палеа и се тепаа со полиција, рамо до рамо со црнци и арапи. Арапите што продаваа донер жив штит правеа за да си ги заштитат продавниците ама ок, еве ти знаеш повеќе и јас сум либтард. Боже сачувај. Заглавени во еден универзум, нема простор за дискусија и секој што има различно мислење добива етикета на комуњар.

Буквално во Франција бев вчера. Намерно избрав да не одам Париз за да избегнам нереди ама џабе, и таму кај што бев исто срање. Пред мои очи белци палеа и се тепаа со полиција, рамо до рамо со црнци и арапи. Арапите што продаваа донер жив штит правеа за да си ги заштитат продавниците ама ок, еве ти знаеш повеќе и јас сум либтард. Боже сачувај. Заглавени во еден универзум, нема простор за дискусија и секој што има различно мислење добива етикета на комуњар.
Не реков дека ти си, него дека мислењево ти е напишано во тој стил. Такви кловнови ги имавме и овде како Шарпшутер и Шекспир.
Со такви морони оддамна не се обајснувам затоа што бесцелно е. Ете сам си одговори за тоа кој белци се рамо до рамо со баграта : анархисти, либтарди, мулти - култи , БЛМ, комуњара .... Све мој до моега. Истата таа багра у Скопје пред 2-3 месеца со шиптараната и муџите се дереа за интифада.
Поголем канцер од канцерот се.

Немаш различно мислење, имаш погрешно мислење. Различно мислење е што навиваме за различни екипи. Погрешно мислење е што сметаш дека твојата е поуспешна од мојата у Европа. :icon_mrgr:

Psz igral vaka psz igral onaka. Ako ne bese penalo psz nikojpat nemase da dade gol, makar im dale uste 90 min da igrat.

Се тоа убаво, ама Арсенал даде гол од 0.08xg шанса. Мислам дека 13 утакмици во ПЛ им завршија 1-0, зборам од меморија, и мислеа дека и тука исто ке биде. Ке се бранат до крај, и последните 20 минути дека нема да се игра фудбал.

Арно ама, судијава буквално ги угаси со тоа што не им даде на нивен начин да ја сецкаат играта, нешто што финале на ЛШ не заслужува.

Ок че се правиме на ќорави дека немало арапи у сликите и у видеата.

Back
На врв Bottom